reklama
B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asheara
I can't get no sleep.
a tu wciąż się wszystko zmienia..
nie jestem w stanie wymienić pojedynczo więc - WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!
i co najwazniejsza
IXI - MOJE OGROMNE GRATULACJE!!! NIECH SIĘ OLIŚ DOBRZE CHOWA!
nie jestem w stanie wymienić pojedynczo więc - WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!
i co najwazniejsza
IXI - MOJE OGROMNE GRATULACJE!!! NIECH SIĘ OLIŚ DOBRZE CHOWA!
Liza
Fanka BB :)
dzieki, wiem ze Miki śliczny tylko zdjec nie mam kiedy ostatnio robic bo miny takie stroi ze...;-) skarb kochany.
skarb który nie spi od 16;] heh, ciekawe kiedy zasnie?
skarb który nie spi od 16;] heh, ciekawe kiedy zasnie?
O
Oo Nicky oO
Gość
witam mlode mamusie
szkoda ze nie moge tutaj czesto z wami przebywac bo laba sie skonczyla i nadal jest praca.. ale jak tylko moge to wyczytuje to tu piszecie ;P (podgladam was)
Pozdrawiam
szkoda ze nie moge tutaj czesto z wami przebywac bo laba sie skonczyla i nadal jest praca.. ale jak tylko moge to wyczytuje to tu piszecie ;P (podgladam was)
Pozdrawiam
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Moja znajoma z bb ma problem.... Zachorowała jej córeczka... Jak możecie zajrzyjcie tu https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/bizuteria-z-misiowych-lapek-43182/
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a moja Latorośl od 18.40 śpi=) Głowa mnie dzisiaj boli=( trzeba chyba sięgnąc po tabletkę bo już dłużej nie wytrzymam.
to córa z naszym pieskiem=)
Zobacz załącznik 292252
Patrycja9009 fajne ma te rzeczy Twoja kumpela. Gdyby nie to że w tym miesiącu już 5 par kolczyków kupiłam to bym się skusiła u niej na jakieś ale mąż nie byłby zadowolony bo mamy masę do popłacenia w tym miesiącu bu=(
to córa z naszym pieskiem=)
Zobacz załącznik 292252
Patrycja9009 fajne ma te rzeczy Twoja kumpela. Gdyby nie to że w tym miesiącu już 5 par kolczyków kupiłam to bym się skusiła u niej na jakieś ale mąż nie byłby zadowolony bo mamy masę do popłacenia w tym miesiącu bu=(
lolkak
Październikowa Mama Mai
Rzeczywiście dzisiaj jakoś mało mam do czytania ;-)
Elizka oczy to Twój mały ma po prostu cudowne :-)
Clio z tego co pamiętam to Alex'owi odpadł już pępuszek. Używałaś spirytusu czy na sucho? Bo mi w SzR, szpitalu cały czas gadali, że na sucho a dziś położna mnie objechała, że głupia matka ze mnie, bo spiryt to musowo na pępek....
A tak po za tym to stwierdziła, że z małą wszystko w porządku :-) Nóżki, jak po takim położeniu w jakim była w brzuchu, to ma bardzo ładne; skórka ma się jeszcze łuszczyc przez jakieś 2 tyg, no i dobrze przybiera na wadze :-)
Elizka oczy to Twój mały ma po prostu cudowne :-)
Clio z tego co pamiętam to Alex'owi odpadł już pępuszek. Używałaś spirytusu czy na sucho? Bo mi w SzR, szpitalu cały czas gadali, że na sucho a dziś położna mnie objechała, że głupia matka ze mnie, bo spiryt to musowo na pępek....
A tak po za tym to stwierdziła, że z małą wszystko w porządku :-) Nóżki, jak po takim położeniu w jakim była w brzuchu, to ma bardzo ładne; skórka ma się jeszcze łuszczyc przez jakieś 2 tyg, no i dobrze przybiera na wadze :-)
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Eliza Miki to wykapana mama Śliczny jest
lolkak no u nas spiryrus byl do pepka i chyba po ok tyg odpadl
Alan juz spi zaraz ide sobie przyniesc platki na mleku do szamania
jutro najparwdopodobniej na randeczke ide z moim
lolkak no u nas spiryrus byl do pepka i chyba po ok tyg odpadl
Alan juz spi zaraz ide sobie przyniesc platki na mleku do szamania
jutro najparwdopodobniej na randeczke ide z moim