reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też byłam nacięta,a i szyjka mi pękła. Niby parcie poszło błyskawicznie. Ale jednak wymiary mojego syna jak na mnie to może za dużo. Czasem lekarze tego nie unikną. A to,ze mnie nacieli to się nawet cieszę-bo gdyby nie to to bym i na zewnątrz pękła wzdłuż i wszerz.

reklama
Ja też byłam nacięta,a i szyjka mi pękła. Niby parcie poszło błyskawicznie. Ale jednak wymiary mojego syna jak na mnie to może za dużo. Czasem lekarze tego nie unikną. A to,ze mnie nacieli to się nawet cieszę-bo gdyby nie to to bym i na zewnątrz pękła wzdłuż i wszerz.

Jak przeczytałam to co napisałaś to mnie dosłownie zaczęło wszystko boleć:-p

dajcie spokój :) bo ja jeszcze mam to przed sobą, i prawdę mówiąc, to strasznie mnie stresuje myśl o porodzie... do tej pory nie myślałam, ale teraz się boję jak nie wiem :/// i już pisałam wcześniej że cokolwiek teraz mnie za boli to już wydaję mi się że to już i nie wiem jak to stłumić :/

Ewi gdyby przyjechal o czasie to bylabym gotowa:) a ze przyjechal pol godz przede to musiaql poczekac bo mi jeszcze Alan nawet nie spal i nie ubrana bylam itp:D

Umi To Kristen Stewart.
Lenka Mnie tez zabolało.
Fikusek No później doczytałam. Tez facet nieelegancko postąpił. Mógł uprzedzić ze wcześniej przyjedzie.

Umi To Kristen Stewart.
Lenka Mnie tez zabolało.
Fikusek No później doczytałam. Tez facet nieelegancko postąpił. Mógł uprzedzić ze wcześniej przyjedzie.
no wlasnie tym bardziej ze mu pisalam na gg ze jak bedzie wyjezdzal to niech da znac to zaczne sie streszczac:) mieska ode mnie ponad 40 km:) ale chyba tak wytlumaczylam ze on napisal jak juz byl pod moim domem :) odpisalam mu ze jeszcze sie nie zebralam to napisal ze poczke,zebym spokojnie sie wyszykowala:) tak sie odpicowalam ze napatrzec sie nie mogl hehe:D:D:D w szoku byl:D

mnie też nacięli i nie mam nic za złe=) szybciej urodziłam=) a rana błyskawicznie się zagoiła=)

reklama
Do góry