reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
:O :szok: o wodzie utlenionej nie słyszalam.... co to daje???
mleko z miodem i cynamonem? ale połaczenie:-D zaraz mykam szykowac wszystko bo Miki nie spi od 16 to kolo18:30 bedzi szeedl spac;]

lub płukanie gardła wodą z wodą utlenioną, a mleko z miodem mhhhhm jeszcze z cynamonem chyba sobie zrobię wieczorem
wow z woda utleniona teg nie slyszalam ale chyba musi pomagac skoro tez tak sie robi
mi w ciazy pomagalo plukani woda z sola nie powiem

a co do tego twojego bebzolka to na maksa wielgachnyyyyy ja tez mam zdjecia z brzuszkiem ae nie ma kiedy ich wstawic mojto byl taki normalny a twoja pilcia :p jak komus bedzie chcialo sie wejsc na fotosik to tam mam b duzo fotek od brzuszka narodzin mojej malej do chyba roczku wstawialam tam bo zawsze bezpieczniej zwykle zdjecia sie zagubia zawsze albo sie komp zepsuje jak sie zapisuje na kompie a ja tam wstawilam potem sobie pokopjuje zgram na plyte i wywolam a co do twojego przeziebiena to lecz kochana lecz bo jak sie rozlozysz to bedzie tragedia nam mama zakazane niestety chorowac niestety i stety:p

Ostatnia edycja:
Mojej mamie babcia( jej mama) dawała mleko z miodem i czosnkiem do tej pory jak ma wypić ciepłe mleko to jej się cofa :-p Ale samo mleko z miodem uwielbiam +bita śmietana posypana cynamonem dla mnie to rarytas :-)

Mojej mamie babcia( jej mama) dawała mleko z miodem i czosnkiem do tej pory jak ma wypić ciepłe mleko to jej się cofa :-p Ale samo mleko z miodem uwielbiam +bita śmietana posypana cynamonem dla mnie to rarytas :-)

elizka lec sie kuruj poki masz szanse a co do mleka to ja nie lubie bo nienawidze korzuchow jakie sie tworza jako dziecko razzjadlam i o malo niezzwroclam tak samo nie ruszam budyniu ;/ kiedysuwielbialam zupe mleczna z makarnem i z cukrem a wasnie zrobe mojej malej

uwielbiam swierze mleczko od krow ile bym dal za jedna butle swiezego mleka

jak narazie mykam cos zjesc bo dzisia nic jeszcze nie jadlam a trzeba zjesc obiadek bo robic zrobilam ale nie zjadlam bo czealam na mojego odezwe sie pozniej buziaczkiiiii

juz opłukałam wodą z solą, bleeeeeeeeeeeeeeee...:dry:
Ja uwielbiam mleko w róznych postaciach:-D a takiego swojeskiego tez bym sie napila:-D u nas niedaleko ma facet krowy i chyba sie skuszei powiem mezowi by mi kupil:-)

reklama
Do góry