Serduszko1
Fanka BB :)
Motylicaja IXI też ma ładna biżuterie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o co podejrzenie?czesc
elizka-to nie fajnie z tym mandatem...kurccze....
JESTEM troszke zla...bo nie wiem chyba Poalinka podala stronke z koczykami wojej koelrznaki Misi i kurcze jakies tam oskarzenia o matactwo.....i nie kupie kolczykow....ehh a takie fajne sa...
hej ja cie pamietam!!!
to wspolczuje choroby, a maly zdrowy chociaz??
trzymam za was kciuki
a ja sie witam co tu taka cisza??
ja siedze sama mama zabrala Olka na dzialke i mam chwile ale musze sie ogarnac wiec lece zajrze pozniej! aha i musze do K. zadzwonic , ma dzis urodziny
Gratuluje pierwszych ruchow, ja na poczatku nie wiedzialam co to za bombelki heheWitam Kochane!
U mnie wszystko ok. Żyję!
Bardzo chciałam was przeprosić, że mnie ni było tyle czasu, ale na prawdę troszkę się nazbierało, i jakoś tak wyszło...
Po weselu super! Wszyscy zadowoleni, ja tak samo
Noc poślubna nie bardzo wypadła z powodu moich boleści, skurczy nóg i w ogóle ale w zeszłym tygodniu miałam wolne mieszkanie i uznaliśmy, że to się będzie liczyć za naszą noc hehe
Do tego od 3 października czuję ruchy dziecka! W dniu ślubu dał mi się pobawić, a w niedzielę po ślubie dał nam prezencik hehe
Nawet z piątku na sobotę Krzysiek dał rękę i poczuł kopniaki delikatne
Do tego z piersi po naciśnięciu wypływa mi hmm ciecz... Martwiłam się, że coś nie tak, ale mężuś uspokoił, że to na pewno pierwsze mleko
Hmm co jeszcze?
25 USG, może dowiemy się co się szykuje ^^
A teraz pytanko, kiedy najlepiej zrobić USG 4D? Bo myślimy tak w połowie 20 tygodnia...
Daff i Julcia czasem bywa Aniołkiem hihi śpiochy super
a my dzisiaj domeczkowaliśmy pogoda paskudna
Nasze mamuśki mają się dobrze Misia mozliwe ze jutro wyjdzie a Ixi nieco obolała ale na pewno wszystko opisze jak wróci
jestem 4 tygodnie po porodzie nic mnie nie boli nie krwawię myślicie że seksik jest wskazany?
Witam Mamusie
jestem dzisiaj bardzo wyspana i jakas zrelaksowana po weekendzie
Alexsio śpi rośnie mi w oczach dziecinka jutro juz miesiac jak jest z nami ale czas leci jejku
a ja zabieram sie za siebie akcja sylwetka rusza pełną parą
mariola ja to nie mam nic wiszącego ale pojędrnić sie muszę ... no i tyłeczek trzeba nad nim popracować mój mąź się dzisiaj zapisał na jakieś sztuki walki ... to ja też sie za siebie biorę ;D