Serduszko1
Fanka BB :)
Ewii dzieci mam zdrowe... źle napisałam... zmeczył ich ten spacer .... tak miało być... a jeżeli chodzi o mnie to pal licho ze mna byle tyllko dzieci nie złapały ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
auteczko fajne)) ohh swieta swieta uwielbiam je
)) mimo ze innej wiary jestem bardzo lubie okres swiateczny Bozego Narodzenia
) zaniedlugo choine bedziemy ubierac hihihi
) my Nadinie chcemy kupic domek Taki plastykowy duzy co na dworek sie go da w lato a teraz bedzie sie w nim bawila w domku
) a na mikolaja jakas lale z akcesoriami wiecznie karmii swoje szmacianki swoim jedzeniem i biera w swoje ciuchy i buty
) a na swieta to bym chciala ... drugie bobo
)))))
No właśnie Soso... koniec roku i zarazem początek nowego to duże wydatki są dla mnie...
Wiadomo świeta ( w tym roku musimy wszystkie odzoby kupic chionke itp) potem 1 styczeń urodziny mojego 5 styczeń urodziny Sebusia 11 luty urodziny Kuby... a i jeszcze 6 grudzień Mikołaj.....także troszke tego jest ://
A no Seba juz 4 latka.... kiedy to zleciało hehe
A Alan na roczek i na mikolaja bedzie mial te same prezenty bo on z 5 grudnia jestode mnie ma taki wozek z akcesoriami do sprzatania,szczotka,mop,sdzczoteczka,gabeczka,wiaderko,zawsze jak ja sprzatam to on chce mi pomagac
to teraz bedzie ma swoje
od mojej may ma krzeselko,taborecik i wieszak na ubrankaa o reszcie nie wiem
pod chinke dostanie ode mnie sanki
![]()