reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Hoł hoł hoł
Ja wczoraj po Wigilii byłam tak zmęczona że o 21:30 juz spałam.
JUlka dostała 4 wielkie torby prezentów, więc szczęśliwa.
Zaraz jedziemy do dziadków, a po południu przychodzi brat M z rodzinką.
Eliza gratuluję ząbka!

Ja wczoraj po Wigilii byłam tak zmęczona że o 21:30 juz spałam.
JUlka dostała 4 wielkie torby prezentów, więc szczęśliwa.
Zaraz jedziemy do dziadków, a po południu przychodzi brat M z rodzinką.
Eliza gratuluję ząbka!
umi2
A ja miałam wczoraj 2 wigilie:-) jedna u tesciowej druga u mojego dziadka. Mały dawał czadu oczywiscie
wybawił sie wyszalał porobił z moja kuzynką patataj w czasie spiewania kolęd. No taki cyrk był ze pojecia nie macie:-) A dzis jedziemy do Cioci:-) a pod choinką mały znalazł misia którego nazwał pipi ( myśli chyba ze to mysz). Miałam iść na pasterke ale nie dałam rady, ale za to dzis mały zobaczył szopke i był nia bardzo zainteresowany a szczególnie mu sie aniołek podobał.
elizka gratuluje to prawie jak znlezisko pod choinką
Karolina Strasznie Ci współczuje, szczerzemówiac nie mam pojecia co przezywasz nie wiem jak to jest stracic najblizszą osobę, ale 2 lata temu umarła mi babcia wiem ze to nie to samo ale chce powiedziec ze czas leczy rany i mimo iz zawsze bedziesz pamietac to jednak bedzie bolało troszeczke mniej. Wg mnie i tak swietnie sobie radzisz jestem pod wrazeniem.

elizka gratuluje to prawie jak znlezisko pod choinką

Karolina Strasznie Ci współczuje, szczerzemówiac nie mam pojecia co przezywasz nie wiem jak to jest stracic najblizszą osobę, ale 2 lata temu umarła mi babcia wiem ze to nie to samo ale chce powiedziec ze czas leczy rany i mimo iz zawsze bedziesz pamietac to jednak bedzie bolało troszeczke mniej. Wg mnie i tak swietnie sobie radzisz jestem pod wrazeniem.
Liza
Hej
Umi dokładnie, tak jak napisalas:-) ten zabek to taka byla niespodzianka ze sie cieszylam jak dziecko z prezentu pod choinką
A my dzis do moich rodziców znów idziemy na obiad chyba no i chrzestna mikiego ma przyjechac, a jutro do tesciów...
Karolina współczuję takich swiat... ale najwazniejsze ze dajesz sobie rade.... :****
Umi dokładnie, tak jak napisalas:-) ten zabek to taka byla niespodzianka ze sie cieszylam jak dziecko z prezentu pod choinką

A my dzis do moich rodziców znów idziemy na obiad chyba no i chrzestna mikiego ma przyjechac, a jutro do tesciów...
Karolina współczuję takich swiat... ale najwazniejsze ze dajesz sobie rade.... :****
Liza
Umi do rodziców mam 30sek. drogi
bo to jedno podwórko i dom obok
hehehe

B
beacia858
Gość
hej dziewczyny.
Życzę Wam wesołych Świąt
My z Kacprm Wigilie spedzilismy w szpitalu. Dzis wyszlismy. Malutki mial żółtaczke. mam troche problemy z karmieniem, ale powoli sie uczymy. Odezwę sie do Was niedługo. Buziaki ;*
Życzę Wam wesołych Świąt
My z Kacprm Wigilie spedzilismy w szpitalu. Dzis wyszlismy. Malutki mial żółtaczke. mam troche problemy z karmieniem, ale powoli sie uczymy. Odezwę sie do Was niedługo. Buziaki ;*
Witam sie i ja
Eliza gratuluje ząbka
My juz po Roczku... jak zwykle milion przygód po drodze.
w kazdym razie wstawie zdj jak odblokuja nam watek i moge napisac ze julka wybrala kieliszek
w tym momencie wsyzscy zaczeli sie smiac a Julka wpadla w histeryczny placz!
chyba sie przestraszyla.. pewnie pomyslala ze wszyscy na nia warkenli i ze wziela cos czego nie wolno!
dllugo dojsc do siebie mi nie chciala i nawet swoim prezentem, sie bawic nie chciala
Eliza gratuluje ząbka
My juz po Roczku... jak zwykle milion przygód po drodze.
w kazdym razie wstawie zdj jak odblokuja nam watek i moge napisac ze julka wybrala kieliszek
w tym momencie wsyzscy zaczeli sie smiac a Julka wpadla w histeryczny placz!
chyba sie przestraszyla.. pewnie pomyslala ze wszyscy na nia warkenli i ze wziela cos czego nie wolno!
dllugo dojsc do siebie mi nie chciala i nawet swoim prezentem, sie bawic nie chciala
Kamiśka :)
HelloŁ
Beacia fajnie że już jesteście w domku
z karmieniem na pewno dojdziecie do porozumienia.
Karolina nie chcę pisać że będzie dobrze, bo na pewno nie będzie szybko, kurcze szkoda mi strasznie CIebie i dzieci.... Wiem jak cięzko jest wychowywać się bez ojca.... musisz im dać całą siebie.. Mam nadzieję że ktoś z rodziny Ci pomaga. Trzymaj się ciepło!
Daffi to Julka wie co dobre jest
My już wygnaliśmy gości do domu
było bardzo sympatycznie. Obżarliśmy się za wszystkie czasy. A jeszcze jutro mamy dwa obiady zaliczyć. Już czuję jak moja doopa się rozrasta wszerz 
Beacia fajnie że już jesteście w domku
Karolina nie chcę pisać że będzie dobrze, bo na pewno nie będzie szybko, kurcze szkoda mi strasznie CIebie i dzieci.... Wiem jak cięzko jest wychowywać się bez ojca.... musisz im dać całą siebie.. Mam nadzieję że ktoś z rodziny Ci pomaga. Trzymaj się ciepło!
Daffi to Julka wie co dobre jest

My już wygnaliśmy gości do domu

reklama
umi2
daff Kacper tez wybrał kieliszek:-) co do smiechu to widze tez podoienstwo kiedys było gorzej, ale teraz juz tak strasznie nie płacze. Choć czasem jak ktos ma donosniejszy głos to sie boi
beacia Dobrze ze juz wszliscie:-) mały grzeczny?
My już po wizycie u cioci. Było genialnie, a najbardziej sie podobało Kacprowi
pobawił sie z Andrzejkiem i w ogóle super było az sie nawet nie spodziewałam
. Szkoda tylko ze sama podróz w jedna strone trwa godzine:/
beacia Dobrze ze juz wszliscie:-) mały grzeczny?
My już po wizycie u cioci. Było genialnie, a najbardziej sie podobało Kacprowi