Ja też byłam nacięta,a i szyjka mi pękła. Niby parcie poszło błyskawicznie. Ale jednak wymiary mojego syna jak na mnie to może za dużo. Czasem lekarze tego nie unikną. A to,ze mnie nacieli to się nawet cieszę-bo gdyby nie to to bym i na zewnątrz pękła wzdłuż i wszerz.
reklama
umi2
Fanka BB :)
Ja też byłam nacięta,a i szyjka mi pękła. Niby parcie poszło błyskawicznie. Ale jednak wymiary mojego syna jak na mnie to może za dużo. Czasem lekarze tego nie unikną. A to,ze mnie nacieli to się nawet cieszę-bo gdyby nie to to bym i na zewnątrz pękła wzdłuż i wszerz.
Jak przeczytałam to co napisałaś to mnie dosłownie zaczęło wszystko boleć
dajcie spokój bo ja jeszcze mam to przed sobą, i prawdę mówiąc, to strasznie mnie stresuje myśl o porodzie... do tej pory nie myślałam, ale teraz się boję jak nie wiem :/// i już pisałam wcześniej że cokolwiek teraz mnie za boli to już wydaję mi się że to już i nie wiem jak to stłumić :/
fikusek1988
Mama Alanka:)
Ewi gdyby przyjechal o czasie to bylabym gotowa a ze przyjechal pol godz przede to musiaql poczekac bo mi jeszcze Alan nawet nie spal i nie ubrana bylam itp
fikusek1988
no wlasnie tym bardziej ze mu pisalam na gg ze jak bedzie wyjezdzal to niech da znac to zaczne sie streszczac mieska ode mnie ponad 40 km ale chyba tak wytlumaczylam ze on napisal jak juz byl pod moim domem odpisalam mu ze jeszcze sie nie zebralam to napisal ze poczke,zebym spokojnie sie wyszykowala tak sie odpicowalam ze napatrzec sie nie mogl hehe w szoku bylUmi To Kristen Stewart.
Lenka Mnie tez zabolało.
Fikusek No później doczytałam. Tez facet nieelegancko postąpił. Mógł uprzedzić ze wcześniej przyjedzie.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
mnie też nacięli i nie mam nic za złe=) szybciej urodziłam=) a rana błyskawicznie się zagoiła=)Ja też byłam nacięta,a i szyjka mi pękła. Niby parcie poszło błyskawicznie. Ale jednak wymiary mojego syna jak na mnie to może za dużo. Czasem lekarze tego nie unikną. A to,ze mnie nacieli to się nawet cieszę-bo gdyby nie to to bym i na zewnątrz pękła wzdłuż i wszerz.
fikusek1988
hmmm mam wielbiciela:/ pisze mi na nk ze mu sie podobam:/ kojarze typa z widzenia:/
hmmm mam wielbiciela:/ pisze mi na nk ze mu sie podobam:/ kojarze typa z widzenia:/
fikusek jaki rozchwytywany
reklama
umi2
Fanka BB :)
Wcale mu sie nie dziwęhmmm mam wielbiciela:/ pisze mi na nk ze mu sie podobam:/ kojarze typa z widzenia:/
Ewi wstyd nie wiem kto to
paulqa takie same emocje mną kierowały, nie mogłam czytac o porodach, a lekkei ukłucie dałao mi nadzieje ze to moze juz?