reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dobra wiecie co na sam początek zostane przy Bambino bo jednak jest niedrogie a jak się nie sprawdzi to później będę kombinować.

Tylko jeszcze mam takie pytanie czy mydełko bambino jest jakieś w płynie bo w kostce mało wygodne mi się wydaję...
A pampersy newborn pampersa czy huggiesa polecacie?

reklama
dobra wiecie co na sam początek zostane przy Bambino bo jednak jest niedrogie a jak się nie sprawdzi to później będę kombinować.

Tylko jeszcze mam takie pytanie czy mydełko bambino jest jakieś w płynie bo w kostce mało wygodne mi się wydaję...
ja pampersy oczywiscie bo huggiesa Alanawi dupcie odpazaly. to tez zalezy od dziecka:)

ja miałam newborn pampers bo moja córa urodziła się taka maleńka to mama kupowała mi do szpitala te pampki bo są od 2-5=) są świetne wg mnie.

Moja mama dziś robi karpatkę mniam mniam, wpadajcie Laski=) podzielimy się=D

Ostatnia edycja:
karpatka.... mniamiiiiiii...:-D

a ja sie z mezem pokłuciłam o! i powiedzialam mu pare słow i sobie pojechal do mamusi. ciekawe czy wróci na noc....:dry: wisi mi to zreszta, moze wreszcie zrozumie cos...
a poszlo o to ze nie chcialo mu sie naszykowac drzewa do palenia. a ja czesto zostawiam dzieciaki same i szykuje bo czyms palic musze.... ehhhhhhhhh:-( nie rozumiem go... sama se wszystko robic musze...
ide zaraz frytki robic...:-p poprawie se humor nimi;]

karpatka.... mniamiiiiiii...:-D

a ja sie z mezem pokłuciłam o! i powiedzialam mu pare słow i sobie pojechal do mamusi. ciekawe czy wróci na noc....:dry: wisi mi to zreszta, moze wreszcie zrozumie cos...
a poszlo o to ze nie chcialo mu sie naszykowac drzewa do palenia. a ja czesto zostawiam dzieciaki same i szykuje bo czyms palic musze.... ehhhhhhhhh:-( nie rozumiem go... sama se wszystko robic musze...
ide zaraz frytki robic...:-p poprawie se humor nimi;]

ja wczoraj frytasy jadlam a dzis zrobie chlebek w jajku z czosnkiem i przyprawami:)

a co do meza to czasami warto pogonic chlopa bo inczej nie zrozumieja nic,i tak masz duzo rboty z 3 maluchow.

fikusek i co pogonilam go a se pojechal i znajac zycie mama przyjdzie (pytac sie gdzie on pojechal, czemu drzewa naszykował) a ja pojde sama sobie znow szykowac drzewo...:-( ehhhhhhhh niewiem juz co robic by zrozumial o co chodzi. on wymaga czegos odemnie i ja poprostu musze to zrobic a jak ja cos wymagam to "co z tego" heh... i tak robi swoje
vegas to choc zapraszam:-)
No ide robic bo hania juz mi jeczy ze chce frytki:-)
jak zrobie to zajrze:-) bo co mam robic....;] ehhhhh

Eliza nie przejmuj się... ja ze swoim też się leciutko posprzeczałam...:/ bo nie wiem czy wam mówiłam ale teściówka jakiś czas temu zaproponowała mojemu żebym została z dzieckiem u siebie i A. się od tamtej pory do niej nie odzywa, zresztą, ja już tez jestem tylko z nią na dzień dobry i do widzenia...:/ no i prawda jest taka że nie wiem teraz co mam zrobić:/ łóżeczko stoi już u A. ja prawie wszystko mam spakowane swoje i dziecka żeby tylko spakować w samochód i przewieźć i nie wiem co mam robić:/ niezręcznie mi się trochę teraz tam "pchać" bo to byłoby z jednej strony bezczelne (tzn ona mogłaby tak pomyśleć)... no a poszło o to że mógłby sam tą sytuację rozwiązać w końcu to jego matka a on się wydziera na mnie przez telefon że jak zwykle on musi wszystko robić bo ja się z nią porozmawiać boje:/ tylko że to nie mi pow. żebym została u siebie tylko jemu...:/ a to że do mnie się nie odzywa z jakichś powodów to mam głęboko w dupie:D tylko z tym A. mogłabym się nie kłócić. wkurza mnie nooooooo...........
Jestem już na wylocie i już praktycznie powinnam siedzieć u niego i grzecznie czekać na akcje... a nie zastanawiać się i denerwować kto mi rzeczy przewiezie rozpakuje i poukłada jakbym musiała już jechać na porodówkę...

reklama
dziekuje Beacia ;) w sumie wedlug mojego wykresu to za Zobacz załącznik 298238malo wazy powinien cos kolo 2kilo lub troszke wiecej ale moze jest malutki nie masz sie czym martwic ;)zaraz dorzuce fotki nasze znalazlam kabel ;pZobacz załącznik 298236Zobacz załącznik 298239oo to moje skarby zarosniety marcin i pulpecik ;-)
ostatnie zdjecie najlepsze!

powiem ci zew jednak JAKOSC TO JAKOSC- moim zdaniem pampersy pampersa sa najlepsze, nie przeciekaja ,nie odparzaja

Eliza- sliczna rodzinka,
a ja nie moge znalezc fotek z ciazy, ale za to pokaze wam jak wygladalam 5 dni po porodzie( parlam z otwartymi oczami, takze dwupaczki- zamykajcie oczy przy parciu, jesli nie chcecie tak wygladac:tak::szok::

Uploaded with ImageShack.us

Do góry