reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
noooooo nareszcie niespodziewabnie udalo mi sie ja przylapac i nagrac:D

[video=youtube;xWIX35hrz8Y]http://www.youtube.com/watch?v=xWIX35hrz8Y[/video]

Beatka ja stawiam, że w sobotę pojedziesz rodzic;D

Nasza nocka taka sobie.. Jak Mała usnęła o 19.20 tak zbudziła się o 23 i do 1 ją usypiałam. Dałam jej po 23 Paracetamol to potem chociaż nie płakała. Na szczęście od 1 spała już do rana. Do 8 prawie.

Od dzisiaj 6 karpii pływa nam w wannie:p Mała ma frajdę, uwielbia na nie patrzec;D

Patrycja gratki dla Kubusia!!

ja w sumie nic kasy nie mam!!!!!
rodzice zrobia impreze i torta kupia!
ja zadbam o piniate jako taka mala atrakcje dla maluchow i musze kupic jakas kiecke i rajstopki dla Julki.

reklama
a ja już jestem mamusią 5miesięcznej Oliwii...a w marcu21 lat skończę....i jestem szczęśliwą młoddą mamą i nie obchodzą mnie zdziwione i zlosliwe spojrzenia gdy jestem na spacerku z małaą...za 10lat pójdę do pracy i nadal będę młoda i energiczna,dzieci będą odchowane...a moje rówieśniczki będą siedziały w pieluchach.....taka prawda

Do góry