reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mam tak samo.. do tego strzelam stawami w paluchach karku hahhahha... to tak na odreagownaie stresu

hahah to ty jak kochana z tym karkiem jak chlop ojj nie chcialabym cie zestresowac hehe a z tymi paluchami i to ja tez mam hehehehe

ja jak zaczynam sie sprzeczac wecie co robie jak jestem zla SPRZATAM caly od od gory do dolu kazdy parosze wsioooooo poprostu sprzatam wczoraj mialam nerwa to o 22 mylam podloge moj siedzial i tak sie smial ze nie narobil o malo w pory

reklama
VEGAS, DAFFI - ja już z 2 tygodnie codziennie ciągle się wpie.rdalam za przeproszeniem :-p nie mogę nad tym zapanować mama mi tabletki na uspokojenie kupiła to widzę że jest mała poprawa :sorry: DAFFI a łamanie palców to ja mam od małego heh już z przyzwyczajenia się łamię :-p

Kurde co tu się dzieje bo ja w takim centrum handlowym mam sobie takie stoisko i sobie tu siedzę i pełno ludzi tu chodzi (a że ja mieszkam w sumie na takiej wsi niby to miasto ale z wieśniakami :-p ) to co ja tu się nasłucham :-D masakra jeszcze młodzi tu na wagary przychodzą i akurat koło mojego stoiska stają w kółku i gadają co oni pierdzielą :laugh2: czasami to aż mnie uszy już bolą ale oni jeszcze specjalnie tak głośno gadają myśląc że są fajni no masakra mówię wam co te dzieciaki mają w głowach :laugh2: :-p

mam tak samo.. do tego strzelam stawami w paluchach karku hahhahha... to tak na odreagownaie stresu
o fuj hehe=D aż mi ciarki przeszły=D

Mojej ten 5ty ząbek chyba na dniach się przebije bo go idealnie widac pod dziąsłem=)

Poza tym Malutka ma fazy ostatnio na robienie porządku w jej komodzie gdzie są kocyki, prześcieradełka i ręczniki. Staje przy komodzie, otwiera ją, wyciąga wszystko pokolei i ma ubaw. A potem zdarza się, że przytrzaśnie sobie pazurki. Niestety nie zawsze jestem w stanie zapanowac nad jej czynami bo komoda ma 4 szuflady i uwielbia wszystkie naraz otwierac. Ja przytrzymuję wszystkie komody i jej jedną dłoń a drugą się jeszcze jest w stanie uszczypnąc.

No i ma fazy na przykładanie tel do ucha i udaje, że coś tam mówi hehe. Rozkosznie to wygląda. Dziś zamiast tel przykładała chusteczki do pupy=P

VEGAS, DAFFI - ja już z 2 tygodnie codziennie ciągle się wpie.rdalam za przeproszeniem :-p nie mogę nad tym zapanować mama mi tabletki na uspokojenie kupiła to widzę że jest mała poprawa :sorry: DAFFI a łamanie palców to ja mam od małego heh już z przyzwyczajenia się łamię :-p

Kurde co tu się dzieje bo ja w takim centrum handlowym mam sobie takie stoisko i sobie tu siedzę i pełno ludzi tu chodzi (a że ja mieszkam w sumie na takiej wsi niby to miasto ale z wieśniakami :-p ) to co ja tu się nasłucham :-D masakra jeszcze młodzi tu na wagary przychodzą i akurat koło mojego stoiska stają w kółku i gadają co oni pierdzielą :laugh2: czasami to aż mnie uszy już bolą ale oni jeszcze specjalnie tak głośno gadają myśląc że są fajni no masakra mówię wam co te dzieciaki mają w głowach :laugh2: :-p

no palce u stop tez strzelaja haha.. u mnie nkt tego nie cierpi.. ale mnie to wali ze tak pwoiem. ja to lubie pomaga mi to wiec sobie wole to robic... kiedys na tle nerwowym potarfilam zedrzec skore z rak pazurkami.. na sczescie juz panuje nad tym:D ale jedna blizna do dzis mi nie zeszla.

OMG laski no co wy ja jak sie wścieknę to co najwyzej nadaje jak katarynka... :-p
ja jeszcze muszę miec zawsze ostatnie zdanie. A ono jeszcze najczęściej dolewa oliwy do ognia=] cała Marzenka=D Mała pospała 50min, właśnie mnie woła. Cóż. Miłego dnia Kobitki=)

Wow laski zaskakujecie mnie hehehe
Ja w nerwach to najchetniej bym wyszła.... połaziła troche ale ostatnio nie ma jak...
Ostatnio mojemu sie obrywa... ale jak sobie zasłuży to wcale mi go nie szkoda..

no tooo mamy tu serie samych rad jak sie odstresowac heheheheheh

a co do tej husteczki do pupy i rozmawiania z nia ale bym sie chyba poplakala moja tez miala tez fazy z telefoenm to dzis ma chodzi dzwoni ale juz nie gadap o swojemu tylko normalnie zawsze udaje ze rozmawia z moja mama hehehe

Umi ja cieibie kochana wkurzyc bym nie chciala

haha moja mala wlasne podniosla glowe bo doteraz spala mowi mama ja nie chce spac heheh

Laksi mzykam., przedemna jeszcze duzo do osiagniecia.....
odezwe sie wieczrokiem jak juz wroce....
trzymajcie mocno kciukaski!

reklama
Hoho ja widzę same nerwusy tu są :-p ja to drę mordę niestety zawsze uważam że najlepszy rozwiązaniem jest wyjść na 5 minut uspokoić się i wtedy na spokojnie gadać ale ja tak nigdy nie robię i wychodzą z tego wielkie awantury :-p może kiedyś nad tym zapanuje :-p

DAFFI - no z tym drapaniem skóry to teraz poleciałaś :szok: :-p

Do góry