reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza głos oddany;-)
Umi u mnie jest tak samo chodzi spać na nowy czas a wstaje na stary tylko, że u mnie jest to 7, współczuje tak wczesnej pobudki ;-)
paulqa no mogło by Ci się już chcieć urodzić :-)

Jakoś mało do nadrabiania dzisiaj aż dziwne:-) My wczoraj na śniadanko zrobiliśmy sobie leniwe a dzisiaj naleśniki rozwijam moje zdolności kulinarne wiem, że te potrawy to żadne wyczyn ale ja jestem antytalencie w kuchni :-p

kolia o widzisz:-) nie tylko mój taki agent. Mam nadzieje ze mu przejdzie. Mnie co prawa taka pobudka na tygodniu nie przeraża ale za to w sobote chciałabym pospac do 7 chociaż:p
paulqa nic ci sie nie chce to odpoczywaj:-)

Ja sie czuje fizycznie calkiem niezle, nic szczegolnego sie nie dzieje, brzuch tylko czasem pobolewa jak na okres ale zeby to jakos super bolalo to nie:p no i po za tym tylko rozpycha sie maluyka ale tez to znosze bez problemu, czasem tylko udaje przed A., zeby sobie nie myslal bog wie czego i zeby tego nie chcial przypadkiem wykorzystywac, bo idiota byl ostatnio przekonany ze z psem na spacer jeszcze dam rade wyjsc, a psa nie mamy malego :| i na pewno by
Z nim nie wyszla bo teraz suki maja cieczki, ten szajby dostaje jakby mnie pociagnal to szybciutko bym urodzila na pewno...

Umi na pewno sobie nie odmowie leniuchowania:)

No i po za tym jade dzis do tego lekarza co mialam jechac wczoraj ale taka ladna pogoda byla ze mi sie nie chcialo.

Ostatnia edycja:
Eliza głos oddany;-)
Umi u mnie jest tak samo chodzi spać na nowy czas a wstaje na stary tylko, że u mnie jest to 7, współczuje tak wczesnej pobudki ;-)
paulqa no mogło by Ci się już chcieć urodzić :-)

Jakoś mało do nadrabiania dzisiaj aż dziwne:-) My wczoraj na śniadanko zrobiliśmy sobie leniwe a dzisiaj naleśniki rozwijam moje zdolności kulinarne wiem, że te potrawy to żadne wyczyn ale ja jestem antytalencie w kuchni :-p
GRUNT TO ROBIC POSTEPY!!

no ktora sie w koncu rozpakuje????!!!!

reklama
Hej Wam

Nie piszcie nic o dentyście bo mi się już słabo robi, muszę po Nowym Roku iśc bo zęby stracę. Ukruszył mi się jeden minimalnie, ale jak to wnerwia pod językiem brrr. Ale od środka, więc w ogóle tego nie widac. Co robią z takowym zębem? Piłują? I nigdy wcześniej nie miałam czegoś jak maleńka dziureczka na zębie. No bomba na 102!! Zaraz mi się rozsypią te zęby. A na 1y rzut oka niczego nie widac.

Do góry