reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
normalnie poszlam aby na chwilke sie wykapac i juz sie z tematu wybiłam.. no ale to moze tez przez to nie jestem w temacie ze nie mam jeszcze dzidziusia przy sobie tylko w sobie a wy tak rozmawiacie o swoich pociechach.. czasami to juz bym chciala zeby malutki byl przy mnie a nie w brzuszku..

tez tak mialam:) a teraz czasami bym chciala zeby dalej byl w brzuszku:D

normalnie poszlam aby na chwilke sie wykapac i juz sie z tematu wybiłam.. no ale to moze tez przez to nie jestem w temacie ze nie mam jeszcze dzidziusia przy sobie tylko w sobie a wy tak rozmawiacie o swoich pociechach.. czasami to juz bym chciala zeby malutki byl przy mnie a nie w brzuszku..

heh zobaczysz jeszcze ze bedziesz chciala spowrotem wsadzic swojego synka jak sie urodzi heheheheh

Ostatnia edycja:
fikusku chyba nie jest aż tak źle, co ? jak tak wyjde czasem do sklepu i widze mamusie z wozeczkami to az mnie sciska, że jeszcze troche musze poczekac.
normalnie u mnie za oknem śnieg z deszczem popaduje i zimno strasznie na dworzu, wiec okna nie otworze.. a u mnie w pokoju duszno, ze szok..

mialam to samo,nie moglam sie doczekac kiedy bede miec go kolo siebie,no i nie ukrywam ze bylo super dosc dlugo ,ale jak zaczal chodzic i broi to mogly czasmi posiedziec w brzuchy to bym odpoczela:)

wyslalam ci zaproszenia na fb:)

fikusku chyba nie jest aż tak źle, co ? jak tak wyjde czasem do sklepu i widze mamusie z wozeczkami to az mnie sciska, że jeszcze troche musze poczekac.
normalnie u mnie za oknem śnieg z deszczem popaduje i zimno strasznie na dworzu, wiec okna nie otworze.. a u mnie w pokoju duszno, ze szok..

jezeli moge to ja tez odpowiem ci zle az tak nie jest hehe jakby bylo zle to zadna z nas by nie chciala dziecka ja np chce drugie i sie staram o frugie a wiem co czujesz co do tego sciskanai jak widzisz inne mamusie znam tooo :) mialam kolezankem ialysmy taki sam termin 27 luty ona urodzila 2 stycznia bo zle jej obliczyli termin porodu :p a ja jak ja zobaczylam z wozkiem a jA Z brzucholem toazm i sie przykro zrobilo ze tlyko ja jeszcze chodze jak slon ja urodzilam 2 marca tego samego dnia co ona ale dwa miesiace pozniej wiec kochana nie przejmuj sie szybko przytulisz swojego Kacperka

reklama
jezeli moge to ja tez odpowiem ci zle az tak nie jest hehe jakby bylo zle to zadna z nas by nie chciala dziecka ja np chce drugie i sie staram o frugie a wiem co czujesz co do tego sciskanai jak widzisz inne mamusie znam tooo :) mialam kolezankem ialysmy taki sam termin 27 luty ona urodzila 2 stycznia bo zle jej obliczyli termin porodu :p a ja jak ja zobaczylam z wozkiem a jA Z brzucholem toazm i sie przykro zrobilo ze tlyko ja jeszcze chodze jak slon ja urodzilam 2 marca tego samego dnia co ona ale dwa miesiace pozniej wiec kochana nie przejmuj sie szybko przytulisz swojego Kacperka

ja cie podziwiami wszytkie mamy ktore mysla o kolejnym maluchu,ja nie chce i na 99% tak zostanie.

Do góry