reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mi tez było na poczatku starsznie trudno. fakt wiedziałam ze jest pod dobra opieką bo zostawał z Moja mamą ale i tak pisąłam jej co chwila smsa..;-) a jak Mały jest u K to co pół godziny do niego pisze zeby zapytać jak Michas.

reklama
Beacia a ja myślałam, że będzie u Was Bartuś:p
Misia super, że się odezwałaś. Podziwiam, że dajesz sobie z wszystkim radę:* Z doświadczenia wiem, że szkoła i dzidzia to sporo, ale teraz mam rok przerwy w edukacji. Tak sobie postanowiłam choc łatwo nie było, ale nie żałuję.

Dzięki dziewczyny za życzonka:)) Misia Martynka z pewnością będzie ładniejsza od mamusi:D

Ja padam na ryjek. Normalnie 3h usypiałam Martynkę. Z przerwami na zabawy. Ale od 18.30 łaziłam z nią po sypialni. Nie mam sił. A mąż jak to mąż dupę na krześle komputerowym plaszczył. Ah Ci faceci..

Bry wieczór ^^

Dziewczęta, doczekałam się w końcu rzeczy do kolczyków ^^ ... Jak coś, to można zerknąć na NK, która mnie tam ma ;) A jak nie ma to piszcie to powstawiam foty tutaj ;)

Ja się od 3 dni nie za fajnie czuję... Tzn ogólnie nie jestem chora ani nic, ale mega ciężko mi się chodzi, skórę mam strasznie na brzuchu napiętą ale nie mam twardego brzuszka... Nie wiem... Ale to chodzenie to katorga i do tego plecy ;/. Najgorsze są schody w szkole i jak wracam do domu. Wszędzie 2 piętra ;/

A powiedzcie mi, kiedy najlepiej by było gdybym przestała chodzić do szkoły. Termin mam na 15 marzec... A chciałabym jak najwięcej chodzić

Bry wieczór ^^

Dziewczęta, doczekałam się w końcu rzeczy do kolczyków ^^ ... Jak coś, to można zerknąć na NK, która mnie tam ma ;) A jak nie ma to piszcie to powstawiam foty tutaj ;)

Ja się od 3 dni nie za fajnie czuję... Tzn ogólnie nie jestem chora ani nic, ale mega ciężko mi się chodzi, skórę mam strasznie na brzuchu napiętą ale nie mam twardego brzuszka... Nie wiem... Ale to chodzenie to katorga i do tego plecy ;/. Najgorsze są schody w szkole i jak wracam do domu. Wszędzie 2 piętra ;/

A powiedzcie mi, kiedy najlepiej by było gdybym przestała chodzić do szkoły. Termin mam na 15 marzec... A chciałabym jak najwięcej chodzić

to chyba zalezy od ciebi,jak czujesz sie dobrze to mozesz chodzic i do konca:) chyba ze beda jakies przeciwwskazania alebo bedzie zle sie czula,to lepiej siedziec w domku:)

Clio Wiki juz spi 3/4godz i jedzenie tylko ale zawsze z wtorku na srode cos ja strzela w tylek i szaleje dzis po kapieli mysle ze przespi mi cala noc bez problemow i bedzie tylko na szamanie sie budzila ;)
misia jak fajnie cie czytac znow kochana Michas ci rosnie heh moja juz wazy 4500g ;) i jest dluga sluchajcie nie wiem czy kolezanka moja bedzie miala core ale jesli nie to bede miala ciuszki na dziewczynke do wydania chodzi tylko o pokrycie przesylki wrazie czego ;) no a ogolnie to powiem wam ,ze padam na pyska ide zapalic i oderwe sie od kompa spac troszke moze ale glowa mi sama opada na poduszki hehe buziolki milych snow ,grzecznych dzieci,spokojnej nocy itd.:-)

hej z rana:-)
eve jesli masz zamiar karmic sama piersia to normalne pokarmy mozesz zacza podawac dopiero jak i ja po 6mies. (chyba ze dziecko nie przybiera prawidłowo) a jak dzicko wlasnie nie przybiera, idziesz do pracy czy cos to od 4mies juz mozesz podawac...:tak:
misia92 witaj kochana... ale Cie dawno nie bylo. Super ze Michaś rosnie i ze u ciebie wsio oki:-) :tak: pisz czesciej i nie tylko wieczorami :-p
beacia858 trzymam kciuki za wizyte i daj znac co i jak po:-)

No a u mnie noc w miare, wczoraj wieczorem Miki zrobił mega kupke:-D chyba po tej zupce go ruszyło wreszcie:tak: ale to dobrze bo niepamietałam kiedy taka normalna kupka byla ostatnio... :dry: ogólnie za oknem breja.... :no: wieje wiatr, zachmurzone niebo jakby deszcz mial padac.... :no: okropna pogoda...
Jeszcze sniadania nie jadlam, ale juz drzewa sobie naszykowałam, musialam dzieciaki zostawic na troszke same ale nic sie nie stalo...;] Mały zaraz pewnie pójdzie spac i cyca zje a jak wstanie to kolo 12 znów zupka:-)

reklama
co do studniówki to cały czas sie zastanawiam. z jednej strony poszłabym- wiadomo studniówka raz w życiu a z drugiej strony szkoda mi teraz kasy bo tak od pary 360 zł + sukienka + buty o fryzjerze i kosmetyczce nie mówie bo i tak bym nie poszła ale prawie całe becikowe bym wydała na studniówke nie leży mi to w kontekście.

Misia kochana kombinuj i idz! warto naprawde! bewdziesz zalowac! to raz w zyciu tak jak piszesz!
ja na studniowke za kiecke dalam 160zł.. placilam z chlopakiem na pol za 100ke wyszlo nas po 200zł wlosy sama robilam i malowalam sie sama.... moze znajde gdzies fotke to ci pokaze mniej wqiecej jak wygladalam.

Do góry