reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiadomo, że nie można jej zbyt często używać, bo też może podrażnić i wysuszyć śluzówkę nosa. Ja w czasie kataru starałam się jej nie używać częściej niż 2 razy dziennie. A przed użyciem zakraplałam nosek solą fizjologiczną lub morską, żeby wydzielina łatwiej spływała.

reklama
Wiadomo, że nie można jej zbyt często używać, bo też może podrażnić i wysuszyć śluzówkę nosa. Ja w czasie kataru starałam się jej nie używać częściej niż 2 razy dziennie. A przed użyciem zakraplałam nosek solą fizjologiczną lub morską, żeby wydzielina łatwiej spływała.
ano, ja również psikałam Małej do noska krople homeopatyczne, które ja sama stosowałam w ciąży, wg mnie najlepsze są=P to jedyne krople, które w ciąży mi pomogły.

Karolina aż nie wiem co napisac bo tak ni z gruszki ni z pietruszki nam tu wbiłaś w tematy błahe tak spory problem.. przykro mi=* trzymaj się dzielnie=* ja to bym w ogóle głowy nie miała na neta.......

Vegas zdjecia cudowne! :-D

Witam wybaczcie że nie pisałam ale 23 listopada zginął mój mąż i wszystkie sprawy mnie przytłoczyły mam mnustwo spraw do załatwienia ale przychodzi wieczór i jestem sama z córką i z nudów będę pisać może nadrobiw wszystko ale nic nie obiecuje
???????????? co się stało??????? współczuje Ci przeogromnie [*]

Koniczynka mi osobiście tez się nie podobają te rozmowy .. Ale są ludzie i ludzie niestety są tacy świadkowie którzy swym zachowaniem nachalnym czasem robią nam zła renomę :( No ale cóż każda wiara ma + i - :))

Karolina bg strasznie ale to strasznie mi przykro ;( cieżko ci napewno a dopiero zacznie być ... Strata kogos bliskiego bolii do końca życia ;( ta pustka czasem rujnuje człowieka ;( kochana trzymaj się wierze w ciebie ze dasz radę stanąć przed tym ciężarem Pamiętaj ze masz dla kogo żyć i ta istotka potrzebuje cię :**** jeszcze raz przykro mi ;((((

hej ja tak jak nocny marek wpadam jak nikogo juz nie ma hehe ale dzis mialam wspanialy dzien wiki zaczela sie smiac w glos normalnie rechotala nam tak sie smielismy ,ze lzy nam same lecialy ;D
karolina bg bardzo wspolczuje moje kondolencje trzymaj sie cieplutko wierze w to ,ze postawisz czola wszystkim sprawa ;*

hej ja tak jak nocny marek wpadam jak nikogo juz nie ma hehe ale dzis mialam wspanialy dzien wiki zaczela sie smiac w glos normalnie rechotala nam tak sie smielismy ,ze lzy nam same lecialy ;D
karolina bg bardzo wspolczuje moje kondolencje trzymaj sie cieplutko wierze w to ,ze postawisz czola wszystkim sprawa ;*

Takie pierwsze chwile pamięta się doskonale i na zawsze :)) pamiętam jak nadinka pierwszy raz śpiewała gruchala śmiała się sama ... Mozna by wyliczać ... Cenne chwile :*****

sylcia a Nadina kiedy zaczela gaworzyc bo to moje urwisiatko juz cos duka sobie pod nosem czasem jak ja zostawiam i ide do kuchni to krzyczy jak szalona ,,eeee,, doslownie wydaje mi sie ,ze zacznie wczesnie mi mowic wogole bardzo szybko sie rozwija i wloski ku mojemu zdziwieniu jej sie nie scieraja ;D ma ich coraz wiecej coraz grubsze i dluzsze nadal czarne ale jedno pasemko blond hehe

heheh nie no nie przesadzajmyyy ale dziekuje nie nakrecam sieeee bo nie ma po coooooo jak sie nie uda jade do polski i mam okazje zajrzec w siebie a raczej ginek zajrzy hehe i spra2wdzic co jest przyczyna braku dzidzi bo to juz dlugo twaaa jakis rok niedlugo bedzieee wieccccc trzeba sie sprawdziccc ale naprawde dziekuje ci kochanaaaa:)

no czasem tu ciezko cos znalesc ja sie rozpiszemy a ja sie pytac ciebie cos chcialam czy ty farbnelas wloski???
Nieee nie farbowałam, a czemu tak stwierdziłas:-) juz rok czasu jestem bez farby wiec to mój natouarlny kolorek wychodzi:-p

dla mnie gruszka też porażka, Frida brutalna ale pewniak ale z tych 'fridowatych' polecam przyrząd o nazwie Katarek, podpina się go do odlurzacza:) wbrew myślom że nie wiadomo jak ciągnie, ściąga katarek delikatnie i wszystko:) dla mnie rewelacja :tak:
Ja nie lubie fridym gruszki tez nie... :dry: ale mam jedno i drugie:-p

Witam wybaczcie że nie pisałam ale 23 listopada zginął mój mąż i wszystkie sprawy mnie przytłoczyły mam mnustwo spraw do załatwienia ale przychodzi wieczór i jestem sama z córką i z nudów będę pisać może nadrobiw wszystko ale nic nie obiecuje
O kurcze.... Kochana współczuje.... tzymaj sie dzielnie! jestesmy z toba:-( :(((((((((((((((((( ehhhh [*]

Takie pierwsze chwile pamięta się doskonale i na zawsze :)) pamiętam jak nadinka pierwszy raz śpiewała gruchala śmiała się sama ... Mozna by wyliczać ... Cenne chwile :*****
Oj tak niezapomniane chwile:-) Moj teraz to jest taki ciekawy swiata ze gdyby mógł to by wstał i se poszedł :-D hehe no ake jeszcze troszke musi oczekac do tego...

A ja byłam przy piecu teraz i wpadłam podczytac co nadrukowałyście wieczorkiem:-p Ale u mnie dosypało...:szok: normalnie dobrze ze przesało tak, sypac i leci drobniutki sniezek. i powiem wam miało byc -10 u nas dzis a u mnie na pietrze teraz jest -11 wiec nizej jest z -15 :dry: strach sie bac jutrzejszej nocy i tez z środy na czwartek...:/// ide do klopa i spac dalej:-p

reklama
Do góry