moja mam tak juz od kilku lat... wiesz zmuszona byla zle im sie nie wiedzie ale zbieraja na samochod....
kiedys pare ladnych lat temu rodzice mieli tel komorkowe na abonament w plusie.. moja mama byla za granica czasemd zwonila czasem eska pisala i rachunek przyszedl na 2tys zl.. mama w szoku! tata zreszta tez. okazalo sie ze plus msineil im tarfyfe na biznes.. omozwy i smsy byly bardzo drogie. rodzice powiedzieli ze nie zpalaca im tego rachunku dopki im nie przedstawia papieru z ich podpisem ze wyrazaja zgode na zmaine taryfy. ucichlo to i teraz odezwali sie juz z komornikiem i wezwanie do zaplaty wyslali do ojca firmy. wyszlo 3 tys z odsetkami.. wiec 3tys musi teraz odrobic bo z puli na auto nowe poszlo! a ona taka hardcorowa jest. od zawsze jezdzila sama w neiznae miejsca ale zawsze dobrze trafiala.
NO TO tak jak mojaaa kochana
moja mama jezadzi od kad skonczylam 7 latt wiec juz 14 lat tak za granica wiec wiem co to znaczy a z tym plusem to przegieli pale na maksa;/ naprawde ci ludzie juz dzis mowilam nie maja serca ehhhh nic sie nie zrobi chocby sie bardzo chcialo
Ostatnia edycja: