fikusek1988
Mama Alanka:)
okchana chyba mialas namysli MISIE ktora dzis wlasnie urodzila bo lolkak juz urodzila ciut wczensniej od misi kochanaaa
duzo porodow mamy ostatnio na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okchana chyba mialas namysli MISIE ktora dzis wlasnie urodzila bo lolkak juz urodzila ciut wczensniej od misi kochanaaa
normalnie poszlam aby na chwilke sie wykapac i juz sie z tematu wybiłam.. no ale to moze tez przez to nie jestem w temacie ze nie mam jeszcze dzidziusia przy sobie tylko w sobie a wy tak rozmawiacie o swoich pociechach.. czasami to juz bym chciala zeby malutki byl przy mnie a nie w brzuszku..
tez tak mialam a teraz czasami bym chciala zeby dalej byl w brzuszku
normalnie poszlam aby na chwilke sie wykapac i juz sie z tematu wybiłam.. no ale to moze tez przez to nie jestem w temacie ze nie mam jeszcze dzidziusia przy sobie tylko w sobie a wy tak rozmawiacie o swoich pociechach.. czasami to juz bym chciala zeby malutki byl przy mnie a nie w brzuszku..
fikusku chyba nie jest aż tak źle, co ? jak tak wyjde czasem do sklepu i widze mamusie z wozeczkami to az mnie sciska, że jeszcze troche musze poczekac.
normalnie u mnie za oknem śnieg z deszczem popaduje i zimno strasznie na dworzu, wiec okna nie otworze.. a u mnie w pokoju duszno, ze szok..
fikusku chyba nie jest aż tak źle, co ? jak tak wyjde czasem do sklepu i widze mamusie z wozeczkami to az mnie sciska, że jeszcze troche musze poczekac.
normalnie u mnie za oknem śnieg z deszczem popaduje i zimno strasznie na dworzu, wiec okna nie otworze.. a u mnie w pokoju duszno, ze szok..
jezeli moge to ja tez odpowiem ci zle az tak nie jest hehe jakby bylo zle to zadna z nas by nie chciala dziecka ja np chce drugie i sie staram o frugie a wiem co czujesz co do tego sciskanai jak widzisz inne mamusie znam tooo mialam kolezankem ialysmy taki sam termin 27 luty ona urodzila 2 stycznia bo zle jej obliczyli termin porodu a ja jak ja zobaczylam z wozkiem a jA Z brzucholem toazm i sie przykro zrobilo ze tlyko ja jeszcze chodze jak slon ja urodzilam 2 marca tego samego dnia co ona ale dwa miesiace pozniej wiec kochana nie przejmuj sie szybko przytulisz swojego Kacperka