reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daff bo jak przyszłaś to post pod postem za każdym razem było widac:-):-p, ale jak ci sie raz zwróciło uwagę to starałas sie to zmienic:-) i nie miałaś jakichś obiejkci, że ktoś cie lubi czy nie bo prosi żeby edytować posty

reklama
wiesz jak mi bylo ciezko sie przestawic? na grudniu praktycnie pisalo sie na zamkniety i tam nei zagaldal nikt no i nie zwracano uwagi na to i przywyklam a tu bylo to dla mnie jak kosmos:p ale fakt z czasem idzie sie przyzwyczaic:D:D:D

soso zycze cierpliwosci i wytrwalosci dasz rade:)

Daff widziałam, widziałam, ale jakos to opanowałaś jednak u ciebie bylo to przyzwyczajenie bo na wasz zamkniętym sobie taki pisałyście ( a z drugiej strony zamknięty nie zamkniety i tak bym ochrzaniała) tak czy inaczej edytujac posty jesteśmy wstanie wszystko nadrobić, a tak to nikomu by sie nie chciało bo automatycznie 3 razy więcej stron by było. z resztą wystaczy przejsc sie na mamy siedziace w domach i cofnać sie o jakiś czas bo teraz chyba tez edytują...

kochana nie denerwuj sie do umi musizsz przywyknac gdyz ona bardzo tu pilnuje porzadku.
i to na pewno nie przemaia za tym ze nei jestes lubiana. powinnas juz poznac umi ze jest bezposrednia ale nie krzywdzi nikogo:)
glowa do góry nie smutaj sie.... ja jak anpisze post pod postem to poprostu jeden edytuje kopiuje i wklejam do wczesniejszego a ten drugi kasuje:) spoko przyzywczaisz sie:)

Umi a czemu jestem dobrym przykladem hehhe
dziekuje ci kochana chce podkreslic ze po raz pierwszy jestem na forum gdzie musze pilnowac edytowania postow i naprawde staram sie jak moge czasemn jeden post edytuje 10 razy i nic mi nie wyskakuje:(:(
nie chce z nikim sie sprzeczac bo to nie nalezy do mojej natury
co do pisania dlugich postow to robie to dlatego ze jestem tu sama w holandii nie mam doslownie z nikim kontaktu poza moiim narzeczonym i coreczka dlatego ciesze sie jak moge sie wygadac tutaj poniewaz naprawde nie mam nikogo nie uzalam sie nad soba bron Boze pozdrawiam was kochane i chce zakonczyc ten temat bo nie chce jakis niemilych sutuacji wprowadzac na te forum

soso pisz z nami:) ja tez w sumie jestem jedna z nowszych dziewczyn tu i tez nie edytowalam ale szybko mnie dziewczyny doprowadzily do pozadku:) nie ma sie coi gniewac:) my chcemy z toba pisac ,ale czy ty chcesz to zalezy tylko od ciebie. Mam nadzieje ze jednak bedziesz sie udzielala na tym watku:)

nie gniewam sie Bron Boze nie naleze do obrazalskich hehehe naprawde wiem moze zle zrobilam i przepraszam za to zreszta po co do tego wracac dziekuje wam kochaneeeee moze jakas zmiana tematu heheheh

u nas dzistak brzydko ze szok pada zimno jeju jak ja nie lubie takiej pogody szczerze mowiac odliczam dni do swiat heheheh tylko martwi mnie jedna rzecz bedem usiala zawiesc maala na kolacje wigilina do ex az mnei trzesie jak o tym mysle nie interesuje sie wcale dzieckiem a na swieta musze przywiesc bo nie chce potem slyszec od mojej coreckzi ze ograniczlaam kontatk jej z ojcem robie to dla jej dobra ale nie powiem boli mnei to strasznie jak mozna byc takimi zimnym typemm jakim on jest

Ostatnia edycja:
soso pisz z nami:) ja tez w sumie jestem jedna z nowszych dziewczyn tu i tez nie edytowalam ale szybko mnie dziewczyny doprowadzily do pozadku:) nie ma sie coi gniewac:) my chcemy z toba pisac ,ale czy ty chcesz to zalezy tylko od ciebie. Mam nadzieje ze jednak bedziesz sie udzielala na tym watku:)

soso nie Ty jedna miałaś problem z edytowaniem... przestawisz sie :):):)
dziewczyny mam pytanie łączone z prośbą....
Nie wiecie może gdzie moge znaleźć jakieś filmiki z aerobikiem?? tak żeby ćwiczyć?? bo chciałbym ćwiczyć coś więcej niź A6W....??? jak znacie to prosiłabym o linki do stron...
edit:
znalazłam fajne filmiki na stronie www.fit.pl

Ostatnia edycja:
myślę że Violet

a ja wreszcie @ dostałam=) już zaczynałam się martwic hehe=)
ty kochana zaczelas sie martwic jak mi by sie to zdarzylo zaczelabym sie cieszyc:):)

soso nie Ty jedna miałaś problem z edytowaniem... przestawisz sie :):):)
dziewczyny mam pytanie łączone z prośbą....
Nie wiecie może gdzie moge znaleźć jakieś filmiki z aerobikiem?? tak żeby ćwiczyć?? bo chciałbym ćwiczyć coś więcej niź A6W....??? jak znacie to prosiłabym o linki do stron...

chcialabym ci pomoc ale szczerze mowiac kochana nie mam pojecia gdzie znalesc takie filmiki :)

Ostatnia edycja:
ale tutaj dzis spokojnie:-)
Ja byłam juz u dentystki z Danielem bo mu pruchnica zaczela przednie zabki niszczyc:/ no i ma teraz po interwencji pani dentystki brazowe zeby przednie i troszke usta:-D czeka nas jeszcze dwa takie zabiegi co tydzien:dry: heh i takim oto sposobem po 20zl pójdzieeee...:-) ale mam nadzieje ze zabki juznie beda sie psuc:tak:
No i dowiedzialam sie jaki jest koszt zrobienia mojej trójki... heh od 400 do 600zl... :szok: heh. coz powoli musze sie za niego zabrac... za tydzien rtg korzenia i jak bedzie dobry to koszt bedzie mniejszy....;] obyyyyyyyyy:-)

u mnie słoneczko jest i na dworku juz bylismy;]

reklama
Do góry