reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karpia juz mam w mleczku utopionego. I teraz serniczek mi sie piecze:-) eh zaraz bede leciała po Kacpra tylko serniczek sie dokończy i jeszcze śledzie musze kupic. na poczte pójde i trzeba bedzie sprzatac. Jutro bede barszczyk robiła tak wiec juz nie wiele zostało:-)

A w ogóle to juz któryś raz konczyłam pewna sprawe i nadal sie to ciągnie diewczyny dajcie spokój. Na razie usuwam a nastepnym razem posypią sie ostrzezenia. Ile można...

reklama
Aż odechciewa sie tutaj wchodzic...... :dry: ciagle to samo....

ixi super ze wpadlas :-)

zgadzam sie z tym.

Umi czemu usunelas post ...? dobra juz wiem nie musisz odp:D
kurcze naprawde mysallam ze ankieta zalatwi wszystko!
ona rozstrzyga wsyztsko po co to komentowac! tak jak napisalam wczesniej! najlepeij cala afere posiac w sina dal czyli usunac i pisac jak przedtem bez wracania do tego!

taka mala sugestia! na naszym prywatnym watku sa osoby ktore udizelaja sie na codizen! najrpsciej bylo zrobic ankiete tam i zadna z osob poza naszym watkiem MM nie mialaby mozliwosci glosowac i ankieta bylaby najuczciwsza! tylko my bysmy sie wypwoiedzialy i to bylby wiarygodny wynik.

Ostatnia edycja:
Daff bo sprawa jest zakończona a dziunia cały czas wraca do jednego i tego samego... poza tym na koncu były życzenia ale to jedna linijka na cały post wywodów ile można? Jesli chce napisać zyczenia to niech zrobi to normalnie a nie wiecznie wałkuje jedno i to samo...

edit i gdyby ktos pomojej ostatniej prośbie tez wracał do tematu zrobiłabym to samo zeby nie było wątpliwosci

Daff bo sprawa jest zakończona a dziunia cały czas wraca do jednego i tego samego... poza tym na koncu były życzenia ale to jedna linijka na cały post wywodów ile można? Jesli chce napisać zyczenia to niech zrobi to normalnie a nie wiecznie wałkuje jedno i to samo...

no tak ale ja akurat mozna zrozumiec ze clay czas nam sie tlumaczy ale mysle ze zostawic to warto w spokoju i juz nie komentowac.
niepotrzebnie tu femme napisala kilka slow itp...
po co poruszac niebo i ziemie!

Cześć Babolce :-)

Ixi Dzidzioły tak się ślinią bo nie wiedzą że ślinę można połknąć więc wszystko out na zewnątrz :-D

Eliza i co robiłaś te ciasto z kaszą manną? ja dzisiaj podkradłam kawałek pychhha.

Julce przeszła skaza białkowa NARESZCIE!

Nie wiem czy uda mi się jutro wpaść tak więc dzisiaj:

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie no
i radość będzie wszędzie!

femme nic do ciebie nie mam, ale mówie tu nie swoim imieniu, bo sobie nie mam nic do zarzucenia, żebyś przeczytała sobie regulamin, zwłaszcza punkt 10. cytuje:
10.Sprawy poruszane na PW lub w działach zamkniętych nie powinny trafiać na forum publiczne lub inne forum bez zgody osoby zainteresowanej.

i z mojej strony też tyle w temacie:-) miłych najbliższych dni, bo życzenia już złożyłam trzymajcie się :-)
dokladnie i w tym momencie femme tez zlamala reguilamin i co? tez sonde zrobimy?

zaznaczam ze femme tez lubie ale mowie dla przykladu.

Daff jesli ktos chce czytac tłumaczenia to moze znaleźć na kilku stronach wstecz niczego nowego nie napisała, a tamtych postów nie usunęłam i nie usunę

No wlasnie mialam napisac Ci IXI ze fajnie ze juz tak czesto mozesz zagaldac i udanego Chrztu:)
Oliwer wkroczy do świata Aniołków:D

hmmm ja bym sie zastanwoila nad uniewaznieniem tamtej sondy i zalozenie nowej na zamknietym bysmy tylko my glosowaly!
no i ja chetnie raz jeszcze zaglosuje bo zmienilam zdanie po wczorajszej dlugiej rozmowie z soso!
chce jej dac szanse tak jak innym dałam!

reklama
No wlasnie mialam napisac Ci IXI ze fajnie ze juz tak czesto mozesz zagaldac i udanego Chrztu:)
Oliwer wkroczy do świata Aniołków:D

hmmm ja bym sie zastanwoila nad uniewaznieniem tamtej sondy i zalozenie nowej na zamknietym bysmy tylko my glosowaly!
no i ja chetnie raz jeszcze zaglosuje bo zmienilam zdanie po wczorajszej dlugiej rozmowie z soso!
chce jej dac szanse tak jak innym dałam!

jestem za:) z reszta nawet jak wyjdzie na nie to mam jej gg i bede tam z nia pisac:)

Do góry