reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ELIZA ja juz moge normalnie glosowac a nie to co wczesniej:/ takze bede glosowac codziennie:)

SOSO trzymam kciuki, daj znac.

VEGAS a co tam u Ciebie? :]

No i ciekawe co u EVE!!!:)

a ja dzis cierpie na brak humoru.. ;/ rozmawialam z S. przez telefon przed chwila i powiedzial mi ze jednak jedzie w czwartek juz do pracy i nie wiadomo kiedy wroci, bo tak namieszali mu ze szok.. wiec humor mi sie jeszcze bardziej zepsół.

Eliza ja tez zaglosowalam, zreszta jak co dzien. wspolczuje kanalowego.. no ale chociaz zabek sie troche podleczyl.
glupia cipa ze mnie i zrobilam test i lipa ale trza zyc dalej dziekuje dziewczynki za kciukasy mam jeszcze jeden test zrobe w dzien malpy ;/

beatka bedzie dobrze zobaczysz kochana

nprawde nie zalamuj sie

heh ja dzis caly dzien mówiłam Mikołajowi jedno słowo: MaMAaa... i teraz wieczorem jak zaczoł płakac to tak fajnie powiedział MaaaMaaa... wiem ze to nieswiadome bylo jeszcze ale jakie miłe:D do tego moja mama nauczyla go cmokac i wogóle dzis nowe literki wypowiadał jak cos z Bbbbb...
Jejku a za tydzien maly konczy juz 5 mies... ale zleciało....

Eliza od razu mialas kanalowe???? szok...u nas zawsze najpierw go zatruwaja by pozniej nie bylo takiego bolu....samo zatrucie jest strasznie bolace aqle pozniej prawie nie boli.

reklama
witam dziewczyny!
u nas dzionek ciezki ale zlecial szybko malenstwo chyba jednak sie nie spieszy ;/
a ja juz bym chciala bawic brzdaca mojego kochanego dzis tak fajnie z marcinem spal ,ze az sie lza krecila mi w oku ;)marcin glowe przy brzychu a maenstwo noge przy jego nosie hehe

Do góry