reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja bardzo chciałam karmić do 6 miesiąca chociaż, no ale niestety się nie udało :dry: Tak sobie myślę, że Zuza raczej się moim mlekiem nie najadała, bo potrafiła jeść co godzinę i wisiała przy cycku po 45 minut!! :dry:

reklama
ja chciałam karmić tyle co karmiłam...:-D
jak mała już sama śmigała to mi się za duża wydawała do karmienia;-)
no i wogólr że ona taka wielka była to mi się wydawało że starsza jest i źle mi z tym było

Witam sie i ja:)

co do karmienie to tak jak pisalam ze sciagalam troszke ze 2 tyg ,Alan nie chcial cyca ale w sumie i ja nie bardzo chcialam karmic,ale gdyby chcial cyca to bym karmila:)

Tyle postów do nadrobienia:szok:Chyba odpuszczę....

Anetka moja Moja też je prawie godzinę i chce bardzo często jeść. Nawet jakbym chciała ją dokarmić to na razie to nie możliwe, bo żadnej dotychczasowej butli i smoka mi nie zaakceptowała. Nawet ciężko jej je zaaplikować do buzi. Teraz się zastanawiam czy nie kupić tej Medeli Calma, no ale wydać ponad 60 pln na butelkę, która pewnie będzie raz użyta mi się średnio chce:dry:

Witam.
Ja mam posprzątane już, jak nigdy.
Wracając do tematu karmienia to jeśłi karmisz ten rok top między Tobą a dzieckiem powstaje mocniejsza więź. Justynkę karmiłam może 4 miesiące i naprawdę ząłuję ze tak szybko przestałam, ale też miałam tyle nerwów, bo po szpitalach ciągle jeździliśmy. I może wyszło jej to na dobre. Ale zauważyłam że ona zawsze bardziej przywiązana do S od samego początku prawie. A Mareczka jak już mówiłam karmiłam 11 miesięcy i do tej pory jest z niego maminsynek, do cyca lubi się przytulić. Ale pewnie dlatego ze mu miękko. I nawet S mógł być w domu ale jak mnie nie było to płakał.
Gdyby Mareczek mnie nie gryzł to pewnie jeszcze potrzymałabym go przy cycu.

Aleeeee naskrobałyście...... spac nie umiecie????
U mnioe nocka do D...... nie spałam pół nocy i do tego wstałam z bólem gardła i kaszlem... wrrrrr

patrycja dziewczyny maja za malo dzieci, i czasu za duzo temu tak pisza:-D

vegas dziekuje:-D woja mala rowniez jest sliczna..a te wloski:-p

co do karmienia to ja karmilam Kacpra 2 miesiace a Majke 4.

Temat który nigdy się nie nudzi :-D :-p Ja karmiłam miesiąc ;-) z własnego wyboru nie chciałam dłużej karmić ;-) i super na tym wyszłam bo małą zdrowa jak ryba była ładnie na wadze przybierała całe noce przesypiała więc jestem bardzo zadowolona że tak szybko ją odstawiłam ;-)

U nas dzisiaj pięknie jest :-) zaraz idę się ogarniać itp i wyjdziemy na sanki :-) :yes:

reklama
Do góry