reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam wszystkie mamusie:) mam do Was pytanko w imieniu mojej 17 letniej siostry, byla dzis na usg i dowiedziala sie ze ma za malo wod plodowych i lozysko jest juz bardzo zniszczone, dodam ze jest w 16 tyg ciazy.. miala moze ktoras z Was podobny proble, ? pozdrawiam Was serdecznie.

Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj nad ranem poczułam pierwsze ruchy naszej Kruszynki - niesamowite :))
Gratuluję:tak:a potem, jak się zaczyna ruszać cały brzuch, to dopiero jest niesamowite:-)
mlodamamusia Gratuluję:-) Ja miałam ciążę prawie bezobjawową, poza rosnącym brzuchem i zgagą w pierwszych miesiącach
Beacia Mi też w ostatnim miesiącu zaczęły nogi puchnąć, czasami tylko prawa stopa :-) Tak się mała nierówno układała:-D
ixi Współczuję, że masz takie problemy... Ale będzie lepiej:tak: I może Oliś zadowoli się twoim mleczkiem.
Ja odciągam cały dzień, a nawet 2 dni pokarm do jednej butelki.
Moim zdaniem fioletowa bluza odpada.
Vegas Martynka już niedługo całą buzię ząbków będzie miała:-) I jaki ma piękny uśmiech:tak:6 karpi?!:szok: dla ilu to osób? Ja bym nie mogła mieć w wannie ryb, potem chyba nie miałabym ochoty się w niej kąpać.
Patrycja Z wrażenia zapomniałaś się pochwalić:-) Gratuluję:-)
Daffi Czasem dobrze poradzić się innego lekarza:tak: mam nadzieję, że teraz będzie poprawa u Julki. Gratuluję wygranego konkursu:tak: Fajne nagrody:-)
Uśmiałam się, Julka jest FANTASTYCZNA:-D

reklama
Ten o którym wspominałam z firmy Implast:) tylko poczekmy teraz z kolorem ;)

http://***************/wozki-dzieciece/138-wozek-wielofunkcyjny-implast-bolder-sd-ecoline.html

Ostatnia edycja:
Do góry