reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
koniec świata? dziewczyny gdyby to było takie proste... ja juz przezyłam 2 konce swiata wy z reszta zapewne tez teraz bedzie mój trzeci ciekawe ile jeszcze

racja Umi. Jakoś w 2000r czy coś koło tego, miał byc koniec świata.

Mnie wkurza, że wszędzie głośno o tym 2012r.

soso tak a kasa sie kreci dzieki takiej " nagonce":-) ludzie mają głowe na karku, nakrecaja taki zegarek i ludzie w to wierzą a inni na nich zarabiają:-p bo np ludzi chcą zrobic szybko cos czego nie robili itp itd

vegas dokładnie jeszcze w 1990 którymś bo nie pamietam ale wiem ze było, jak moja mama była młoda to tez miał być

Ja tam nie wiem w sumie to mi tylko tak daje do myślenia czy jeżeli faktycznie by miało być to czy jestem zadowolona ze swojego życia ...

femme zawsze trzeba sobie zadawać takie pytanie nie zaleznie od tego czy jestesmy przed datą 2012 czy po niej:-):-p

edit jestem głodna:/

Ostatnia edycja:
Koniec świata kiedyś na pewno będzie. To nieuniknione. A czy za dwa czy pięć lat to się okaże. Tak naprawdę to ludzie wyniszczą świat. taka jest prawda. Zawsze gdzieś tam toczyć będzie się wojna a w Korei to kolejny konflikt i tyle. Kto wie, może jeszcze będzie III wojna światowa?
Ale gdyby koniec świata miał przyjść w najbliższym czasie to najbardziej mi żal moich dzieci.

Eliza Ja mam to samo z okularami, jak ich nie założę to tak jakoś dziwnie mi. A ostatnio to miałam ponad tydzień bez okularów bo S mi szkła niechcący wyjął.
Daffi Trzymam kciuki.

UMI - ale takie akcje motywują :-D :-p ...a ja właśnie kaszkę z jakimś sosem z owoców leśnych zjadłam :-p i też jestem głodna ale ja to bym ciągle jadła :-p

reklama
Do góry