reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamciaG- to się poznamy :-D a jak urodziłaś ile lat miałaś???

anetka - a tam nie przesadzaj :-p
3 letniego? wiem, ze to jeszcze normalne i nie chce nikogo obrazac, ale dla mnie 12 miesiecy to MAX, a i tak sobie nie wyobrazam karmic Damiana tak jeszcze... 3 miesiace temu mial 12 miesiecy :szok: no nie wyobrazam sobie i tyle...

reklama
Asheara tak 3-letniego napisałam, bo wiem, że niektóre mamy karmią ze 2 lata i nie chciałam nikogo urazić :-p Ja na pewno nie karmiłabym dziecka, które ma już zęby :-D pewnie byłabym nieźle poobgryzana :sorry2::sorry2:

Anetka chodzilam skuciabiona:-D albo jak poczawara:-D

no no jakie brzuchalki:)

ashera twij brzuszek rzeczywiscie jakl by byl doczepiony:)
a to ja na jakies 2 tyg przed porodem:)
DSC00948.jpg

miałam 22 lata jak urodziłam

a moderuję na:
Mamy wędrowniczki
-mamuski z kafee,
-mamy po 40)
Łódź
niemowlaki
-wszystkie fora tam
-zdrowie,
-pielęgnacja,
-mamuśkowo,
-spanie,
-rozwój i zabawy ,
- żywienie
yami yami
-karmienie piersią ,
-jedzeniowe abc,
-kuchnia alergika
maj 2011
no i chyba to wszystko:-p

dobra. lece spać.
Anetka Ja to nawet dwulatka już nie chciałabym karmić. Mareczka karmiłam do 11 miesiąca i kiedy zaczął mnie gryźć po prostu odpuściłam.

A mi się marzyło karmić piersią. Niestety po namowach teściowej odpuściłam,bo myślałam,ze Adas się nie najada moim mlekiem. W szpitalu jadł sztuczne. Potem udało mi się trochę karmić-a ja nie wiedziałam,ze dziecko na piersi może jeść częściej. Ale napewno zębacza bym odstawiła. Myślę,ze ok roku to idealnie tak karmić.

Powoli zbieram się spać. Dam małemu leki i odeśpie wczorajszą przepłakaną nockę.

reklama
Ja chcę do roku karmić. Moja siostra karmi już 2 lata i wygląda to dla mnie normalnie chyba tylko dlatego, że jej córka wygląda na rok młodszą :p

Do góry