reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

podzielicie sie nim.. raz jedna raz druga... hehhe:)
ale on tak to niesmialy bedzie ....
szok gdybym ja tylko mogla mu powiedziec ze tu sie laski o niego bija.....

Umi on nie wie o tym watku takze tego nie podczyta:)
ale zawsze moge mu pwoiedziec ze widzialyscie go na nk :D
o to ma nk? to ide loooknac:-D

edit:
no i zobaczylam:-d Daffi nie obraziłabym sie jak bym zostala twoja bratowa:-D no ciacho z niego i juz:-D

Ostatnia edycja:
reklama
o to ma nk? to ide loooknac:-D

edit:
no i zobaczylam:-d Daffi nie obraziłabym sie jak bym zostala twoja bratowa:-D no ciacho z niego i juz:-D

hhee obczajalas go z niewidocznego?
dla mnie moze dlatego ze to moj brat to caly czas dziecko... choc foty na nk jakies durne ma.. zaraz wam wstawie z slubu brata zdj mlodego na :ninja2: :D

hej Lasencje moje:)
U nas praca wre - porządki:) moja mama będzie robic przysmaki na imprę a mąż pojechał po napoje do sklepu. Potem dokończy torta i na 16tą jumprezka:) Młoda właśnie ucina sobie drzemkę, a ja się pochwalę, że..

MARTYNKA DZISIAJ PRZESPAŁA CALUSIĄ NOC!!:) Hipp hipp HURAA!! Czekałam na to rok;D

reklama
Do góry