reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ooo. LEiza No to wszystkiego najlepszego dla Hani. Nieh duuuuużaaaaa rosnie.

Umi A no w przyszłości planuję:tak: ale to dopiero za kilka lat.:tak:;-)
Jola Widzę równie emocjonujące sny masz co ja. Sen tak zadziałał na Ciebie że czujesz niepokój. Dodatkowo końcówka ciąży, hormony buzują. Włącz sobie jakąś relaksującą muzyczkę i pooddychaj spokojnie. Pomyśl o czymś przyjemnym a będzie Ci lżej.

reklama
ewi aaa w przyszłości myslałam że w przyszłym roku juz :-) Ja nie planuje mnie jedno wystarczy z wieksza ilością świra bym dostała:-p

bobomama24 gdyby nie niespodzianka to ja chyba w zyciu bym sie na dziecko nie zdecydowała tak wiec wiem co mówie:-p Lubie czyjeś dzieci hihi

Hej Wam

Ja tylko na chwile.. nawet nie miałam kiedy napisać.
U mnie wszystko się sypie- mamie coś odwaliło, dziennie robi awantury i wygaduje nam różne rzeczy. Musimy się wyprowadzić:-( nie wiemy gdzie, za co.. ale kombinujemy.
Całymi dniami rycze, już nie mam siły na nic..
D. póki zarabia marne 1300zł bo jest na stażu.. i niestety przez najbliższe pół roku nie da rady więcej.. wynajem głupiej kawalerki to koszt rzędu 1000 zł miesięcznie:-( a gdzie reszta...

Mały rośnie, nie ma z nim większych problemów. Dalej nie wrzuciłam zdjęć.. nawet nie mam kiedy. Zrobie to niebawem.

Pozdrawiam

a ja się wam pochwalę rysunkami
P1200404.jpg
]

P1200402aaa.jpg

Ixi Oby Wam się ułożyło. Mam nadzieję ze to co Twoja mama robi to przejściowe.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynkii

STO LAT DLA HANI !!!!!!!!!!!!!!!1

hmmmm widze ze mowilyscie o bolach krzyzowych ja tez je mialam ale jak chodzi o porod bardzo milo go wspominam

eveeeeeee no kochanA daj znac co i jak u ciebie

ixiiiii wspolczuje sytuacji z mama naprawde ale nie wiem czy cie pociesze czy nie ale u mnie bylo to samo ja gdy6 skonczylam 18 lat juz nie mieszkalam z moja mama

Ewi napewno czasem dosstaesz bzika przez te sny mi dzis tez nie ciekawie se snio snil mi se mo tato ze niby dal mi jakies pieniadze tam bylo okolo nawet pamitam sume 1600euro dal mi je popijanemu a na drugi dzien powedzial ze gookradlam i chcial mnie zabc i do tego naprawde czesto sni mi sie zmarly przed miesiacem dziadek ;/ to napewno nie to samo co ty przechodzisz ale tez dolujace

bombomama czekamy na wiesci:)

jola niby pogrzeby albo trumny ob nie pamietam to szczescie kiedys czytalam w senniku :p

witam patrycja umi :):):):):)

przecudnie rysujesz szkoda ze nie mam mozliwosci kupna u ciebie takiego rysunku nie mam nawet smiesznego konta w banku a do holandii to byszedl i szedl naprawde slicznie malujesz kochana

Ostatnia edycja:
reklama
Soso Skoro te sny się u mnie pojawiają to coś muszą znaczyć, ale nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Jeśli jeden sen pojawia się regularnie to po prostu go ignoruję. al e nie powiem, niektóre dobijają.
Umi a gdzie tam. W następnym roku to ja chcę odżyć. Poczuć wiatr w skrzydłach nim znów usidlę się w domu.

Do góry