reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
vegas a mi sie wydaje ze teraz sie nakrecasz,stresujesz i dlatego to plamienie sie przedluza:)
na ogół przez stres stopuje wszelkie plamienie.
Ja się nakręcam hmm nie wiem w sumie, ja wiem, że w ciąży nie mogę byc bo to dopiero byłaby kiszka. Zastanawiam się tylko czemu się dzieje jak się dzieje, to normalne, że się martwię.

Dałam foty wyżej=)

na ogół przez stres stopuje wszelkie plamienie.
Ja się nakręcam hmm nie wiem w sumie, ja wiem, że w ciąży nie mogę byc bo to dopiero byłaby kiszka. Zastanawiam się tylko czemu się dzieje jak się dzieje, to normalne, że się martwię.

Dałam foty wyżej=)
stouje?:) raczej nie...ja jak stesowalam sie wyrwaniem zeba to dostalam @ tydzien przed czasem,mi gin zawsze mowil ze przez stres mozna dostac plamienia,wczesniej @:)

stouje?:) raczej nie...ja jak stesowalam sie wyrwaniem zeba to dostalam @ tydzien przed czasem,mi gin zawsze mowil ze przez stres mozna dostac plamienia,wczesniej @:)
ja na razie tak jak pisałam wyżej uważam, że wypada mi owula i rozumiem, że może byc plamienie, nawet i te 4 dni bo przecież wiadomo, że są plamienia nie tylko owulacyjne, ale również okołoowulacyjne. Plamiłam nieraz w czasie owulacji, ale nie aż tyle. Wczoraj połowa tampona we krwi, dziś cała wkładka. W pt troszkę, w sobotę też. Mam nadzieję, że się to skończy jak najszybciej. Pierwszy raz tak boleśnie to przechodzę i się troszkę martwię. Ale racja - czas przystopowac myślenie o tym.

ja na razie tak jak pisałam wyżej uważam, że wypada mi owula i rozumiem, że może byc plamienie, nawet i te 4 dni bo przecież wiadomo, że są plamienia nie tylko owulacyjne, ale również okołoowulacyjne. Plamiłam nieraz w czasie owulacji, ale nie aż tyle. Wczoraj połowa tampona we krwi, dziś cała wkładka. W pt troszkę, w sobotę też. Mam nadzieję, że się to skończy jak najszybciej. Pierwszy raz tak boleśnie to przechodzę i się troszkę martwię. Ale racja - czas przystopowac myślenie o tym.

Zdiecia super:)

kochana no widzisz skoro to na owulke to koniec kropka i nie rozmyslaj a zobaczysz ze bedzie ok:)

Wiecie co Laski, nadal chodzi za mną pizza. Ja zawsze jak jestem głodna to mam smaka na fast foody=P dobrze, że nie mam kasy bo byłabym gruba, że hej! My nadal nie wiemy co kupic Małej pod choinkę=P ale mamy parę ulic dalej hurtownię dziecięcą to coś znajdziemy. Tak samo dla bratanków, bratanicy, siostrzeńca męża i Chrześniaczki=) sporo tych dzieci=D dla rodziców, teściowej, babki i ciotki mamy wymyślone już prezenty. No i dla męża jeszcze rozmyślam=P

byc może i stres robi dużo, ja zaczęłam dopiero od dziś wieczora porządniej się stresowac bo ta wkładka mnie przeraziła hehe.

Zdiecia super:)

kochana no widzisz skoro to na owulke to koniec kropka i nie rozmyslaj a zobaczysz ze bedzie ok:)

sliczne foteczki kochanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co do pieniazkow do gina ja place 100 bo ta sobie liczy miasto dalj 60 km dalejgdzie mieszkalam wczensiej z mama bo ona sie wyprowadzila do wiekszego liczyla sobie ginka tylko 50 ale nie bede jechaa specjalni 60 km do gina dalej
hmm kochana jak nie przejdzie lec do ginaaa a jak przejdzie to poczekaj :)

a ja wam wspominalam ciagla was kiedys macica ?

reklama
Do góry