reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Laski dlugo za mna nie zatesknicie. dzis sie przeprowazdam! maz auto zalatwil niebawem bedzie. ale neta mi w srode podlacza wiec to zawsze cos:)

reklama
a tu wciąż się wszystko zmienia..
nie jestem w stanie wymienić pojedynczo więc - WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!

i co najwazniejsza
IXI - MOJE OGROMNE GRATULACJE!!! NIECH SIĘ OLIŚ DOBRZE CHOWA!

dzieki, wiem ze Miki śliczny:-D tylko zdjec nie mam kiedy ostatnio robic bo miny takie stroi ze...;-) skarb kochany.
skarb który nie spi od 16;] heh, ciekawe kiedy zasnie?

Eliza no oczka ma bombowe a uśmiech po mamusi ładny=) tak chwalisz się Mikołajkiem a reszta dzieci to co?=P

Daffi fajnie że na swoje jedziecie. Nie ma jak na swoim=D

witam mlode mamusie ;)
szkoda ze nie moge tutaj czesto z wami przebywac bo laba sie skonczyla i nadal jest praca.. ale jak tylko moge to wyczytuje to tu piszecie ;P (podgladam was):-D

Pozdrawiam :)

a moja Latorośl od 18.40 śpi=) Głowa mnie dzisiaj boli=( trzeba chyba sięgnąc po tabletkę bo już dłużej nie wytrzymam.

to córa z naszym pieskiem=)

Zobacz załącznik 292252

Patrycja9009
fajne ma te rzeczy Twoja kumpela. Gdyby nie to że w tym miesiącu już 5 par kolczyków kupiłam to bym się skusiła u niej na jakieś ale mąż nie byłby zadowolony bo mamy masę do popłacenia w tym miesiącu bu=(

Rzeczywiście dzisiaj jakoś mało mam do czytania ;-)

Elizka oczy to Twój mały ma po prostu cudowne :-)

Clio z tego co pamiętam to Alex'owi odpadł już pępuszek. Używałaś spirytusu czy na sucho? Bo mi w SzR, szpitalu cały czas gadali, że na sucho a dziś położna mnie objechała, że głupia matka ze mnie, bo spiryt to musowo na pępek.... :dry:

A tak po za tym to stwierdziła, że z małą wszystko w porządku :-) Nóżki, jak po takim położeniu w jakim była w brzuchu, to ma bardzo ładne; skórka ma się jeszcze łuszczyc przez jakieś 2 tyg, no i dobrze przybiera na wadze :-)

reklama
Eliza Miki to wykapana mama:) Śliczny jest:)

lolkak no u nas spiryrus byl do pepka i chyba po ok tyg odpadl:)

Alan juz spi:) zaraz ide sobie przyniesc platki na mleku do szamania:)
jutro najparwdopodobniej na randeczke ide z moim:)

Do góry