reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
fikusek noga nie boli bez powodu ... sprwadź to ;) mnie Alex w nocy wykąńczał ...
oj w nocy to przewalone jest,wiem ze nie boli bez powodu ale mi sie wydaje ze u mnie zaczyna sie bole reumatyczne,z nagarstkiem mam to samo,bylam badana no i w sumie wtedy nic nie stwierdzili,mailam sobie oklady robic jak boli,ale calej nogi nie obloze:D

a u mnie nocki ostatnio to w ogóle kosmos.. masakra.. no ale życie=] hehe

edytuje kochana lepije zaczne wszystkie dla bezpieczenstwa hehehe
a co do dziecii to moja ostatnio tak odwala ze szok;/ zrobila sie nie dobra nie wiem moze to bunt dwulatka i zlopie jak glupia codziennie z 2 jak nei 3 litry sokow nie wiem czy to dobrze ze tyle pije;/ wkoncu chociaz troszke przybrala bo puciusi dostala bo normalnei to przeszczep chudy jak patyk
co do wychodzenia na dwor jak ide bez wozka to istny koszmar u nas jestp lac zabaw ale piasek taki czarny ze nie wiem po co ten plac skoro dziecko wraca czarne jakby sie w blacie kapalo a moja mala zawsze chce tam isc zabronic jej to drze sie na cala ulice a zakupyyy ooooo masakra jak jej sie nie kupi tego co chce to caly sklep wie ze jestem na zakupach hehe a jak wsadze ja w spacerowke to jak reka odjal alen ie bede ja wozic przez cale zycie w spacerowce wiec takei to sa uroki macierzynstwa:p

i jestem i ja ale chyba na chwile bo padam,Alan wykonczyl mnie dzis fizycznie i psychcznie. co chwile latalam z nim z domu na dwor i z dworyu do domu bo ciezko mu sie bylo zdecydowac gdzie chce byc....nabil sobie guza na czole:/ mnie boli noga na maxa....cos nie tak jest bo czesto mnei boli,ostatnio to az ledwo chodzilam:/

soso edytuj posciki bo dziewczyna nerwy puszcza:p

karolina super ze pieska ktos oddal,nie dziwie sie malej ze tak dlugo przy nim byla,tesknila bardzo.Co do wizyty to jezeli masz takie problemy to moze nie warto przeciagac...
nio zgadzam sie z toba z tym przeciaganiem lepiej nie robic tego dla bezpieczenstwa maluszka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ixi :-) pisała że się nad nią zlitowali i dostanie kroplówkę z oxy . Trzymajcie za nią kciuki tyle godzin z bólami krzyżowymi , aż mi jej żal. Lolak to mogą być kosmetyki lub płyn do płukania tkanin jeśli jakiegoś używałaś, a co do jedzenia to przez te kurczaki zacznę za niedługo pluć piórami, dzisiaj zjadłam świeżo starte buraczki efekt zobaczę jutro. Do kąpieli polecam ci Balneum nam pomaga. :tak:

No właśnie sęk w tym, że od początku używam tych samych kosmetyków ( za dużo ich nie ma, bo oliwka i Oilatum do twarzy i kąpieli). Ubranka też zawsze prane w Jelpie i płukane 2,3 razy.Może jedzenie.. zjadłam wczoraj łyżkę Nutelli:rofl2: A mam niby czekoladę zakazaną. ;-)

Ja dziś miałam pulpety i buraczki na obiad ;-)

nie edytowalas:)
no wlasnie moje dzieko tez jakis bunt przechodzi....wrrr masakra:)

clio a to moze byc takie cos od migdalkow????

\uwierz mi moje kolezanki maja synkow i sa 10 razy grzeczniejsiod mojej malej wogule zauwazylam ze jak maluszki to chlopcy sa grzeczniejsi od dziewczynek mam znajoma ma synka w tym samym wieku co moja a moja mala go tlucze bo on taki spokojny mowie ci taka zadziora ze sie boje jak od nastepnego miesiaca bede posylala ja do przedszkola wogule jak wam cos powiem to padniecie wiecie ze od przyszlego roku jak moja mala skonczy 3 latka musze ja w holandii zapisac juz do podstawowki;. tu dfzieci jak koncza 5 lat sa w pierwszej klasie a musza ja zapisac z tego tytulu ze potem moze nie dostac miejsca w szkole masakra jak tu szybko sie dzieci posyla nie wyobrazam sobie za .2.5 rokuv poslac moje dziecko do szkoly paranoja

no to pomiedzy naszymi coreczkami jest tylko 17 dni roznicy dni roznicy hehehe

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,

od razu pisze ze oczywiscie trzymam kciuki za IXI i MISIE:D:D
ja dzis u tesciowej bylam, wyszlam z calym wozkiem zaladowanym a to soczki kilka deserkow banany 2 pary rajstop.
no i dziadek na chwile zawital ( mial szczescie ze nas spotkal) bo przyszedl po jakies papiery, A olek patrzyl na niego wzrokiem mowiacym: SORRY ALE NIE ZNAM CIE KOLES:/" hehe ( dla wyjasnienia dziadek widzial go 3 raz ! juz lub dopiero) hehe

duzo bym wam napisala ale nie chce was postami zawalac:p

Ostatnia edycja:
soso tu chyba plec nie ma znaczenia tylko charakterek:) bo corki moich kolezankek byly niegrzeczne jak byly mniejsze a teraz juz lepiej wiec chyba nie ma regoly:) ja mojego za ok 1,5 roku daje do przedszkola,ciekawe jak to bedzie.

kasia chyba trzymasz kciuki za ixi i misie:) a misia juz urodzila:)

reklama
Witajcie dziewczyny,

od razu pisze ze oczywiscie trzymam kciuki za IXI i LOLKAK.

ja dzis u tesciowej bylam, wyszlam z calym wozkiem zaladowanym a to soczki kilka deserkow banany 2 pary rajstop.
no i dziadek na chwile zawital ( mial szczescie ze nas spotkal) bo przyszedl po jakies papiery, A olek patrzyl na niego wzrokiem mowiacym: SORRY ALE NIE ZNAM CIE KOLES:/" hehe ( dla wyjasnienia dziadek widzial go 3 raz ! juz lub dopiero) hehe

duzo bym wam napisala ale nie chce was postami zawalac:p
okchana chyba mialas namysli MISIE ktora dzis wlasnie urodzila bo lolkak juz urodzila ciut wczensniej od misi kochanaaa :):)

Ostatnia edycja:
Do góry