reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewii dzieci mam zdrowe... źle napisałam... zmeczył ich ten spacer .... tak miało być... a jeżeli chodzi o mnie to pal licho ze mna byle tyllko dzieci nie złapały ....

reklama
ooooo eweeee to bedzie frajdowo u ciebie z tym malowaniem ja nie am zdolnosci nwet ubzi narysowac to fakt jedynie oc moge narysowac to krzywy domek i drzewko hehehehehehehehe
a co do auttkaaaaa nio warto raz w roku mozna sobie pozwoliccc potem tlyko czekaja mnie urodzinki malej w marcuuu i spokojjjj onai tak jest mala wi poki co nie ma na nia wplywy telewizja reklamy itp wiec moge jej cos kupi itak bedzie happyyyyy

te misie patysiu sa boskieeeee moja mala tez takiego ma co gada np icho brzuszek oczko mow czesci ciala i spiewa ija sama sie pzyzamsi nim bawie:)

mi jakos latwo wybierac prezenty dla malej ale jakbym miala synka to sprawa by nalezala do mojej drugiewj polowk ib o chlopcac t a nie mam bladego pojecia
patysiu twoj maluc za 2 miechy konczy 4 latka wow duzy chlopak:)

dafiii gdze ucieklas?

sylcia niooo maluszki to maja dobrze siedza sobie w wozeczkuehh czemu czlowiek nie pamieta tego czasu

auteczko fajne :))) ohh swieta swieta uwielbiam je :))) mimo ze innej wiary jestem bardzo lubie okres swiateczny Bozego Narodzenia :)) zaniedlugo choine bedziemy ubierac hihihi :)) my Nadinie chcemy kupic domek Taki plastykowy duzy co na dworek sie go da w lato a teraz bedzie sie w nim bawila w domku :)) a na mikolaja jakas lale z akcesoriami wiecznie karmii swoje szmacianki swoim jedzeniem i biera w swoje ciuchy i buty :)) a na swieta to bym chciala ... drugie bobo :))))))

No właśnie Soso... koniec roku i zarazem początek nowego to duże wydatki są dla mnie...
Wiadomo świeta ( w tym roku musimy wszystkie odzoby kupic chionke itp) potem 1 styczeń urodziny mojego 5 styczeń urodziny Sebusia 11 luty urodziny Kuby... a i jeszcze 6 grudzień Mikołaj.....także troszke tego jest ://
A no Seba juz 4 latka.... kiedy to zleciało hehe

auteczko fajne :))) ohh swieta swieta uwielbiam je :))) mimo ze innej wiary jestem bardzo lubie okres swiateczny Bozego Narodzenia :)) zaniedlugo choine bedziemy ubierac hihihi :)) my Nadinie chcemy kupic domek Taki plastykowy duzy co na dworek sie go da w lato a teraz bedzie sie w nim bawila w domku :)) a na mikolaja jakas lale z akcesoriami wiecznie karmii swoje szmacianki swoim jedzeniem i biera w swoje ciuchy i buty :)) a na swieta to bym chciala ... drugie bobo :))))))

sylcia jakiej wiary jestes kochana a co do prezentu to na maksa dobry pomysl maszzz ja jestem wyznawczynia islamu ale swieta obchodze ze wzgledu na mala bo normalnie nie powinnaammm

No właśnie Soso... koniec roku i zarazem początek nowego to duże wydatki są dla mnie...
Wiadomo świeta ( w tym roku musimy wszystkie odzoby kupic chionke itp) potem 1 styczeń urodziny mojego 5 styczeń urodziny Sebusia 11 luty urodziny Kuby... a i jeszcze 6 grudzień Mikołaj.....także troszke tego jest ://
A no Seba juz 4 latka.... kiedy to zleciało hehe

o matkoo widze zze u ciebie tak samo jak u mnieeeee 6 ty mikolajki 24 swietaaa 6 lutym oja siostra urodzny 12 luty moja mama ja 14 lutyyy laurka 2 marzeccc jeju ale u iebie faktycznieeee same imprezyyyy ja choinki nie musze kupwoac ani ozdobo bo na swieta w polsceee a mojnie obchodzi swiat wiec nie bede sobie w tym roku robila wydatkow w postaci choinek itp

Ostatnia edycja:
A Alan na roczek i na mikolaja bedzie mial te same prezenty bo on z 5 grudnia jest:) ode mnie ma taki wozek z akcesoriami do sprzatania,szczotka,mop,sdzczoteczka,gabeczka,wiaderko,zawsze jak ja sprzatam to on chce mi pomagac:) to teraz bedzie ma swoje:)
od mojej may ma krzeselko,taborecik i wieszak na ubranka:) a o reszcie nie wiem:) pod chinke dostanie ode mnie sanki:)

Sosos ja do czerwca mieszkałam z teściowa no to wszystko było no ale teraz jesteśmy sami to trzeba kupić.... ja to sie zastanawiam gdzie ja ta chionke postawie w ogóle ://// nie mam za bardzo miejsca a chcemy kupic taka ok 150 cm...

A Alan na roczek i na mikolaja bedzie mial te same prezenty bo on z 5 grudnia jest:) ode mnie ma taki wozek z akcesoriami do sprzatania,szczotka,mop,sdzczoteczka,gabeczka,wiaderko,zawsze jak ja sprzatam to on chce mi pomagac:) to teraz bedzie ma swoje:)
od mojej may ma krzeselko,taborecik i wieszak na ubranka:) a o reszcie nie wiem:) pod chinke dostanie ode mnie sanki:)

ooooo wiem o czym mowisz tych akcesoriach do sprzatania saa supeeerrrrrrr sama myslalam o tym dla malej

uuuuuu z tesciowa medal za odwage hehe niooo mnie tez od przyszlego roku czeka kupowanie wszystkiego wie nie ominie mnie to tez chyba ze znowu pojade do mamy hihihihihhi
musze wsio tak naprawde kupicccc mysle o zmianie lokumm a to lokum jest umeblowan a chce wkoncu znalesc bez mebli wiec wyobraz sobie co zacznie sie dziac z portfelem ;./ az strach mnie oblatujeeeee ale cos bedzie trza pzez to przebrnac

Ostatnia edycja:
Soso jestem świadkiem jehowy :) od urodzenia, a z prezentu to sama się ciesze sadze ze na lata bedzie go miała tzn domek :))

Fikusek nadinka tez ma komplecik do sprzątania wiecznie chodzii z gabka i pucuje i z miotla pomaga mamie w porzadkach :))

Ano święta niestety kosztowne są, przyjeżdża do mnie siostra z szwagrem wiec bilety i prezenty jakies wypady sylwek kino basen ... Same wydatki ohh

reklama
Soso wiem o czym mówiesz my z moim wynajeliśmy to mieszkanie też całkiem puste.... musiliśmy je całe wyposażyć....
A mieszkanie z teściowa ma swoje plusy hehe... Mieszkałam z nią ponad 3 lata... były gorsze i lepsze dni... ale jednak nie ma to jak mieszkanie samemu ze swoimi dziećmi bez teściowej hehehe

Do góry