reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

puk puk !! pamięta nas ktoś jeszcze????

w końcu mam chwilke żeby do was zajrzeć jak mi tego brakowało przez ostatnie tygodnie to sobie nie wyobrazacie..;-)

spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe dla Martynki. Sto latek Maleńka rośnij duża i zdrowa i bądź taa ładna jak mamusia albo i jeszcze ładniejsza...:-):happy2::happy2:

reklama
puk puk !! pamięta nas ktoś jeszcze????

w końcu mam chwilke żeby do was zajrzeć jak mi tego brakowało przez ostatnie tygodnie to sobie nie wyobrazacie..;-)

spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe dla Martynki. Sto latek Maleńka rośnij duża i zdrowa i bądź taa ładna jak mamusia albo i jeszcze ładniejsza...:-):happy2::happy2:
pamietamy:) co tam uc eibie?:)

u mnie wszystko dobrze chodze do szkoły codziennie Michaś zostaje z moja mamą albo z mama Kamila zostało mi już tylko tydzień nauki bo do końca przyszłego tygodnia musza byc wystawione oceny a po nowym roku to już tylko Matura sie liczy i przedmioty które zdaje. nauczyciele sa spoko pozwalają zaliczać jak sie spóźnie albo chce wcześniej wyjść nie robią problemów. Michas rośnie jak na drożdzach. jutro konczy 8 tygodni w poniedziałek byliśmy na szczepieniu i waga wskazała 4,5 kg ma coraz wiecej włosów i odpowiada mi już uśmiechem na uśmiech. postaram sie być już u was regularnie bo starsznie mi was brakowało ale nie mogłam zajrzec bo jakbym weszła na forum to juz bym z niego nie zeszła..;-) a co u ixi i paulqi dają jakieś oznaki życia???

witam wieczornie.
pol dnia przespalam bo byl taki okropny dzien. pogoda do bani, jest zimno i teraz deszcz pada. ech..;/ jutro rano ide na wizyte do lekarza. zobaczymy co powie

misia fajnie ze sie odezwalas. pewnie ze pamietamy o Was :)
no ja dzis tez doslownie zasypialam na sojaco,chyba ta pogoda.Daj znac co lekarza powie:) moze odesle cie na porodowke :D

beacia no tak teraz czas na Ciebie. ja nie moge ale ten czas szybko leci.

dla mnie to masakra. wstaje rano do szkoły wracam po południu odpoczne chwile wykąpie Misiałka nakarmie odrobie lekcje poloże sie spac w miedzyczasie 3 pobudki na karmienie i tak codziennie nie mam czasu na nic.. nie zauwazyłam kiedy mi te dwa miesiące mineły

co do studniówki to cały czas sie zastanawiam. z jednej strony poszłabym- wiadomo studniówka raz w życiu a z drugiej strony szkoda mi teraz kasy bo tak od pary 360 zł + sukienka + buty o fryzjerze i kosmetyczce nie mówie bo i tak bym nie poszła ale prawie całe becikowe bym wydała na studniówke nie leży mi to w kontekście.

reklama
Do góry