reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gratulacje dla Misi i Michasia :-) Szybkiego powrotu do domu :-)

Teraz czas na Ixi ;-) Mogliby jej coś już podać :dry:

Anetka jakoś tak wyszło z tymi aukcjami ;-)

Clio o jedzeniu to mi nie wspominaj :dry: Ja prawie nic nie mogę jeść... dieta Cycek plus dieta po CC.... A jeszcze dzisiaj odkryłam, że mała ma pełno czerwonych krostek i plam na nóżkach i brzuchu. I teraz nie wiem czy to przez pokarm (nic specjalnie nowego nie jadłam)czy może kosmetyki (chociaż żadnego nowego nie wprowadzałam) albo wodę... :dry:

I jakimś cudem położna się u mnie zjawi jutro a nie za 2,5 miesiąca...
a może cos zjadłaś nie tak... a z położna to lepiej że przyjdzie wcześniej... chyba znalazła wolny termin hahah
IXI URODZIŁA O 20:12 WAGA 3050g 59cm 9pkt
gratulacje IXI... dłuuugiiii synuśśs :):)
no ja tam nie wiem czy zacznie niebawem chodzic.. jakoś nie czuję tak. Co prawda chodzi przy meblach bez problemu jak się ich trzyma puszcza się ich co jakiś czas ale na chwilunię i dzisiaj stała 10s ale to było jednorazowe.

W dzień nauczyciela się urodzili chłopcy no=) zaszczyt mają hehe

ja marzę o trójce ale drugie dopiero chcę jak znajdę stałą pracę. Mógłby ten @ przyjśc..=P
Nie tylko chłopcy.... moja przybrana siostrzyczka urodziła córeczke :) a co najlepsze to do samego końca nie wiedziała co bedzie bo malutka cały czas sie dupcią odwracała....
hej z ranka :)
też bym zjadła śniadanko ... Alex mi nie daje, pogoda też taka że spacer sobie darujemy a wy jak tam??

A my juz lepiej... oczka Kuby piekne bez śladu ropki :):) Tylko kaszelek mnie martwi... ale mam nadzieje że po skończeniu leków bedzie dobrze :)

Dziewczyny, ixi :-) pisała że się nad nią zlitowali i dostanie kroplówkę z oxy . Trzymajcie za nią kciuki tyle godzin z bólami krzyżowymi , aż mi jej żal. Lolak to mogą być kosmetyki lub płyn do płukania tkanin jeśli jakiegoś używałaś, a co do jedzenia to przez te kurczaki zacznę za niedługo pluć piórami, dzisiaj zjadłam świeżo starte buraczki efekt zobaczę jutro. Do kąpieli polecam ci Balneum nam pomaga. :tak:

no kochana ja wiem ze to ciezko ale ja z tymi bolami musialam wytrzymac praktycznie 4 dni! wiec wiem cos o tym ile da sie wytrzymac z bolami krzyzowymi.

Czytalam was po łebkach:p ale nie mam czasu zbytnio.

Ogromne gratulacje dla Misi i Ixi:) Wracajcie szybko do siebie i do nas:)

ja dzis byc moze juz sie przeprowazde ale zalezy wszytsko czy maz zalatwi jakis samochod by to wszystko przewiezc.

Ostatnia edycja:
A ja sobie kawusie popijam... mimo to że raczej sie wyspalam to jakas "lewa" jestem.... ale kawka pomoże mi stanąć porządnie na nogi :):)
Kubuś zasnoł ... ciekawe ile dziś bedzie spał... On jak jest chory potrafiłby cały czas spać... przedwczoraj musiałam go na siłe budzić bo jak zasnoł o 10 tak spał i spał a ja tylko chodziłam srawdzac czy oddycha..... i obudziłam go o 16 bo nic nie jadł... ale jak zjadł to spał dalej...
Wczoraj z kolei nie spał tak długo bo do 14 ale nie jadł mi prawie wcale.... dopiero wieczirem go taki głód wzioł że nie nadążałam z podawaniem kaszki..... i ładnie mi zasnoł wieczorem.... ciekawe jak bedzie z tym spaniem dzisiaj ..

Dobry:-)

Soso napisze tak to ze nie ma żadnego moda na głównym gdy sie produkujesz nie zwalnia Cie z edycji i fikusek ma racje mnie juz powoli nerwy puszczają... Edycja zajmuje tyle samo czasu co kliknięcie w odp.
Ixi gratulacje
No i z mojej czarowniczej mocy nic nie zostało:-p a swoja droga 2 porody w jeen dzień:-) niezły wynik

nie rozumiem czemu mi tak jedziesz naprawde edutuje te posty

widze ze zabardzo nie jestem tu lubiana

soso nie edytujesz 2 razy po tobie łączyłam posty, potem jak ci fikusek zwróciła uwagę to edytowałaś. Poza tym nie chodzi o mile widziana czy nie ale panują na forum reguły ( regulamin BB), które mówią o tym, że zabronione jest nabijanie postów ( czyt. pisanie posta pod postem gdy nie upłynęła pełna godzina od napisania posta, a nikt po tobie nie napisał). Nie znajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania i to nie chodzi o to, że sie czepiam i to moje widzi mi się. Regulamin obowiązuje wszystkich, a nie wszystkich oprócz... nie ma wydatków i powinnaś to zaakceptować. Większość nowych dziewczyn przyjęła to do wiadomości i edytuje posty np Daff ( wybacz ze sie Toba posłuzyłam ale jestes super przykładem:-)). Nikt nie ma nic przeciwko temu zebys u nas pisała, ale wystarczy przestrzegać wyznaczonych reguł. Życzę miłego pisania:-)

edit
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php punkt nr. 3

reklama
nie rozumiem czemu mi tak jedziesz naprawde edutuje te posty

widze ze zabardzo nie jestem tu lubiana

kochana nie denerwuj sie do umi musizsz przywyknac gdyz ona bardzo tu pilnuje porzadku.
i to na pewno nie przemaia za tym ze nei jestes lubiana. powinnas juz poznac umi ze jest bezposrednia ale nie krzywdzi nikogo:)
glowa do góry nie smutaj sie.... ja jak anpisze post pod postem to poprostu jeden edytuje kopiuje i wklejam do wczesniejszego a ten drugi kasuje:) spoko przyzywczaisz sie:)

Umi a czemu jestem dobrym przykladem hehhe

Ostatnia edycja:
Do góry