reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurcze to nie wody tylko uplawy teraz troche po siedze przy biorku bede zmienaic pozycje ;/ biodro mnie boli ;/
fikusku wlasnie nie moge tego sprawdzic bo u nas jest maly szpital i mam przez droge tylko ,ze poloznych juz nie ma w nim o tej godzinie a rodzic bede w shrewsbury w angli to 30km od weshpool w walii cholera by to wziela powiedzialam szwagrowi ,ze mam przeczucia wyklucia sie dzis na swiat mojego skarba a on powiedzial tesciowej ktora mnie uspokoila i kazala dzwonic bo sie martwia moim biodrem siedze pisze i placze bo sie boje ;/
kurcze literki mi sie zlewaja niooo
soso jak to sie sprawdzi to normalnie czekolade masz u mnie i buziaka bo mam stracha okropnego

kochana nie denerwuj sie....wiem ze latwo powiedziec ale postaraj sie bo moze sie nakrecasz a to nie pomaga...jezeli sie cos zaczyna i czujesz ze to to to jedz do teg szpitala. Daleko jest ale jak sie boisz,denerwujesz to moze lepiej pojehac i byc spokojnym.

reklama
fikusku jeszcze poczekam mam strasznie napiety brzuch i ogolnie zle sie czuje czytalam ,ze to przepowiada porod a ja sie martwie o biodro bo mam wade wrodzona kruchosci kosci i nie wiem jak to bedzie moze sie malenstwo rozpycha i mnie poprostu wadzi o biodro bo ja taka koscista chuda strasznie jestem nie mam pojecia ale strach mnie zjada od srodka i do tego serce bije jak szalone na razie jak siedze od 15min to skorcz mialam 1 wiec nie jest zle

fikusku jeszcze poczekam mam strasznie napiety brzuch i ogolnie zle sie czuje czytalam ,ze to przepowiada porod a ja sie martwie o biodro bo mam wade wrodzona kruchosci kosci i nie wiem jak to bedzie moze sie malenstwo rozpycha i mnie poprostu wadzi o biodro bo ja taka koscista chuda strasznie jestem nie mam pojecia ale strach mnie zjada od srodka i do tego serce bije jak szalone na razie jak siedze od 15min to skorcz mialam 1 wiec nie jest zle
moja kolezanka tez miala takie problemy ze biodro ja przed porodem bolalo,powiedziala lekarzowi i cc jej robili.

kurka to jak mnie nie przejdzie i bedzie bardziej bolalo to dzwonie i jade tam bo ten moj brzdac to niby sie spieszy a tylko chyba mnie uwiera a moze to od tego ,ze ja mialam wczesniej problemy z prawa nerka i teraz mnie boli przed porodem jak sadzicie to mozliwe??! mam nadzieje ,ze cc nie bede miala robionej bo tego bym do wiadomosci nie przyjela latwo pewnie bym tam plakala jak cholerka lekarzowi ;/ mam takie obrotowe krzeslo i sie na nim bujam wlasnie bo krzywo stoi i powiem wam ,ze tycke lepiej jak w ruchu mam biodra

kurka to jak mnie nie przejdzie i bedzie bardziej bolalo to dzwonie i jade tam bo ten moj brzdac to niby sie spieszy a tylko chyba mnie uwiera a moze to od tego ,ze ja mialam wczesniej problemy z prawa nerka i teraz mnie boli przed porodem jak sadzicie to mozliwe??! mam nadzieje ,ze cc nie bede miala robionej bo tego bym do wiadomosci nie przyjela latwo pewnie bym tam plakala jak cholerka lekarzowi ;/ mam takie obrotowe krzeslo i sie na nim bujam wlasnie bo krzywo stoi i powiem wam ,ze tycke lepiej jak w ruchu mam biodra
to pewnie maluszek uciska a jak sie bujasz to i malenstwo sie rusza i dlatego moze lepiej jest:) mnie pod koniec ciazy strasznie nera potrafila bolec.

ale wiecie co wam powiem ciaza mnie strasznie zmienila i tak troche szkoda mi ,ze nie bede juz czula jak malenstwo zaczyna tanczyc jak slyszy muzyke albo jak rozmawia sobie z brzusiem marcin ;) a z drugiej strony to juz chce wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka i patrzec jak rosnie nie w brzuchu tylko na moich oczach ;)
a wlasnie co do porodu to jak rozpoznac ten czop sluzowy bo wszedzie pisza ale tak naprawde to jakos nie wiem jak to rozroznic od sluzu

ale wiecie co wam powiem ciaza mnie strasznie zmienila i tak troche szkoda mi ,ze nie bede juz czula jak malenstwo zaczyna tanczyc jak slyszy muzyke albo jak rozmawia sobie z brzusiem marcin ;) a z drugiej strony to juz chce wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka i patrzec jak rosnie nie w brzuchu tylko na moich oczach ;)
a wlasnie co do porodu to jak rozpoznac ten czop sluzowy bo wszedzie pisza ale tak naprawde to jakos nie wiem jak to rozroznic od sluzu
u mnie czop to byl taki gesty sluz,duzo sluzu.

reklama
aha ale pisza ,ze to moze byc nawet zielone <szok> i dzis to chyba bede zerkala co uplyw czy to nie czop bo kurcze ludzie pisza na necie a czasem nawet nie wiedza co to jest i sie domyslac trzeba ;/ a tak to lepiej zapytac starszej mamuski ;)
a ogolnie to gestrze jest prawda od tego sluzu i czytalam ze moze jakis ksztalt miec

Do góry