co do farbowania - jak już temat się zaczyna - mam naturalne i szczerze nie przepadam za moim kolorem włosów. Toleruję bo boję się odrostów, ale chętnie bym na jasny blond się machnęła. Myślicie, że by się udało? Z ciemnego na jasny? Czy lepiej pasemka? Myślę o farbowaniu w salonie bo sama nigdy się nie farbowałam i bym pewnie sknociła.
jak ne sprobojesz sie nie dowiesz hahh ale szczerze tobie latwiej zrobic blond jak mi
taka czerwien mam na odrostach ale nie chamska czerwien wiecie o co mi chodzi wiec teraz t5ylko ten kolor i zapuszczam wlosy
Hej
Pokazuję się, bo jakoś ostatnio tęsknię za wami
Mnie ogarnął świąteczny nastrój i mam wielką ochotę zacząć robić ozdoby świąteczne ^^
Jutro zaczynam kupować pomarańcze i będę robić plasterki suszone![]()
A tuż przed świętami całe pomarańcze i cytryny zdobione goździkami... podobno zapach niesamowity
Szukam jeszcze stron jak robić inne owocowe ozdoby ^^
A jeszcze w końcu jutro zamawiam wszystko co potrzebne do robienia kolczyków i mam nadzieję, że jakoś mi to wyjdzie... ^^
Malutki kopie strasznie, i bardzo się ciesze, bo przyjemnie wiedzieć, że się kołysze w brzuszku. Wczoraj segregowałam wszystkie ubranka po moim bratanku... Były tego 3 pudła i 2 duże siatki... Istne szaleństwo, siedziałam nad tym 3 godziny =|
Butelka z LOVI kupiona w mega promocji jak dla mnie. Byliśmy w sobotę w Smyku. Zaspokoić rodzicielskie potrzeby
=)
No i od razu na dział z artykułami dla dzieci. Krzysiek kupił nożyczki, gruszkę i smoczek z zapinką a ja tę butelkę...
Tylko, ze sama butelka 250m kosztowała 26zł... A ja znalazłam ostatni komplet gdzie była butelka i do tego 2 smoczki: jeden zwykły i jeden na kaszkę i to wszystko 30 zł =] Krzyśka zakupy też 30zł i tak oto wyszliśmy zadowoleni z zakupów =)
i bardzo sie ciesze ze zakupy wyszly heheheheheheh jak zaczniesz robic te kolczyki ja chce !!!!! ile za sztukeeeee chyba ze jakies gratiski
Ostatnia edycja: