reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
miłej niedzieli życzę=) mnie mój facet wczoraj wnerwił zobaczymy jak to będzie z nim dziś. Popołudniu do teściowej w 3kę jedziemy a tam jak zawsze będzie pół wielkiej rodziny - standard=P

Martynka od paru dni nauczyła się mówic 'ka' i tak się zastanawiam co to znaczy=P Może 'tak'? Bo dziś mówiłam jej 'powiedz tak' i mówiła 'ka' ale bez moich próśb też mówi sobie 'ka'=P

hej
niedziela szyyybko zleciała;]
Wczoraj siostra z mezem do nas przyszli bo byli u moich rodziców ale oni na wesele szli no i taka mala imprezka byla;]
Napisłam sie piwa i kurcze łeb mnie dzis tak bolał ze szok, teraz dopiero przestał:] heh odzwyczaiłam sie od alkoholu:/ a mały przespał noc bez pobudki:D w szoku bylam i bez karmienia;-) rano dopiero sobie wydoil cyca.
No i Daniel chory znów:/ Katar ma okropny, ale juz go leczęod razu;]
Mam nadzieje ze mu przejdzie i Miki sie nie zarazi bo BEdzie niedlugo szczepiony... heh
Nom, to Dobranoc;]
Do jutra:*

Eliza chlejusie :-D ładnie to tak, to teraz masz boli głowa :) nie no żartuje:)
żebyście wiedziały jaką ja mam ochotę na jakiegoś dobrego drinka... albo nawet i kilka żeby tak leciutko w głowie zaszumiało ahh... albo chociaż głupiego redds'a malinowego:( łeeeee ... no i nie wspomnę o paleniu:/

u mnie znowu na odwrót z tym zwwierzaniem czy narzekaniem i skargami... raczej wszyscy unikają tego typu tematów...

Ja bym walila prosto z mostu... ze nie interesuje Cie to, nie zamierzasz tego wysluchiwac i sie (ewentualnie) denerwowac, powiedz wprost ze masz wlasne problemy, nie rozumiem czemu sie tak cackasz...

reklama
Ja bym walila prosto z mostu... ze nie interesuje Cie to, nie zamierzasz tego wysluchiwac i sie (ewentualnie) denerwowac, powiedz wprost ze masz wlasne problemy, nie rozumiem czemu sie tak cackasz...
Karolina współczuje tych "spowiedzi" rodziców:/ i dolaczam sie do tego co napisala paulqa:tak:

witam sie.
nom, dzis juz wszyscy chorzy pr,ócz mnie i Mikołaja.... tragedia.....:no:
brak słów;/

Do góry