reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eve pzreginasza babolku z tym porodem!:)

Pochwalę sie tu wam dziewczyny sukcesem Julki:)

[video=youtube;rat6xwZ_1DU]http://www.youtube.com/watch?v=rat6xwZ_1DU[/video]

reklama
daff zebym ja mogla cos zdzialac z tym porodem ;)
a juleczka smiga sobie hehe i chyba troszeczke tanczy ;)
jak urodze to napisze plec bo ta niespodzianka za dlugo we mnie siedzi ;/

Daffi Julka jest po prostu bomba i ten kucyk na jej glowie mistrzostwo:)))

Eve no to chyba jednak czekasz na mnie ;) szkoda tylko ze takie masz bolesci, bo ja praktycznie zadnych :p

Dzis mija mi termin z OM ale wiedzialam ze ten OM to niewypal bedzie ;) Dlatego czekamy do 15 ;) termin z usg, ale tak jak mowilam pewnie 11 to nastapi :p

gratki dla Julci :)

Fikusku u nas też od razu robią kanałowe nie trują zęba ewentualnie można wziąć znieczulenie zaraz przed :sorry:

Daffi gratulacje dla Zdolniachy Twojej=) jest bombowa i cudnie drepta=) aż się rozmarzyłam i czekam na kolej mojej córeczki=)

Paulq bodajże pytała co u nas. No więc Malutka od paru dni marudna bo chyba ząbki idą coś ma napuchnięte dziąsła na dole i u góry nawet. Zobaczymy czy i kiedy się coś z nich wykluje. Nocka za nami niezbyt ciekawa bo miała ataki płaczu które w zasadzie u niej zawsze symbolizowały ząbkowanie.

Malutka usnęła o 19.13 po uprzedniej kąpieli i flaszce kaszki=) Dałam jej dzisiaj mojego niemowlaka z dzieciństwa i wyobraźcie sobie że identyczny ma wzrost co Martynka=D hehe=) Pewnie z czasem dam fotkę na NK to te co mnie mają na NK zobaczą=)

Soso
a Ty się nie dołuj bo o ile dobrze nadrobiłam to masz termin @ dopiero 8ego więc szmat czasu jest jeszcze=) nosek w górę=)

a to z Futrzakiem kilka fot:-)

Ostatnia edycja:
Daffi gratulacje dla Zdolniachy Twojej=) jest bombowa i cudnie drepta=) aż się rozmarzyłam i czekam na kolej mojej córeczki=)

Paulq bodajże pytała co u nas. No więc Malutka od paru dni marudna bo chyba ząbki idą coś ma napuchnięte dziąsła na dole i u góry nawet. Zobaczymy czy i kiedy się coś z nich wykluje. Nocka za nami niezbyt ciekawa bo miała ataki płaczu które w zasadzie u niej zawsze symbolizowały ząbkowanie.

Malutka usnęła o 19.13 po uprzedniej kąpieli i flaszce kaszki=) Dałam jej dzisiaj mojego niemowlaka z dzieciństwa i wyobraźcie sobie że identyczny ma wzrost co Martynka=D hehe=) Pewnie z czasem dam fotkę na NK to te co mnie mają na NK zobaczą=)

Soso a Ty się nie dołuj bo o ile dobrze nadrobiłam to masz termin @ dopiero 8ego więc szmat czasu jest jeszcze=) nosek w górę=)

a to z Futrzakiem kilka fot:-)

ne zalamuje sie kochana dziekuje ci bardzo za wsparcie tylko mowie ze glupa cipa ze mnie i zrobilam dzis test:p:p:p po oc dzis jeszcze do tego ledwo nasusialam bo wlazlam do domu i do razu go zrobilam jak desperatka nawet kurtki nie zdjelam hehehehe

DAFIII nie no twoja mala mnie zachwyca nie samowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta samo poszla jak moja

dziewuszki wy chcecie te buciki czy nie???????????

moja mala mialap odobna czapke tyle ze krolika futrzaka az nenaqwidze3 sie za to ze zgubila:(:(: moja mamm jej niedawno kupila tak rozowy

Ostatnia edycja:
Soso ja to bym chciała miec foteczki tych butów=P w ciemno nie lubię niczego kupowac=D wiesz mam manię dobierania kolorów musi pasowac czy do kurteczki czy do płaszczyka czy do kombinezonu lub kożuszka=P

Soso ja to bym chciała miec foteczki tych butów=P w ciemno nie lubię niczego kupowac=D wiesz mam manię dobierania kolorów musi pasowac czy do kurteczki czy do płaszczyka czy do kombinezonu lub kożuszka=P

wiem kochana tylko problem ze nie mam cyzm zrobi fotek ne mam kabla d komputera sa biale cale z rozowym akcetami jak chcesz najpier ci je wysle jak ci sie psodobaja wezmiesz ja nie to odeslesz na moj koszt

mnie sie osobiscie bardzo podobaa za jedne mowie rebooka daam 50euro sa takie jak skejtowyyyy :) po bokach jakby w raby rozow i na przodzie i tak cale biale niezniszczone nic moja mala nie niszczyla bucikow tego czasu bo ciagle lubila w wuziu siedziec
i adidasa typowo sportowe z 3 ma paskami rozowa szarymi na rzey obie pary ite rzepy se kleja ie sa rozwichrowane czy co hehehe na platformie lekkiej bardzo dobre buciki

po oc maja mi sie kurzyccc mialam tyle icuszkowmalej wszystko h&m jak se rodzila wsio rozowe adidiasa reboka 3 pary buckowjak sie urodzla adidiasa i glupia poodawalm zamaist ktores wam dac ;/

i te buciki adidasa sa takie e niby 21 rozmar a moja mala smigala w nich jak miala 22 b ne sa jakas inan rozmirowka bo niemiecka hehehe wiec nie sa na jeden raz na wakacje teee jeszcze w nichsmigala a ma juz nozke 23 dopero niedawno przestala wypralam je i sa normalnie nowki az bylam w szoku

ai te reboka maja malutka flage wielkiej brytani :) i stylu srebrne z napisem rebook sprzdu rebokk brokatowy

Ostatnia edycja:
reklama
Soso byłabym chętna a ile byś chciała za nie?

albo na priv mi napisz=P

powiem cize w tych rebokach twoja nunia by bajecznie wygadala hehe ja na nie polowalam dwa miesiace bo drogie byly i bylambardzo zadowolona

nawet jak bede w pl to zrobie im fotki aparatem ojej mamy dla potwierdzenia dla ciebie ze sa naprawde ladn zebys miaa pewnosc:)

wiem ze do siwat jeszcze czas ae za wysylke z ad bym zAabulila z 50 euro co mi sie nie oplaca dotego balabym sie ze zagina wiecie jak z ta oczta a zp olski kurierem bym poslala w jeden dzien bys je miala

Ostatnia edycja:
Do góry