reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eve a wierzysz w przeczucie? Ja się zawsze z tego nabijałam dopóki sama tego nie przeżyłam. Chodzi o to że 6ego grudnia siedzimy z mężem i oglądamy tv. Mówię mu w żartach ''czuję że jutro urodzę''. Oczywiście on nie wierzył bo hmm facet=D ale po filmie ot tak zaczęłam liczyc skurcze. Były co /szczerze nie pamiętam/ ale regularne. Śmiałam się i znowu mówiłam ''jutro pewnie urodzę''. Mąż mówi /nie mieszkał ze mną wtedy jeszcze - wówczas był chłopakiem/ ''to dziś śpię u Ciebie to Cię rano zawiozę na porodówkę w razie czego'' ja mówię ''nie nie trzeba najwyżej mama mnie zawiezie''. Te skurcze później przestały się pojawiac więc poszłam spac. Jakby nigdy nic choc idąc spac słałam esa przyjaciółce że mam przerzucie że urodzę 7ego grudnia=D I po 3 wody mi odeszły hehehe=D Intuicja=D dodam że nigdy wcześniej przeczuc takich nie miałam.

reklama
Vegas u mnie w domu lokatorzy to czatuja kiedy to bedzie ;)
kobieca intuicja nie jest mi obca i mam przeczucia ,ze w sobote u poloznej juz nie bede na wizycie tylko bede bawic ;)

Eve no to trzymaj sie w razie czego!

Vegas ja tez mam przeczucie.... ze urodze 11 listopada. Tego dnia jest rocznica smierci brata mojego A. i tak jak na usg polowkowym wyszla data 15 listopad i juz od wtedy mam czucie ze znajac zycie bedzie to 11. Ciekawe czy sie sprawdzi...

Eve no to trzymaj sie w razie czego!

Vegas ja tez mam przeczucie.... ze urodze 11 listopada. Tego dnia jest rocznica smierci brata mojego A. i tak jak na usg polowkowym wyszla data 15 listopad i juz od wtedy mam czucie ze znajac zycie bedzie to 11. Ciekawe czy sie sprawdzi...

heeee vegas to widze kochana masz dzionk pelen wrazennn

lolkal kochana nie przejmuj sie napewnoc bedzie dobrze

fiskusek ale dawno cie kochana nie bylo albo mi sie tak zdaj ale zawsze czesciej pisalas
elizka ciekawe czy juz lepiej z toba
eve cos czuje ze jutro bedziesz juz na porodoweczce:p

paulinq oj przykro mi z powodu brata :(

reklama
kurcze to nie wody tylko uplawy teraz troche po siedze przy biorku bede zmienaic pozycje ;/ biodro mnie boli ;/
fikusku wlasnie nie moge tego sprawdzic bo u nas jest maly szpital i mam przez droge tylko ,ze poloznych juz nie ma w nim o tej godzinie a rodzic bede w shrewsbury w angli to 30km od weshpool w walii cholera by to wziela powiedzialam szwagrowi ,ze mam przeczucia wyklucia sie dzis na swiat mojego skarba a on powiedzial tesciowej ktora mnie uspokoila i kazala dzwonic bo sie martwia moim biodrem siedze pisze i placze bo sie boje ;/
kurcze literki mi sie zlewaja niooo
soso jak to sie sprawdzi to normalnie czekolade masz u mnie i buziaka bo mam stracha okropnego

Do góry