reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny życze Wam

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was

Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

Witam.
Znów dołek mnie łapie.:-(
Miałam robić dzisiaj ciasta ale odechciało mi się, świąt tez mi się odechciało. Chyba mam za mało zajęć. :confused:
Dziunia Jeśli chodzi o szansę dla Ciebie to naprawdę jestem skłonna by Ci ją dąć, tylko ze musisz udowodnić że na 100 procent jesteś tą osobą za którą się podajesz. Ale u mnie już będziesz miała ograniczone zaufanie, chyba rozumiesz dlaczego?
Patrycja214 A co to za ciacho? I wyszedł zakalec czy nie?

witam sie i ja!

co do soso to powiem tyle skoro Vegas dostala druga szande soso tez pwinna ja miec! nA ja nie to moze warto tez z Vegas tak zrobic? pomyslcie! calkiem podobne sytuacje. Lubie i Vegas i soso i chce by obie zostaly! Ale badzmy sprawiedliwe,jak jedna dostala szanse to i druga powinna.
Szczezrze to zaczynam sie ztanawiac czy tu pisac!

To teraz ja się wypowiem. Atmosfera zrobiła się po prostu dziecinna. Skoro Soso nakłamała na INNYM forum niż to, to niech jej tam bana dają a nie jeszcze tu przychodzą i skarżą jak dzieci w piaskownicy. Tego skarżenia nie znoszę, sama przez to przechodziłam i moim zdaniem takie rzeczy wyjaśnia się na priv

Zagłosowałam w ankiecie by Soso została, ponieważ ja ją lubię, mam nadzieję, że mnie nie okłamała, a nawet jeśli to nie ucierpiałam na tym ani ja ani najważniejsza dla mnie osoba - Martynka. Ja ją lubię i jest mi przykro, że wyszło jak wyszło.
To forum ogólnodostępne, ma prawo tu byc tylko niech jazd nie robi i nie wymyśla historyjek, które targają ludzkimi uczuciami, ponieważ kłamstwo ma krótkie nogi i wszystko i tak wyjdzie na jaw.
Zgadzam sie wami :-)
dlatego trzeba uważać o czym się pisze, bo to wątek otwarty i KAŻDY ma do niego dostęp, nawet osoba niezalogowana:sorry:
Dokładnie:-p
fakt, dumna, ale ile mnie to czasem stresu kosztuje jak widzę ją w akcji;D
Domyślam sie:-D tak to juz jest jak dziecko zaczyna chodzic itd.... :-D potem jak bedzie miec te 2 ;ata to juz tak czlowiek sie nie bedzie stresowac:-)

Hej z rana.
Ja wczoraj mialam sporo do ogrniecia a dzis musze jeszcze naczynia umyc, odkurzyc i kolo 10 Mikiego chrzesny ma przyjechac i niewiem czy zdaze :dry: teraz niunia usypiam to wpadlam do was.:-)
a to moje pierniczki :-)
DSC02974.jpg

i Hania z Danielem i z Olivką :)

DSC02973.jpg

Witam.
Znów dołek mnie łapie.:-(
Miałam robić dzisiaj ciasta ale odechciało mi się, świąt tez mi się odechciało. Chyba mam za mało zajęć. :confused:
Dziunia Jeśli chodzi o szansę dla Ciebie to naprawdę jestem skłonna by Ci ją dąć, tylko ze musisz udowodnić że na 100 procent jesteś tą osobą za którą się podajesz. Ale u mnie już będziesz miała ograniczone zaufanie, chyba rozumiesz dlaczego?
Patrycja214 A co to za ciacho? I wyszedł zakalec czy nie?

Ewi główka do góry :-) To jest piernik, przekroiłam na pół zakalca brak :-p

dobry uciekam do roboty bo mam naprawde sporo :-(
miłego dnia:-)

Patrycja Jeśli ciasto po upieczeniu nie opadło zbytnio to i bez przekrajania będziesz wiedziała czy wyszedł zakalec czy nie.
Eliza Czyli u Ciebie już święta. Pierniczki wyglądają smakowicie. A dzieci to chyba zawsze się śmieją do zdjęcia co?

Hej laski....
Dla mnie temat soso jest zamkniety wyraziłam swoje zdanie i jednak mam nadzieje że zostanie.
U mnie nocka kiepska pół nocy nie spałam chyba z nerwów....
teraz ledwo na oczy patrze ale juz chionka ubrana i wielkie gotowanie zaczete....
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość! Wesołych Świąt dla wszystkich Młodych Mam!!!!!

Witam dziewczyny.

Dziś już chyba troche lepszy humor, doszłam do wniosku tak jak mi radziłyście .. szybka Wigilia u mnie w domu, i jadę. Wrócę albo w sobotę wieczorem, albo w niedzielę rano.

A jeśli będzie im zależało .. żebym się wyniosła, to tak zrobię.

Patrycja Jeśli ciasto po upieczeniu nie opadło zbytnio to i bez przekrajania będziesz wiedziała czy wyszedł zakalec czy nie.
Eliza Czyli u Ciebie już święta. Pierniczki wyglądają smakowicie. A dzieci to chyba zawsze się śmieją do zdjęcia co?
No dokladnie czuje swieta juz:) no i dzieciaki fakt zawsze usmiechniete pozuja do aparatu :-D
Witam dziewczyny.

Dziś już chyba troche lepszy humor, doszłam do wniosku tak jak mi radziłyście .. szybka Wigilia u mnie w domu, i jadę. Wrócę albo w sobotę wieczorem, albo w niedzielę rano.

A jeśli będzie im zależało .. żebym się wyniosła, to tak zrobię.
Dobra decyzja. odezwij sie do nas po powrocie :-)

reklama
SOSO - miałaś się spotkać z którąś jeśli ona nadal ma ochotę spotkaj się i wyjaśnij udowodnij że jesteś "prawdziwa" :sorry: w innym wypadku sorry ale ja takim ludziom nie wierze ktoś kto pisze takie bajki gra ludziom na uczuciach W TEMACIE DZIECI !! nie zasługuje na zaufanie ...

Daffi Dlatego ze motylica jeszcze we wrzesniu tego roku czy tam wczesniej sciemniala na innym forum. a Soso podobo dawno to robila a u nas wogole nie klamala... zreszta podejscie soso do tego co tu sie dzieje a motylicy jest inne tamta znikla a soso wyjasnia przeprasza no i motylica i tak nie byla dzieciata to czemu mialoby nam zalezec na byciu jej tu?;-)

Dziewczyny wiem, ze to Wasz forum, ale tak jak napisała Femme nie wykorzystuje się dzieci w taki sposób do zdobycia sympatii innych.

Daffi Soso klamala jeszcze calkiem niedawno oto przyklad https://www.babyboom.pl/forum/porady-prawnika-f344/nazwisko-dziecka-45446/#post6181922
Na Kaffe tez sie chciala poprawiac i nic z tego nie wyszlo.

No ale decyzja należy do Was :tak:

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych i spokojnych Świąt przepełnionych ciepłą domową atmosferą :*

Do góry