reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ixi-gratulacje:) taki długi jak mój Adaś.

Vegas- pewnie niedługo zacznie chodzić. Adaś jak stawał dłużej niż 5 s to minęły 2 tyg i zaczął chodzić. A siostrzeniec był młodszy,bo 8,5 m i za 3 tyg chodził. Zaczęli w tym samym czasie.

A ja godzinę temu dostałam telefon,ze Adasiowi urodził się kuzyn. 50cm długości i 2800 przez cc. Taki malutki a donoszony był:) Niemogę się doczekać jak go zobaczę-chociaż na fotce.

Ostatnia edycja:
reklama
nie ma co podziwiac zawsze chcialam miec dwojeczke nie wiem czemu heheh moje zycie kreci sie wokol dzieci od kad pamietam:) kazdy zyje wedlug wlasnych mozliwosci i swoich przyzwyczajen ssama mam dwojke rodzenstwa i nie wiem czy bylobymi tak wesolo jak bym byla jedyna
wysyp wysyp jak grzybkow po deszczu hehehehe

tez mam dwojke rodzenstwa,ja zanim urodzilam alana chcialam miec 3:) szybko przeszlo:) moze kolo 30 sie zdecyduje,ale watpie.

no ja tam nie wiem czy zacznie niebawem chodzic.. jakoś nie czuję tak. Co prawda chodzi przy meblach bez problemu jak się ich trzyma puszcza się ich co jakiś czas ale na chwilunię i dzisiaj stała 10s ale to było jednorazowe.

W dzień nauczyciela się urodzili chłopcy no=) zaszczyt mają hehe

ja marzę o trójce ale drugie dopiero chcę jak znajdę stałą pracę. Mógłby ten @ przyjśc..=P

Vegas- z tym chodzeniem to różnie- mój raczkował jak miał 6m, 7m zaczął przemieszczać się na stojąco. W 9 miesiącu się puszczał,ale raz sie mocno przewrócił i odpuścił-zaczął przed roczkiem. Jego kuzyn jak miał 7 miesięcy nie raczkował. Ok 8 miesiąca podniósł się i tak dreptał aż się puścił. Będzie co będzie! Ale samodzielne stanie to już coś:) Zdolna mała:)

Vegas- z tym chodzeniem to różnie- mój raczkował jak miał 6m, 7m zaczął przemieszczać się na stojąco. W 9 miesiącu się puszczał,ale raz sie mocno przewrócił i odpuścił-zaczął przed roczkiem. Jego kuzyn jak miał 7 miesięcy nie raczkował. Ok 8 miesiąca podniósł się i tak dreptał aż się puścił. Będzie co będzie! Ale samodzielne stanie to już coś:) Zdolna mała:)
oczywiście ja jestem dumna z niej=) ona nie raczkuje w ogóle pełza jak zawodowy żółnierz bardzo szybko i lubi chodzenie teraz już tylko za jedną rączkę =)

oczywiście ja jestem dumna z niej=) ona nie raczkuje w ogóle pełza jak zawodowy żółnierz bardzo szybko i lubi chodzenie teraz już tylko za jedną rączkę =)

aj aj po kolacyjce z chodzeniem moja miala jakies 10 miesiecy jak zaczela chodzic na poczotk raczkowala a zaczelo sie od tego ze ja puscilam i kazalm jej do siebie podejsc zaledwie moze 3 kroczki zrobila wiec uwierz mi twoja malusia tez zacznie niebawem biegac :):):) jak zacznie chodzic to bedziesz biegac za nia i ja scigac po domu hehehehehe a musze ci powiedziec ze twoja coreczka ma przepiekna urodzeeeeee te oczyy
napewno to przezywalas jak stanela ja pamietam ze nagralam moja mala jak zrobila te 3 kroczki plakalaprzy tym a ja sie smialam ze szczescia napenwo jestews najbardziej dumna mama na swiecie teraz hehehe moja mala to mnie zaskakuje z mowieniem czasem az sie wzruszam jak cos powie czasem placze bo mam nie powiem ze mam strasznie ale mam od groma problemow z ktorymi sobie nie daje razy a moja mala powie mamusiu nie placz buzi dam :)

Ostatnia edycja:
Dobry:-)

Soso napisze tak to ze nie ma żadnego moda na głównym gdy sie produkujesz nie zwalnia Cie z edycji i fikusek ma racje mnie juz powoli nerwy puszczają... Edycja zajmuje tyle samo czasu co kliknięcie w odp.
Ixi gratulacje
No i z mojej czarowniczej mocy nic nie zostało:-p a swoja droga 2 porody w jeen dzień:-) niezły wynik

reklama
Do góry