reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
elizka chyba jakies gry dla dzieci, ale nie wazne:-p ja w tamtym roku wygrałam elektroniczną nianie:-) a kurcze chciałam na drugą nagrode sie załapac:-p juz nie pamietam na co

lolkak aaa rozumiem...:-)

o i zapomniałam sie pochwalic:D znalazłam pierscionek zareczonowy który zgubilam 2 mies temu...:-D bosze przed samym wyjazdem do radomia:-D ale sie cieszylam i sie ciesze:-) a on sobie lezal w szufladzie... musial mi zejsc z palca jak grzeblam i szukalam jakis ciuchów... :-)

Eliza to super, że znalazłaś pierścionek. Mój się nie znalazł:( pocieszam się, że lepiej zgubic zaręczynowy niż obrączkę. Bu.
Daffi oby u Julci już z góreczki było;* Gratuluję ząbków:)

My mamy prawie wszystkie prezenty już kupione. Mąż od 14ej w pracy, wczoraj miał wyjątkowo nocki a od dziś ma południówki. Miśka przespała całą noc:) Ślicznie mi śpi od tygodnia:) Za to popołudniowe drzemki ostatnio pomija, najwidoczniej nie są jej potrzebne.

hej dziewczynki ja na moment:) przez pare dni jeszcze mnie nie będzie bo nie mam internetu, bo właściciele remont robią u góry i odłączyli router :/

edit. ściskam wszystkich i całuje :) i gratuluje wszystkich nowych ząbków:)

Ostatnia edycja:
Daffi Julka w wózku jest po prostu kapitalna!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D Teraz niech się szybko wykuruje biedaczka, żeby miała wciąż tyle energii do zabawy:tak: Biedne maleństwo, dobrze, że kupkę zrobiła. I gratuluję kolejnych ząbków:tak:
moj je ze zwykymi kluchami albo z lanymi:)
I właśnie narobiłaś mi apetytu na kluski leniwe z bułką tartą, aż chyba pójdę je sobie przygotować na kolację:tak:
Super, że u ixi taka poprawa przynajmniej z brzuszkiem. A żółtaczkę niech jeszcze skonsultuje z pediatrą
lolkak Dużo niemowląt ma worki pod oczami i nie jest to objaw choroby.
MamusiaMikusia Samych tak udanych egzaminów ci życzę:tak:
Vegas gratuluję udanej imprezki:-) Śliczny torcik, także ten z pampków:tak: Majeczka ma super czuprynkę. W tym ubranku i z tą fryzurką wydaje się dużo starsza:tak:
Chciałam dziś pierniczki przygotować, żeby na święta upiec, ale się okazało, że nie mam kakao w domu (poza słodkim, które wyjadam czasem łyżeczką:-D), więc znowu odwlekam naukę pieczenia :-D
Eliza Musisz iść na kolejną wizytę? Ja po ostatniej usłyszałam, że jest wszystko ok i więcej nie muszę się pojawiać. Chyba że coś by się działo niepokojącego, to pediatra miałby mnie ponownie skierować.
Umi, Eliza Mam nadzieję, że dostaniecie fajne nagrody i się pochwalicie nimi ;-)

Pada śnieg od samego rana, więc ze spaceru zrezygnowałam. Muszę powiedzieć P., żeby jakieś płozy dorobił do wózka, to jutro wyjdziemy na spacer :-D
A u nas pojawił się dziś drugi ząbek- prawa dolna jedynka :-) Długo, długo nic, a teraz już 2 ząbki mamy :-) I mała dzisiaj jakaś grzeczna jest, więc chyba na jakiś czas będziemy mieć spokój z zębami :-)

reklama
Do góry