reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hmmm czemu pytam... właśnie nie wiem. Znaczy gin mi powiedziała, że jak będzie mniej niż 10 ruchów np 2- 3 na godzinę na IP jechać. a Ja się zorientowałam, ze nigdy nie przywiązywałam do tego większej wagi i wcale nie liczyłam. Jak mały się ruszał no to się cieszyłam. Pracowałam do końca miesiąca, więc te ruchy tez były tylko wieczorem. Teraz jak nie pracuje to w dzień tez czuję.
Ale na pytanie gin które godziny są najbardziej aktywne zgłupiałam. Bo wiem, ze zazwyczaj wieczorkiem, ale nigdy nie liczyłam i nie patrzyłam na zegarek....
więc dziś stwierdziłam, ze przez cały dzień się temu przyjrzę:-)

reklama
No jesli jest 10 ruchów na godzine to jest oki, ale przeciez dziecko tez spi to moze byc mniej ich. wazne zeby czuc ze sie rusza co jakis czas, a czemu pytassz? lekarz kazał ci liczyc ile ruchów maluch robi w ciagu dnia czy jak?
Ja nigdy nie liczylam;]

Daff oj tak, dzieki zdrówka sie przyda dl wszytskich;] Dla Daniela tez:-p ja z Mikim tylko zdrowi jestesmy:/ narazie....

oj to wpsolczuje.. niezle sie pochorowali u Ciebie. wiec zdrowka dla wszystkich!

hej dziewczynki nie odzwam sie bo nie mam ladowarki do laptopa czekm az mi ja przysla teskni mi sie za wami jak bede miala ladwarke to was mam naqdzeje ponadrabiam :blink:a u mnie nic ciekawego staranka trwaja o bobusia ale jakos jestem podlamana i czuje ze i teraz nie wyjdzie :( wiec sie nawet nie nakrecam co bedze to bedzie fajnie e moglam do was chociaz na chwilkie zagladnac buziaczki

i witam nowe mamusie :)

Ostatnia edycja:
A Mikołaj jak Mikołaj spędza dzień na brojeniu czasami się zastanawiam czy nie będzie miał ADHD :-p A jak Twoja już duża dziewczynka mana imię rozumiem, że będzie siostrzyczką czy jeszcze za mała na to??

hehe to tak jak ja sie zastanawiam czy Olek nie bedzie mial:p

ale to normalne ze dzieci maja duzo energii:p
No jesli jest 10 ruchów na godzine to jest oki, ale przeciez dziecko tez spi to moze byc mniej ich. wazne zeby czuc ze sie rusza co jakis czas, a czemu pytassz? lekarz kazał ci liczyc ile ruchów maluch robi w ciagu dnia czy jak?
Ja nigdy nie liczylam;]

Daff oj tak, dzieki zdrówka sie przyda dl wszytskich;] Dla Daniela tez:-p ja z Mikim tylko zdrowi jestesmy:/ narazie....
ZDROWKA ZYCZE!!!!!!!!!!!!!

Jola no i racja
ooo witam i na mlodych mamsiuch

witam sie dziewczyny, K znalazl dla nas lokum... tylko bedzie musial w meble sie zaopatrzyc:) ale ciesze sie ze juz cos ma:)

A mnie naszlo na generalne porzadki w kuchni wszystkie sprzety lacznie z pochlaniaczem kuchenka i piekarnikiem posprzatane na szafkach tyez w szafkach i pod nimi oraz fronty nie wiem co mnie naszlo jestem mokra jak mysz ale co tam raz kiedys mozna zostaly okna do mycia w kuchni i wypranie firanek

a mi sie nic nie chce. Hania jest nie do życia, ma 38.2 gorączki. Daniel jak narazie trzyma sie dobrze i bez goraczki (wczoraj wieczorem mial 37.5 i cisza)
Mikołaj kichac zaczyna... nie no porazka...:/ Dlacze jak najmlody jest chory to starsze nie łapią a jak najstersze chore to to sie rozprzestrzenia na kazdego? Dopiero co wyleczylam daniela z Mikim i chyba zanosi sie znów choróbsko:/ zbankrutuje jesli bedzie trzeba nakupowac znow leków:/
Nic dodac nic ująć:/

reklama
Do góry