reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no tak.. juz niedługo 30 ;p i juz troche zaczynam się bac. no i ogólnie czuję się dobrze, tylko zgaga przeokropna mnie meczy czasami. mam nauki indywidualne, wiec po schodach nie musze biegac, bo inaczej to bym nie wytrzymala. strasznie brzuch mi twardnial jak chodzilam po tych schodach. a malutki to szaleje w brzuszku. czasami tak potrafi kopnac ze az zaboli.
to będzie synuś?=)

reklama
no tak.. juz niedługo 30 ;p i juz troche zaczynam się bac. no i ogólnie czuję się dobrze, tylko zgaga przeokropna mnie meczy czasami. mam nauki indywidualne, wiec po schodach nie musze biegac, bo inaczej to bym nie wytrzymala. strasznie brzuch mi twardnial jak chodzilam po tych schodach. a malutki to szaleje w brzuszku. czasami tak potrafi kopnac ze az zaboli.

no ja tez mialam zage nienormalna z mala ale wiem czemu jak sie urodzila to miala wlosy tak dlugasne z od urodzenia mecze siez czesaniem do dzis heh a chyba jej scinalam juz 2 razy wlosy i znowu ma do ramion <scinam bo ona nie cierpi ie czesac >wiesz jak urodzilam mala to czekalam az mnie znowu kopnie w brzuszku dopiero jak nic nie poczulam uswiadomilam sobie jakie o bylo piekne uczucie ciesze sie ja mam juz od dwoch lat przy sobie ale brakuje mi kopniakow hehe

MISIA GRATULUJE.
No i dziś rano koło ósmej ktoś podrzucił nam naszego pieska!!!!!!!!!!! mała przez trzy godziny siedziła przy psie i pilnoawała była z nią u weterynarza i nic jej nie jest- chyba kogoś sumienie ruszyło. A moja siostra dale czeka ma rozwarcie na 4 cm i 1 cm szyjki i delikatne skórcze ale dostaje leki. Oby jeszcze wytzrymała.
A ja w nastpnym tygodniu też mam się stawić w szpitalu ale moze odciągne to trochę.

to fajnie ze piesek sie znalazl a co o siostry zycze by wszystko siedobrze skonczylo:)
ja tez mam jorki dwa suczke i samca:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ma być synuś. tak mi ostatnio na USG lekarz powiedzial, że z tego co on widzi to bedzie chlopiec. no i teraz za tydzien w czwartek mam miec wizytę i zastanawiam się czy będzie robić USG czy nie, wtedy już mi okresli dokladnie co będzie.i miejmy nadzieje, że zostanie chłopcem, bo juz cześć ubranek mam dla niego
a propozycję imienia macie?=)

Bo to dłuższa wizyta Oliwką też od 27 tyg miałam problemy bo rozwarcie na 3 palce i szyjkę 2 cm . Teraz też zaczyn się robić rozwarcie i mam skórcze dobrze że szyjk jest mocna. A nie chce iść do szpitala bo nie chce zostawić małej samej.
tak z innej beczki kiedy twoja oliwka urodzona ? boo nie duza roznica jak widze pomiedzy naszymi dziecmi:)

Dziewczyny, ixi :-) pisała że się nad nią zlitowali i dostanie kroplówkę z oxy . Trzymajcie za nią kciuki tyle godzin z bólami krzyżowymi , aż mi jej żal. Lolak to mogą być kosmetyki lub płyn do płukania tkanin jeśli jakiegoś używałaś, a co do jedzenia to przez te kurczaki zacznę za niedługo pluć piórami, dzisiaj zjadłam świeżo starte buraczki efekt zobaczę jutro. Do kąpieli polecam ci Balneum nam pomaga. :tak:

i jestem i ja ale chyba na chwile bo padam,Alan wykonczyl mnie dzis fizycznie i psychcznie. co chwile latalam z nim z domu na dwor i z dworyu do domu bo ciezko mu sie bylo zdecydowac gdzie chce byc....nabil sobie guza na czole:/ mnie boli noga na maxa....cos nie tak jest bo czesto mnei boli,ostatnio to az ledwo chodzilam:/

soso edytuj posciki bo dziewczyna nerwy puszcza:p

karolina super ze pieska ktos oddal,nie dziwie sie malej ze tak dlugo przy nim byla,tesknila bardzo.Co do wizyty to jezeli masz takie problemy to moze nie warto przeciagac...

reklama
Do góry