reklama
Soso Jak nie mozesz zrobic zdjec to moze poszukaj jakichs zdjec modeli w internecie takich co Ty masz
dobre nie pomyslalam alen e wiem czy znadje bo je w niemczech kupowalam ale dobryp omysl
te addiasa cos taki model tylko szare paski z rozymi akcetami i sa ladniejsze wieksza cu pkatforma i bardziej zgrabna
http://www.sportmen.pl/Adidas_Buty_Dzieciece_adiRUN_CF-12923.html
http://www.sportmen.pl/BUTY_REEBOK_FLASHERIFIC_WYSYLKA_2_3_DNI-15848.html
t cos do moimch podobne ale nie zupelnie rebokkaaa z boku raby rozowe i ten pasek jak jest tu rozowy jest bialy i sprzodu tam jakby gdzie zawsze buty maja siatke tez rozowe raby z tylu srebrne z napisem rebok zboku flaga wielkiej brytani i napis srebrny rebook
http://www.sportmen.pl/Reebok_Buty_Dzieciece_Versa_CL_Flashin_Britles-14112.html
bardziej podobne do tego modeluuu ale kucze nie widze tu zadnych takch ladnych jak moje powaga nie ze chwale za darmo zeby je opchac czy co ale mowie wp olasce nie maja takich jak w niemczec
kochana dziekuje ci za ten pomysl z tymi zdeciam z neta
Ostatnia edycja:
Soso w miarę sobie je wyobraziłam choc jak mówisz to Twoje z opisu są inne bo mają więcej dodatków hehe. Ale pamiętaj że już je zaklepałam dla Małej hihi. I tak jak się umawiałyśmy na priv.
niooo zaklepane hehehhe
mowe w Polsce ciezko znlesc ladne bucie ja tam wem ze cii sie spodobaja i tylko o t m chodzi a najbardziej czy malej sie spodobaja bo to ona bedzie urzytkownikiem tych bucikow heheheheheheheheheh
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Eliza_eM Wspólczuję, mam nadzieję, że jutro juz wstaniesz z lepszym humorem i bez bólu
Daffi pierwsze kroczki oczywiście do telewizora
Soso następny test oby się okazał pozytywny
U rodziców nocuję, bo rano na wykład jadę i musiałabym sporo wcześniej wyjść, żeby przed zajęciami małą dziadkom podrzucić. Wygodne to, bo dłużej mogę sobie pospać (teoretycznie, bo praktycznie i tak Emilka robi mi ostateczną pobudkę o 6), ale trochę mi smutno, bo P. dziś wrócił po 3dniowej nieobecności, a zobaczymy się dopiero jutro wieczorem...
Gapa ze mnie, spakowałam dziś całe mnóstwo rzeczy do rodziców i o czym oczywiście zapomniałam? O torbie do przewijania na szczęście moja siostra zostawiła po ostatniej wizycie u rodziców trochę pieluch (rozmiar większe niż moje, ale do pach nie sięgają ) i chusteczki, więc nie musiałam lecieć do sklepu
U rodziców nocuję, bo rano na wykład jadę i musiałabym sporo wcześniej wyjść, żeby przed zajęciami małą dziadkom podrzucić. Wygodne to, bo dłużej mogę sobie pospać (teoretycznie, bo praktycznie i tak Emilka robi mi ostateczną pobudkę o 6), ale trochę mi smutno, bo P. dziś wrócił po 3dniowej nieobecności, a zobaczymy się dopiero jutro wieczorem...
Gapa ze mnie, spakowałam dziś całe mnóstwo rzeczy do rodziców i o czym oczywiście zapomniałam? O torbie do przewijania na szczęście moja siostra zostawiła po ostatniej wizycie u rodziców trochę pieluch (rozmiar większe niż moje, ale do pach nie sięgają ) i chusteczki, więc nie musiałam lecieć do sklepu
Eliza_eM Wspólczuję, mam nadzieję, że jutro juz wstaniesz z lepszym humorem i bez bólu
ja bylam zdolniejsza d ciebie kochana potraflam zostawic mleko u kolezanki bo ja karmilam sztucznie niestety ktora mieszkala 20 km ode mnie a ja bez samochodu i do tego bylo juz po 22 a u nas markety do 22 wiec mala karmila glukoza do rana ale byl ryk masakra czulam sie jak wtrodna matka masakra
Serduszko1
Fanka BB :)
hej laski.... u mnie nocka masakra... Kuba wstawał co chwile. :/// ledwo zyje ((
Eve rozpakuj juz sie nam kobietooooo.... czekamy na bobo
Eliza współczuje kanałowego.... mam nadzieje że dzis juz tak nie boli
Paulqa zaraz po Eve kolej na Ciebie z porodówka
Soso sliczne te butki ale ja córeczki nie mam:////
Daff Julka jest prze prze prze słodka.....
Vegas słodkie foty śniłas mi sie dziś heheheh śniło mi sie że przyjechałas do mnie hehehehe
Edit...
Znowu pierwsza???????????
Eve rozpakuj juz sie nam kobietooooo.... czekamy na bobo
Eliza współczuje kanałowego.... mam nadzieje że dzis juz tak nie boli
Paulqa zaraz po Eve kolej na Ciebie z porodówka
Soso sliczne te butki ale ja córeczki nie mam:////
Daff Julka jest prze prze prze słodka.....
Vegas słodkie foty śniłas mi sie dziś heheheh śniło mi sie że przyjechałas do mnie hehehehe
Edit...
Znowu pierwsza???????????
umi2
Witajcie za mną noc hm... no dobra i nie dobra Mały chodzi spac jak na nowy czas ale za to wstaje jak na stary i dzis pobudka o 5:30. Ale, żeby nie było tak strasznie dzisiejszej nocy Kacper obudził sie o 22:30, no i spał niespokojnie do 23:30 z przerwami na ryk i na picie... Wypił około 300 ml picia ( nie chciał po kolacji herbaty wcale) i jakos udało mu sie usnąć. Pieknie spał przez całe 6 godzin bez żadnej pobudki. Szczerze mówiac chciałabym żeby tak było zawsze bo pobudka o 22:30 mi nie przeszkadza i tak jeszcze nie spie za to 6 godzin snu ach rozmarzyłam sie fajnie by było gdybywstawał jak kiedys o 6:30 no ale... nie mozna miec wszystkiego.
pati pierwsza napisałas udało Ci sie
Soso trzymam kciuki za kolejny test
Vegas świetna czapke ma mała!!! a plener kojarzy mi sie z wyjsciem na morskie oko jakos tak górsko mi sie skojarzyła. No i musze napisac że śliczna babeczka z Ciebie
pati pierwsza napisałas udało Ci sie
Soso trzymam kciuki za kolejny test
Vegas świetna czapke ma mała!!! a plener kojarzy mi sie z wyjsciem na morskie oko jakos tak górsko mi sie skojarzyła. No i musze napisac że śliczna babeczka z Ciebie
reklama
Liza
hej
To ja trzecia? dopiero...? gdzie wy jestescie?
Mnie dzis juz mniej boli ale boli ciagle heh...
Daff gratki dla małej :-)
A mój szkrab od wczoraj mecze go by mówił "mama" (ale ma matke uparta) no i dwa razy mu sie udało wiem ze jeszcze nieswiadomie ale poweidzial a jak bylam u dentystki mama nauczyla go cmokac mowie wam ale agent z niego rosnie:-) zdolny jak mama bo jajak mialam rok to juz spiewalam piosenke
a teraz sobie słodko zasnol najedzony a ja ide ziemniaki obrac do gołabków:-) mniammm....
Pamietajcie głosowac:-)
To ja trzecia? dopiero...? gdzie wy jestescie?
Mnie dzis juz mniej boli ale boli ciagle heh...
Daff gratki dla małej :-)
A mój szkrab od wczoraj mecze go by mówił "mama" (ale ma matke uparta) no i dwa razy mu sie udało wiem ze jeszcze nieswiadomie ale poweidzial a jak bylam u dentystki mama nauczyla go cmokac mowie wam ale agent z niego rosnie:-) zdolny jak mama bo jajak mialam rok to juz spiewalam piosenke
a teraz sobie słodko zasnol najedzony a ja ide ziemniaki obrac do gołabków:-) mniammm....
Pamietajcie głosowac:-)