Liza
Fanka BB :)
Gratulacje!!!! :-) ale długiIXI URODZIŁA O 20:12 WAGA 3050g 59cm 9pkt
WItm sie z rana, ale u mnie własnie dolało...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!! :-) ale długiIXI URODZIŁA O 20:12 WAGA 3050g 59cm 9pkt
a może cos zjadłaś nie tak... a z położna to lepiej że przyjdzie wcześniej... chyba znalazła wolny termin hahahGratulacje dla Misi i Michasia :-) Szybkiego powrotu do domu :-)
Teraz czas na Ixi ;-) Mogliby jej coś już podać
Anetka jakoś tak wyszło z tymi aukcjami ;-)
Clio o jedzeniu to mi nie wspominaj Ja prawie nic nie mogę jeść... dieta Cycek plus dieta po CC.... A jeszcze dzisiaj odkryłam, że mała ma pełno czerwonych krostek i plam na nóżkach i brzuchu. I teraz nie wiem czy to przez pokarm (nic specjalnie nowego nie jadłam)czy może kosmetyki (chociaż żadnego nowego nie wprowadzałam) albo wodę...
I jakimś cudem położna się u mnie zjawi jutro a nie za 2,5 miesiąca...
gratulacje IXI... dłuuugiiii synuśśsIXI URODZIŁA O 20:12 WAGA 3050g 59cm 9pkt
Nie tylko chłopcy.... moja przybrana siostrzyczka urodziła córeczke a co najlepsze to do samego końca nie wiedziała co bedzie bo malutka cały czas sie dupcią odwracała....no ja tam nie wiem czy zacznie niebawem chodzic.. jakoś nie czuję tak. Co prawda chodzi przy meblach bez problemu jak się ich trzyma puszcza się ich co jakiś czas ale na chwilunię i dzisiaj stała 10s ale to było jednorazowe.
W dzień nauczyciela się urodzili chłopcy no=) zaszczyt mają hehe
ja marzę o trójce ale drugie dopiero chcę jak znajdę stałą pracę. Mógłby ten @ przyjśc..=P
hej z ranka
też bym zjadła śniadanko ... Alex mi nie daje, pogoda też taka że spacer sobie darujemy a wy jak tam??
Dziewczyny, ixi :-) pisała że się nad nią zlitowali i dostanie kroplówkę z oxy . Trzymajcie za nią kciuki tyle godzin z bólami krzyżowymi , aż mi jej żal. Lolak to mogą być kosmetyki lub płyn do płukania tkanin jeśli jakiegoś używałaś, a co do jedzenia to przez te kurczaki zacznę za niedługo pluć piórami, dzisiaj zjadłam świeżo starte buraczki efekt zobaczę jutro. Do kąpieli polecam ci Balneum nam pomaga.
IXI URODZIŁA O 20:12 WAGA 3050g 59cm 9pkt
Dobry:-)
Soso napisze tak to ze nie ma żadnego moda na głównym gdy sie produkujesz nie zwalnia Cie z edycji i fikusek ma racje mnie juz powoli nerwy puszczają... Edycja zajmuje tyle samo czasu co kliknięcie w odp.
Ixi gratulacje
No i z mojej czarowniczej mocy nic nie zostało a swoja droga 2 porody w jeen dzień:-) niezły wynik
nie rozumiem czemu mi tak jedziesz naprawde edutuje te posty
widze ze zabardzo nie jestem tu lubiana