reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laski.....
Paulqa nie stresuj sie to Ci nic nie da..... spokojnie czekaj aż sie coś zacznie dziać... potem sie stresuj :p:p
Eve trzymam kciuki by akcja sie w końcu rozwinęła porządnie....
Eliza jak bym też poczekała z tym spacerkiem jak miała wczoraj temperature....
Clio tak jest zawsze jak jak chodziłam z małym Kubusiem do taty to tez spał cały czas..... Mnie porządki w szafach dopiero czekaja... tylko chęci brak :/

reklama
Hej laski.....
Paulqa nie stresuj sie to Ci nic nie da..... spokojnie czekaj aż sie coś zacznie dziać... potem sie stresuj :p:p
Eve trzymam kciuki by akcja sie w końcu rozwinęła porządnie....
Eliza jak bym też poczekała z tym spacerkiem jak miała wczoraj temperature....
Clio tak jest zawsze jak jak chodziłam z małym Kubusiem do taty to tez spał cały czas..... Mnie porządki w szafach dopiero czekaja... tylko chęci brak :/

hehe,, dobra rada,
ale ja sie wcale nie dziwie ze sie stresujesz, wez sobie ciepla kapiel i relaxxxx kobieto!

Ostatnia edycja:
Witam z rana.
Dzięki dziewczyny
Umi Kolia Co zamierzam? Może uda mi się znaleźć pracę? A:bo uciułam trochę kaski na tych portretach i pójdę na kurs plastyczny.
Kasiuch Współczuje kolejnej złej nocki. Mam nadzieję że te specyfik coś dzisiaj dały? O a jednak coś dały.
Paulqa Ja pod koniec ciąży też miałam dziwne sny.
Soso to ile ty ważysz i mierzysz?
Kolia Powodzenia podczas dzisiejszej rozmowy.
ELiza U mnie wczoraj pogoda też była super. Ja dzieci wypuszczam jeśli są chore, fakt że na krócej ale świeże powietrze dobrze na nich wpływa, a wczoraj to w ogóle fajnie było.
A co do mleka z miodem to nie wolno gotować mleka razem z miodem bo podczas gotowania miód traci swoje zdrowotne właściwości. Mleko gotuje si z ząbkiem czosnku a po lekkim ostudzeniu dopiero dodaje się miód. Na gardło polecam też płukanki z szałwii. ja też borykam się z bólem gardła i to mi pomaga. a ogólnie na rozgrzanie polecam kawę zbożową z cynamonem i sokiem pomarańczowym.
Soso Ja świeżego mleka mam pod dostatkiem, chcesz?
Jola Na niepokój to jest najlepsze. Ja zawsze słucham Within Temptation jeśli jestem jakaś niespokojna.
Eve A już myślałam ze Ty już urodziłaś.

paulqa bo cusiem pluł pamper przebrany i nie wiedziałam co i przygotowałam butelkę zjadł i pięknie spał i ja przynajmniej nieco pospałam
patrycja mnie tez sie nie chce :p
Kasiuch brak snu bywa uciążliwy,a jak tam meblowanie?

Witam z rana.
Dzięki dziewczyny
Umi Kolia Co zamierzam? Może uda mi się znaleźć pracę? A:bo uciułam trochę kaski na tych portretach i pójdę na kurs plastyczny.
Kasiuch Współczuje kolejnej złej nocki. Mam nadzieję że te specyfik coś dzisiaj dały? O a jednak coś dały.
Paulqa Ja pod koniec ciąży też miałam dziwne sny.
Soso to ile ty ważysz i mierzysz?
Kolia Powodzenia podczas dzisiejszej rozmowy.
ELiza U mnie wczoraj pogoda też była super. Ja dzieci wypuszczam jeśli są chore, fakt że na krócej ale świeże powietrze dobrze na nich wpływa, a wczoraj to w ogóle fajnie było.
A co do mleka z miodem to nie wolno gotować mleka razem z miodem bo podczas gotowania miód traci swoje zdrowotne właściwości. Mleko gotuje si z ząbkiem czosnku a po lekkim ostudzeniu dopiero dodaje się miód. Na gardło polecam też płukanki z szałwii. ja też borykam się z bólem gardła i to mi pomaga. a ogólnie na rozgrzanie polecam kawę zbożową z cynamonem i sokiem pomarańczowym.
Soso Ja świeżego mleka mam pod dostatkiem, chcesz?
Jola Na niepokój to jest najlepsze. Ja zawsze słucham Within Temptation jeśli jestem jakaś niespokojna.
Eve A już myślałam ze Ty już urodziłaś.

tak daly daly bylo spokojnie

paulqa bo cusiem pluł pamper przebrany i nie wiedziałam co i przygotowałam butelkę zjadł i pięknie spał i ja przynajmniej nieco pospałam
patrycja mnie tez sie nie chce :p
Kasiuch brak snu bywa uciążliwy,a jak tam meblowanie?

szukamy jednak czegos innego, bo z tamtego bylo wyjscie od razu na dwor i to nam nie odpowiadalo...

Patrycja - Boli ale juz mniej niz w nocy, bo teraz jko tako moge przełykac a w nocy mnie wtedy strasznie bolało:-( ale samopoczucie jest okropne i wogole zaczelam kichac... ehhhhhhh... zle to widze...:(

Ostatnia edycja:
reklama
Elizka mnie zawsze jesienia czosnek w tabletkach pomaga i na gardło syrop z cebuli (uwielbiam) inhalacje tez są super ale to jak mam katar

Kasiuch
lepiej mieć coś co spełnia wasze oczekiwania i trochę poczekać

a mnie bobasio śpi dalej :)

a jak Ixi i lolak?

Do góry