reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eve jest pełno antybiotyków dla matek karmiących, bezpiecznych dla dziecka jestem zdziwiona, że lekarz Ci zwykły wypisał:confused::confused::confused:

Fikusek Mogę Ci trochę doradzić, mogę? Skoro to tylko MŻ to ustal sobie stałe godziny posiłków i jedz tak żeby się najeść ale nie przejeść. Nie jedz szybko. Rano wypij szklankę wody z sokiem z cytryny to oczyści organizm z toksyn, dużo daje wyeliminowanie cukru z kawy, herbaty itp. Ja masz ochotę na słodkie to lepiej sobie pozwolić na troszkę, ale z rana wtedy w ciągu dnia masz większe szanse na spalenie tego. Pij dużo wody. a podczas ćwiczeń co 15 minut.

Eve Co do antybiotyków. Ja po porodzie miałam zapalenie macicy i dostawałam antybiotyki a lekarz który mi je przepisał zapytał się czy chcę karmić to wtedy dał mi takie przy których mogę. To lekarz nie wiedział że karmisz czy co? albo Ty takiego lenia masz do karmienia.

Clio jak tam przejście na butlę minęło?? bez przeszkód?

Vegas dopiero zobaczyłam,że pytałaś się o kombinezon Next... Nadal zainteresowana??

Ja ledwo widzę na oczy od 2 dni mała prawie wcale nie śpi, nie licząc trzech 10 minutowych drzemek :dry: ale oczywiście nic sobie z tego nie robi ;-)

Ewi dzieki:) na cale szczescie ani kawy ani herbaty nie pije:D:D

ja mam znowu rozowy ekran wiec chyba musze lapka zaniesc do naprawy:/ i mnie nie bedzie:/ bede miala duuuzo czasu na cwiczenia:D

reklama
eve19, vegas płaski brzuch krótko po porodzie:szok::szok::szok: Zazdroszczę:tak: Mi się ćwiczyć nie chce (przynajmniej mięśni brzucha), więc mój brzusio pewnie już nigdy płaski nie będzie:no:

Dzisiaj Emilka pierwszy raz próbowała czegoś innego niż moje mleczko:-) Zjadła może łyżeczkę marcheweczki. Była bardzo zdziwiona i niezbyt zachwycona nowym smakiem, śmiesznie się krzywiła. A po krótkim czasie jej się ulało i marchewka wylądowała na tetrze i moich spodniach :-D Jutro robimy kolejne podejście :-)
tak Kochana, ważyłam 45kg zaraz po porodzie /mam 160cm/, ale co z tego jak cwiczyc się nie chciało, jeśc się jadło co się chciało i ważę 48 albo 49kg /skacze mi ta waga/. I teraz o płaskim brzuszku mogę pomarzyc=(

Do góry