reklama
B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
glupia cipa ze mnie i zrobilam test i lipa ale trza zyc dalej dziekuje dziewczynki za kciukasy mam jeszcze jeden test zrobe w dzien malpy ;/a ja dzis cierpie na brak humoru.. ;/ rozmawialam z S. przez telefon przed chwila i powiedzial mi ze jednak jedzie w czwartek juz do pracy i nie wiadomo kiedy wroci, bo tak namieszali mu ze szok.. wiec humor mi sie jeszcze bardziej zepsół.
Eliza ja tez zaglosowalam, zreszta jak co dzien. wspolczuje kanalowego.. no ale chociaz zabek sie troche podleczyl.
beatka bedzie dobrze zobaczysz kochana
nprawde nie zalamuj sie
B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam nadzieje, ze bedzie dobrze. teraz sie widujemy rzadko, a jak on pojedzie i sobie pomysle ze bedzie jeszcze gorzej to az mi sie wszystkiego odechciewa.
werze ci kochana naprawde werze co czujesz
Liza
Fanka BB :)
heh ja dzis caly dzien mówiłam Mikołajowi jedno słowo: MaMAaa... i teraz wieczorem jak zaczoł płakac to tak fajnie powiedział MaaaMaaa... wiem ze to nieswiadome bylo jeszcze ale jakie miłe
do tego moja mama nauczyla go cmokac i wogóle dzis nowe literki wypowiadał jak cos z Bbbbb...
Jejku a za tydzien maly konczy juz 5 mies... ale zleciało....
Jejku a za tydzien maly konczy juz 5 mies... ale zleciało....
lolkak
Październikowa Mama Mai
Niestety co dziennie można oddać tylko 1 głos dlatego Ja zawsze wchodzę rano i klikam![]()
Tyle,że ja dziś ani razu nie głosowałam
fikusek1988
Mama Alanka:)
Eliza od razu mialas kanalowe???? szok...u nas zawsze najpierw go zatruwaja by pozniej nie bylo takiego bolu....samo zatrucie jest strasznie bolace aqle pozniej prawie nie boli.
reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
witam dziewczyny!
u nas dzionek ciezki ale zlecial szybko malenstwo chyba jednak sie nie spieszy ;/
a ja juz bym chciala bawic brzdaca mojego kochanego dzis tak fajnie z marcinem spal ,ze az sie lza krecila mi w oku
marcin glowe przy brzychu a maenstwo noge przy jego nosie hehe
u nas dzionek ciezki ale zlecial szybko malenstwo chyba jednak sie nie spieszy ;/
a ja juz bym chciala bawic brzdaca mojego kochanego dzis tak fajnie z marcinem spal ,ze az sie lza krecila mi w oku