reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

oooo... widzę, że rozmawiacie nt. bólu w krzyżu....
hmm.. ja prawie całą ciąże miałam takie bóle.. a to co było podczas porodu, to była masakra..
nie dość że na porodówke o 4 rano trafiłam, to dopiero o 16 urodziłam.. :/
a bóle krzyża zdarzają jeszcze nawet teraz... prawie 1,5roku po porodzie..
gdzieś czytałam, że jak się miało bóle krzyżow w ciąży i podczas porodu, to po wiele osób ma
i ze jest to tak, bo jakieś kregi sie zdeformowaly, czy cos i ze najlepiej z tym iść do ortopedy..
bo czasami jest potrzebna operacja niby...

wgl jak trafilam na porodowke, to dopiero tam mi przebili błonę i wtedy wody mi odeszły.. ;p

przez to, jaki miałam porod teraz mam traume do ginekologów i wgl do ciazy i porodu...

reklama
Brzoskwinka hehe to miałaś podobny też miałam na porodówce błone przebijaną, bóle krzyżowe i do tego jeszcze skurcze oksytocyną wywoływane bo jak się znalazłam na porodówce to byłam w połowie i zero skurczy :sorry: ale chociaż szybciej urodziłam bp w 5h o 6 byłam na porodówce a o 11:07 Miki już był :-) ale ja akurat traumy nie mam wrecz odwrotnie super wspominam ludzi którzy przyjmowali mój poród.

Witam.
Ja ostatnio rysuje i rysuje, ale tylko moje dzieci niestety. :sorry: albo i stety.
Co do ubranek to ja na strychu mam tyle dziewczęcych ubranek po Justynce że ho, ho. Wydzielone na rozmiary i letnie i zimowe. Dla koleżanki teraz chciałam oddać ale ona wybrała sobie tylko połowę z nich, tych najmniejszych rozmiarów. Ja kiedyś będę miała dzidziusia i dlatego tak na zawsze ich nie oddaję a u koleżanki nie zgubią się to wiem.
dzisiejsza noc już spokojna na szczęście, coś tam mi się śniło ale nawet nie pamiętam co.
Soso A weź. ja mam takie trzy sny które się u mnie powtarzają. a to najgorsze sny jakie mogę mieć. Rozumiem mieć koszmar, ale żeby przez niego się nie wyspać to u mnie dziwne.
Kasiuch jak dzisiejsza noc?
Lolak sa buteleczki z końcówką w kształcie łyżki też.
Emyylka Witaj. I na przyszłość proszę o edytowanie postów.
Eve Trzymam kciuki.

Eliza ja mam lajt bo mam ciuch pod biurem, my na pietrze a chuszek na parterze. Po pracy zawsze moge polecieć:-) Tez nie lubie sie przekopywać, ale tu zazwyczaj wszystko na wieszakach.
Kasiuch co to zupa serowa?
Karolina-bg jaki prezent zamierzasz kupić?
emyylka92 witaj:-)
eve19 oby juz :-)ale wziełas sobie nr do kogoś?:-p
Ewi ooo nie wiedziałam, że planujesz pociechę:-)

hej
Ja trzy razy rodziłam z bólami krzyzowymi|:/ porazka ale co zrobic;] gdyby nie ten ból to by byl luz pewnie:]
eve trzymam kciukasy!!!

No a dzis moja córa skonczyla własnie o 8:50 4 lata! bosze jak to zleciało! :szok:
Ide rozpalic w piecu bo zimno jakos, Miki śpi wiec moge wyjsc z domku a Hania i Danielem bajke pooglądają w tv:-)

witajcie z rana!!!
dziś w nocy jakieś dziwne sny miałam z trumnami i pogrzebami.... poza tym od rana jakiś dziwny niepokój strach we mnie, nie wiem o co chodzi zupełnie. Ciężko mi oddychać i płakać się chce.... o co chodzi.....

Hej dziewczyny... u mnie bez zmian... nocka była w miare Kuba wstał 4 razy ://
i jak tam EVE rodzi????
ELIZA sto lat dla Hani :):***
Jola.... no to nieciekawe masz te sny... oddychaj spokojnie....
BOBOMAMA czekamy na wieści z wizyty... :)

reklama
Elizka dla Hani mam_4_lata.jpg

Do góry