reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
oczywiście znowu was nie nadrobie ale mam chwilke dla siebie wiec was odwiedzam. Misio sobie śpi tylko cos niespokojnie bo cały czas sie wierci.

dziś byłam na zdjęciu szwów i potem bałam sie wstać żeby mi sie brzuch nie rozleciał...;-)
jutro mamy miec wizyte położnej ale to równa babka wiec sie naweet nie boje..;-)

lolkak No wiesz śmigam to za dużo powiedziane może chciałabym ale boje sie bo to jednak jakby nie patrzec operacja była...;-) a Maja jest cudowna ( dopiero dziś ją zobaczyłam )
paulqa jak chcesz cesarke na NFZ to zapraszam tam gdzie ja rodziałm. z 70% porodów to cesarki. jak leżałam to był tylko jeden poród naturalny przez 5 dni i 5 cesarek a tego dnia co wychodziłam były dwa cięcia z samego rana....

Misia u mnie w jednym szpitalu też jest bardzo podobnie :-D wychodzę z założenia że im się czekać nie chcę na rozkręcenie akcji czasem i dlatego tak hurtem wszystkie idą na CC :)

ja ci niestety nie powiem czemu śpi niespokojnie :-) bo się jeszcze nie znam :-D

Umi dzięki za radę :-D właśnie czytam i nie dowierzam :-D

my wlasnie wrocilismy ze spacerku:) teraz czekam na ciocie i wujka:)
paulqa nie ma sie co bac,pomysl ze dzieki takim meka ujrzysz swoje malenswto:) ja caly czas o tym przy porodzie myslalam:)

to ja tak dla zmiany tematu dodam że w końcu wrzuciłam jakieś zdjęcia w swój profil :p jak ktoś ma ochotę sobie luknąć to proszę bardzo :-D
widziałam te Twoje zdjątka... piękne masz włosy..... :):):)
oczywiście znowu was nie nadrobie ale mam chwilke dla siebie wiec was odwiedzam. Misio sobie śpi tylko cos niespokojnie bo cały czas sie wierci.

dziś byłam na zdjęciu szwów i potem bałam sie wstać żeby mi sie brzuch nie rozleciał...;-)
jutro mamy miec wizyte położnej ale to równa babka wiec sie naweet nie boje..;-)

lolkak No wiesz śmigam to za dużo powiedziane może chciałabym ale boje sie bo to jednak jakby nie patrzec operacja była...;-) a Maja jest cudowna ( dopiero dziś ją zobaczyłam )
paulqa jak chcesz cesarke na NFZ to zapraszam tam gdzie ja rodziałm. z 70% porodów to cesarki. jak leżałam to był tylko jeden poród naturalny przez 5 dni i 5 cesarek a tego dnia co wychodziłam były dwa cięcia z samego rana....

Nie mam pytań dla tego szpitala.... ja bym wolała 3 razy sn urodzić niź mieć cesarke :////

Oj tak.... nigdy nie zapomne obu porodów.... i choć narazie nie chce kolejnego dzecka to gdzies tam w głębi jest nadzieja że jednak jeszcze urodze córeczke :)

Nie mam pytań dla tego szpitala.... ja bym wolała 3 razy sn urodzić niź mieć cesarke :////

patrycja9009, Fikusek zdecydowanie się zgadzam!! Ja to do ostatniej chwili łudziłam się, że może jednak się uda rodzić SN nawet jakby miało to trwać 20 godzin. Zawsze to i tak mniejsze ryzyko powikłań niż CC.

Misia znając Twoje możliwości to po tygodniu nie będzie znać, że miałaś operację ;-) Tylko się nie przemęczaj. Dzięki w imieniu Majki :-) Michaś też fajny mały kawaler ;-)

ja chcę tylko moją córeczkę i żadnych dzieci więcej, może dlatego tak chcę bo sama jestem jedynaczką, nie jakoś strasznie rozpieszczoną ;) ale nie wyobrażam sobie wychowywania dwójki:-p:sorry:

reklama
Do góry