reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie macie milszych tematów? hehehe. Nie znoszę dentysty, tyle nie byłam, że aż wstyd, ale wcześniej problemów nie miałam a teraz mam. Muszę po Nowym Roku iśc.

dobrze, że mamy tv w sypialni to też luknę Na wspólnej. Mój ulubiony serial=)

reklama
Soso co do ciągnięcia to ja tak miałam od 30tc=P bo mi Perła leżała na pęcherzu i ciężko się siusiu robiło hyhy

Eliza szukaj, dawałam=D str wstecz

teraz to już 2 str wstecz

Patrycja na jaką konsolę masz te gry wystawione na allegro? Sorry, że tak pytam, nie znam się na tym a mnie to interesi.

Ostatnia edycja:
Soso co do ciągnięcia to ja tak miałam od 30tc=P bo mi Perła leżała na pęcherzu i ciężko się siusiu robiło hyhy

Eliza szukaj, dawałam=D str wstecz

teraz to już 2 str wstecz

Patrycja na jaką konsolę masz te gry wystawione na allegro? Sorry, że tak pytam, nie znam się na tym a mnie to interesi.

nie no w 30 to ja nie jestem chyba hhahahanie no jaja se robieee ale sie rozpisalyscie a mi sie nic nie hcceeeeeeeeee jesc nie bede bo i tak zjadla za duzo co tu porobic.........

Soso, czytałam wczoraj, że już tuż tuż dzień spodziewanej albo raczej NIEspodziewanej @, wielkie odliczanie czas zacząc=) trzymam kciuki!=)

Soso, czytałam wczoraj, że już tuż tuż dzień spodziewanej albo raczej NIEspodziewanej @, wielkie odliczanie czas zacząc=) trzymam kciuki!=)
heheh nie no nie przesadzajmyyy ale dziekuje nie nakrecam sieeee bo nie ma po coooooo jak sie nie uda jade do polski i mam okazje zajrzec w siebie a raczej ginek zajrzy hehe i spra2wdzic co jest przyczyna braku dzidzi bo to juz dlugo twaaa jakis rok niedlugo bedzieee wieccccc trzeba sie sprawdziccc ale naprawde dziekuje ci kochanaaaa:)

aaaa juz mam zdjecia....:-) vegas super fotki:-)

no czasem tu ciezko cos znalesc ja sie rozpiszemy a ja sie pytac ciebie cos chcialam czy ty farbnelas wloski???

co do farbowania - jak już temat się zaczyna - mam naturalne i szczerze nie przepadam za moim kolorem włosów. Toleruję bo boję się odrostów, ale chętnie bym na jasny blond się machnęła. Myślicie, że by się udało? Z ciemnego na jasny? Czy lepiej pasemka? Myślę o farbowaniu w salonie bo sama nigdy się nie farbowałam i bym pewnie sknociła.

reklama
Hej ;)

Pokazuję się, bo jakoś ostatnio tęsknię za wami ;)

Mnie ogarnął świąteczny nastrój i mam wielką ochotę zacząć robić ozdoby świąteczne ^^
Jutro zaczynam kupować pomarańcze i będę robić plasterki suszone :)

A tuż przed świętami całe pomarańcze i cytryny zdobione goździkami... podobno zapach niesamowity :)

Szukam jeszcze stron jak robić inne owocowe ozdoby ^^

A jeszcze w końcu jutro zamawiam wszystko co potrzebne do robienia kolczyków i mam nadzieję, że jakoś mi to wyjdzie... ^^

Malutki kopie strasznie, i bardzo się ciesze, bo przyjemnie wiedzieć, że się kołysze w brzuszku. Wczoraj segregowałam wszystkie ubranka po moim bratanku... Były tego 3 pudła i 2 duże siatki... Istne szaleństwo, siedziałam nad tym 3 godziny =|

Butelka z LOVI kupiona w mega promocji jak dla mnie. Byliśmy w sobotę w Smyku. Zaspokoić rodzicielskie potrzeby
=)
No i od razu na dział z artykułami dla dzieci. Krzysiek kupił nożyczki, gruszkę i smoczek z zapinką a ja tę butelkę...
Tylko, ze sama butelka 250m kosztowała 26zł... A ja znalazłam ostatni komplet gdzie była butelka i do tego 2 smoczki: jeden zwykły i jeden na kaszkę i to wszystko 30 zł =] Krzyśka zakupy też 30zł i tak oto wyszliśmy zadowoleni z zakupów =)

Do góry