reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja juz nie wiem co z ta kupa jej! podalam czopel glicerolowy ktory pol godz musialam probowac wsadzic b jak tylko chcialam go wtyknac to plakala zanosila sie cudowala i szlochala... co sie nacyrkowalam z mezem by jej podac to szok! widze ze za to ze mielismy spokojny okres jej dziecinstwa na poczatku teraz ze zdwojona sila zamierza to nadrobic!

ja juz nie wiem co z ta kupa jej! podalam czopel glicerolowy ktory pol godz musialam probowac wsadzic b jak tylko chcialam go wtyknac to plakala zanosila sie cudowala i szlochala... co sie nacyrkowalam z mezem by jej podac to szok! widze ze za to ze mielismy spokojny okres jej dziecinstwa na poczatku teraz ze zdwojona sila zamierza to nadrobic!

kochana moze lec do apteki albo na pogotowi zeby se nie skonzylo jak u mojej ze jej krew poleci z pupci naprawde ja tez juz sie zaczynam martwic o twoja slicznotke jak sobie wyobrazam jak placze to mi serce peka;/

hej dziewczyny ja jeszcze w domu ze skorczami ale wydaje mi sie,ze to te przepowiadajace porod ;) czekam na dalszy ciag akcji ;)
boje sie jak cholera ;/
a slyszalyscie moze o jakims fajnym konkursie dla mam lub tatusiow??

nie masz czego sie bac ja sie zacznie porodzik to nei bedziesz miala chwili na myslenie o strachu hehhehe:p ja mialam 18 lat jak urodzilam moja corcie i tez balam sie ja sie balam juz od 6 miesiaca hehehe czasem glupia plakalam ze moze nie przezyje bo se nasluchalam glupich historyjek od kolezanek ktore rodzily a nie bylo tak zle :p

przepraszam was dziewczynki za bledy w pisowni ;/ mam nadzieje ze sie nie denrwujecie z rozszyfrowywaniem moich postow mam dysleksje albo zjadam albo przestawiam literki

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
Nie odzywałam sie ostatnio bo zabrałam sie za porządki w szafie i trwały 2 dni bo Alex niekoniecznie mnie w tym wspierał bo spać nie chciał :confused2: ale zwalczyłam temat.

Pwiedzcie mi czy jak jedziecie do rodziców ze swoimi dzieciaczkami to też zachowują sie jak anioły? Byłam u rodziców moich na noc z Ptysiem i wyobraźcie sobie zasnął o 20:30 :eek: obudził sie 3h później zjadł i znowu 3h w domu sie to nie zdarza ... :eek: mama mi mówi "ja nie wiem co ty od niego chcesz taki grzeczny jest przecież" :sorry: więc jej powiedziałam że na terapie senną będę przyjeżdżała raz w tygodniu :rofl2:

wczoraj zasnął super bardzo mnie to ucieszyło :tak: ale nad ranem dałam mu butelkę 110ml bebilonu I i zasnął spałod5 do 7:30 ulało mu sie i to go obudziło potem toaletka poranna i śpi dalej bez jedzenia a mnie za chwilę cycki eksplodują :zawstydzona/y::sorry:

temat porodowy zawsze świeży :-p ja lubię sobie wspominać mój i radzę wszystkim mamusiom przed żeby były pozytywnie nastawione :-)
ja przed porodem byłam jak najbardziej pozytywnie nastawiona bo bardzo chciałam miec już córcię przy sobie=) to dodawało mi wiele wiele siłek=)

My mieszkamy z rodzicami więc Mała zachowuje się naturalnie ale jak jeździmy do teściowej to faktycznie aniołek z niej=D tak samo u jej prababci hehe. I na spacerkach=) chociaż pewnie z czasem się to zmieni jak Martynia zacznie chodzic=D i broic z kuzynem co ma 2 latka=P

ja przed porodem byłam jak najbardziej pozytywnie nastawiona bo bardzo chciałam miec już córcię przy sobie=) to dodawało mi wiele wiele siłek=)

My mieszkamy z rodzicami więc Mała zachowuje się naturalnie ale jak jeździmy do teściowej to faktycznie aniołek z niej=D tak samo u jej prababci hehe. I na spacerkach=) chociaż pewnie z czasem się to zmieni jak Martynia zacznie chodzic=D i broic z kuzynem co ma 2 latka=P

hej vegas jak u ciebie kchana dzionek minol i jak coreczka sie czujeee

dafiii uporalas sie z kupcia

hej vegas jak u ciebie kchana dzionek minol i jak coreczka sie czujeee

dafiii uporalas sie z kupcia
hej hej=) dziś sporo poza domem. Do południa zakupy. Zakupiłam Małej kozaczki co może miec śmiało na roczek=) po powrocie sprzątanko i obiadek. Popołudniu jak codziennie długi spacer z mężem i córunią. Gdy już w domku byliśmy to zabawy w 3kę=) Mycha ogólnie troszkę marudna ostatnio jakby ciągle się nie wysypiała ale też pcha paluszek w jedno miejsce w buzi i może to ząbek? Bo nocki też niefajne.. częste pobudki są. Wieczorkiem okąpałam Myszkę i od 19.01 śpi=D mąż też spał ale się już przebudza. Nim do pracy pojedzie to trzeba pokorzystac że go mam=D

w ogóle Mała nie daje mi szans oblukac czy ma ząbka jakiegoś nowego i myślałam że może na śnie jej zerknę=D ale obawiam się że się obudzi=P

Lolkak mam nadzieję że niczego nie wykryją złego. Będzie dobrze=*
Daffi biedna Juleczka.. mam nadzieję że już lepiej??
Eliza zdróweczka dla Was=** będę to powtarzac aż wyzdrowiejecie do końca=*

hej kobity:p

ja pewnie wpadl;am tylko na chwile bo nie mam wcale weny do pisania,zalatana jestem,maly biega jak oszalaly,teraz troche wiecej tez mojemu J poswiecam czasu:)

wybaczcie ze nie nadrabiam ale zajelo by mi to kuuuupe czasu.

mam nadzieje ze mnie w ogole pamietacie:D:D

reklama
widze u was dzionek zlecial daff masaz brzuszka zrob malej i poloz jej na brzusiu gaze lub recznik namoczony ciepla woda to jej jelitka sie rozluznia ;)
a ja leze na lozku kolo spiacego marcina i stekam bo nadal malenstwo sie wierci i mam skorcze ;/kurczaki jeszcze mnie biodro boli przy kazdym skorczu ;/
fikusku a ogolnie jak zdroweczko u ciebie??
lolak bedzie dobrze jeszcze bedzie bardzo grzeczna corcia ;)

Ostatnia edycja:
Do góry