reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

cześć wszystkimmmmm

ja już na nogach od 8.30, aż nie mogę uwierzyć bo ostatnio poniżej 10 nie schodziłam;)
no ale noce coraz cięższe i w cale mi się to nie podoba:realmad: czuję już że to mała mi dyryguje nawet na którym boku mam spać, no i bolące ręce i nogi nie ułatwiają mi wygodnego ułożenia:/

Eliza to nie dobrze z tym przeziębieniem, wypędź je szybciutko :tak:

miłego dnia wszystkim życzę
no i wieczorkiem opowiem co u lekarza (dziś USG I KTG!)
buziaki

a no i swoją drogą ciekawe co z tą Ixi się dzieje :/ miała się odezwać i coś ucichło

reklama
Witajcie kochane!
kolejny tydzień rozpoczęty. Wczoraj cudnie z moim P byliśmy na spacerze... na wystawie bosko. Potem mnie podbrzusze tak bolało, ciągnęło w dół ale i tak warto było :)
Karolina ja kiedyś miałam podobnie, ale jakby nauczyłam się i jednym uchem wpuszczam a drugim wiadomo....
Wczoraj spięcie z mamą ( telefoniczne) na temat karmienia piersią. Mówię, ze będe starała sie jak najdłużej choć zobaczymy jak to wyjdzie... ale tak 5 miesięcy bo po 6 wracam do pracy, więc będe musiała przyzwyczaić. No i zaczęło się, że jak ja będę dziecko wychowywała na podstawie książek i rad położnych to będzie..... że muszę karmić normalnie a tylko mleko jako picie traktować!!1 o matko matko....:angry:

Dziewczyny jak się mierzy ruchy maleństwa?
Tzn wiem, że tak 10 na godzinę to jest ok. Ale ile tych godzin... nie wiem

Ja na szczescie narzekan nie musze wysluchiwac, odkad sie z domu rodzicow wyprowadzilismy. Teraz jak jestem w odwiedzinach, to na narzekaie nie ma czasu, bo sie wszyscy ciesza obecnoscia Emilki. Tesciowa za to lubi na odleglosc i przez telefon przedstawiac swoje pomysly na wychowanie, ale na szczescie tylko P. musi tego wysluchiwac, bo ja czesto telefonow nie odbieram ;p

Witam po weekendzie ja nie zbyt odpoczęłam bo i sobota i niedziela na uczelni. P mnie wczoraj niemiłosiernie wkurzył ale jakoś doszliśmy do ładu. Miki od rana oczywiście samochody obrabia a ja muszę się jakoś w sobie zebrać i pójść do sklepy bo musze kupić fluid, zeszyt i szczotkę bo ją gdzieś posiałam, normalnie wyparowała :dry:

Karolina na twoim miejscu też bym to ucięła bo masz gorzej niż ksiądz:no:
Eliza mam nadzieję, że szybko wam się szpital domowy skończy no i najważniejsze ominie Ciebie i Mikiego.

Kolia mam na imie agnieszka obecnie siedze z coreczka w domu i wyczekuje naszego drugiego szkraba rozgladam sie za praca i za tym zeby dokonczyc szkole
O kolia widze ze z Bydgoszczy jestes.

Witajcie:)
ja dzis w strasznie zlym i agresywnym humorze. chyba zabilabym kazdego kto by podsszedl. po pierwsze Julka zasnela o 20:30 i jak juz poszlismy spac kolo polnocy z M to mloda sobie wstala zaczela spiewac gadac i bawic sie. Myslalam ze mnie trafi! wzielam ja do nas i myslalam ze zasnie ale gdzie tam.. zaczela wstawac siadac chodzic po nas... padla dopiero pzred 1sza.
no ale to nie jedyny powod mojej zlosci:D

witam nowa mame:) napisz nam cos o sobie:)

Też jesteś z Bydgoszczy?? w końcu ktoś z znajomych okolic :-p Ale Ci zazdroszczę córeczek chciałoby się taką małą paniennke ale na razie nie czas niestety. A za pracą też się rozglądam ale ciężko idzie :dry:

Daff to na wszelki wypadek schodzę Ci z drobi :p

reklama
Do góry