reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja juz jestem na chwilke. Maly zasnol po 2h aktywnosci. mam nadzieje ze pospii troszke jak wczesniej.
ide w piecu napalic i sie poloze, moze kimne sie troszke?;] ehhhhhhhh

reklama
ej obietki a ja wstyd se przyznac dopiero niedawno wstalam bo mieta zgafa meczyla chybac do 5 rano myslalam ze mnie szlag na miejscu trafi ledwo sie obudzilam i znowu bole brzuchaaaaaaaaaaaaa

ewiii ile ja wze przy 167 waze okolo 69 kg przed ciaza 54 wiec jest spora roznica

clio kochana ja sie nie chce wtracac bo ty jestes mamusia i wiesz co najlepsze dla twojeg smyka ale jak masz szanse karmic cycem tokamr ja bardzo tego chcialam ale pokarmu nie mialam
a co do spana jak aniolke w odmuu rodzicow itp u mnei to samo dolownie punkt w punkcie moja mama mowla co ty od tego dziecka chcesz jest jak aniiolek do dzisiaj u rodxzicow aniol w domu diabel dzieci sa cfanneeeeeeeeee

paulinq ni stresuj sie kochana juz niedlugo bedziesz 3mala swojego bobusia w ramionkachh

koniczynka dzieki za kciukasy piersi mnie ne bola bo zabardzo nie ma co moja mal mi je tek zniszczyla jak j karmilam nie ldugo bo nie ldugo ale leiej nie mwoic mam tak rozciagnieta skure na piersiach ze nawet jakby mnie ktos ugryzl albokopnat w cyce to bym nie poczula
patrysia co tamu ciebe
beacia

elizka 3maj sie kochana i kuruj bo naprawde si jeszcze nam gorzej niedaj boze rozchorujeszzzz

kasiuchhhh jak tam nocka dzisiaj ????

hej lepiej podalam mu wieczorem nurofen i zel na dziasla i byly 2 pobudki:)

a jak u Ciebie??

hej lepiej podalam mu wieczorem nurofen i zel na dziasla i byly 2 pobudki:)

a jak u Ciebie??
a to dobrze ze lepiej u malego no i u mamui bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko
u mnie mowie wam jestem jaas nadasana nerwowa i wogle zabilabym kogos hehe oczywiscie nie was
brzuch mnei pobolewa wczoraj jak mowilam zgaga nic mi sie nie chce nie wiem moze tap ogoda na mnie tak wplywa ciagle pada:pPP

Ja juz jestem na chwilke. Maly zasnol po 2h aktywnosci. mam nadzieje ze pospii troszke jak wczesniej.
ide w piecu napalic i sie poloze, moze kimne sie troszke?;] ehhhhhhhh

polz sie elizko poki masz okazjeeeeee ja to bym dzis spala caly dzien bo jaks lewa chodze:p

u mnie calkiem dobrze. malutki sie kreci w brzuszku,a ja tyje w oczach. teraz musze duzo lezec bo mi sie szyjka skraca. a co u ciebie soso? jak staranki? robilas test ciazowy zeby sprawdzic swoje podejrzenia?

o tyciui kochana to mi nic nie mow conajmniej jestem 5 kg na plusie nie wiem czemu hehehe a jak malutki dobrze to najwazniejsze lez beciu lez bo jeszcze nie daj boze nam wczesniej urodzisz a przy chlopcach to niebezpieczna sprawa bo plucka sie u chlopcow pozniej formuje wiec 3 mam kciukasy

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
ale mam zaleglosci
latam po tym forum jak tajfun i nie o wszytskim moge pomnyslec.
Nadrabialam pwoierzchownie.
Mam nadzieje ze eliza i jej maluchy zdrowe!
Clio ja gdzies wyczytalam ze dzieci lubia bardziej sac u kogos niz u siebie u mnie sie to sprawdza. Mi julka ostatnio w domu w dzien pospi nax 1.5 godz kiedys 3 a u mamy bez zadengo ale spi bite 3 godz!
Rozpakwoal sie nam ktoras babeczka?

ktos pisal ze ma zly humor dzis.. a wiec na poprawe prosze:)

[video=youtube;0yCTbVJIklA]http://www.youtube.com/watch?v=0yCTbVJIklA&feature=player_embedded#[/video]

ja sie nasmialam niezle:)

Witajcie.
Widzę, że sporo nadrabiania mnie czeka... No ale nic, jak komuś sie chce leniuchować to potem musi cierpieć. A ja dzis sama będę, bo mój T pojechał w całodniową delegacje i wraca jutro raniutko:-) czyli nastały piekne czasy.:) a tak po cichu to juz mi sie trochę tęskni:-p

Ide nadrabiać

witajcie:)ja mam 19 lat jestem w ciązy 1 zakonczyla sie poronieniem w 17 tygodniu byl i jest to dla nas szok teraz spodziewamy sie malenstwa prawdopodobnie to 6 tg dzis mam 1 usg nie moge sie doczekac choc strasznie sie boje jestem dumna z tego ze jestem w ciazy i to ze jestem mlode w ogole mi nie przeszkadza:happy:

reklama
Do góry