reklama
misia92
mamusia Michasia
vegas torba spakowana leży i czeka i doczekac sie nie moze aż ją wezme... ja tą torbe jeszcze kilka razy zdąże rozpakować i spakować ponownie..;-)
motylicaja
Fanka BB :)
No a ja właśne zgubiłam psa przez dwi godziny szukaliąmy i nic i jeszcze musze siostre zawieść do szpital niby termin ma na 25 listopada ale dostała skierowanie bo szyjka skróciła się do 1 cm i ma na 3 cm rozwarcie obłęd>
ojj moze piesek sie znajdziena z siostra niech czeka jeszcze jak Ixi
hehe ja za to jak ma @ to wszystko wcinam=D
To my z dzisiejszego spacerku i trochę fotek Perełki
Sliczne Fotki!!!
witam
ja wrocilam od Malego ale zimno sie robi..brrrr
fikusek1988
Mama Alanka:)
Sliczna Martynkahehe ja za to jak ma @ to wszystko wcinam=D
To my z dzisiejszego spacerku i trochę fotek Perełki
i dobrze niech Michaś podokucza troszke mamusi hehefikusek miałm juz WR na poczatku ale teraz jeszcze raz. na a HBs mam dopiero teraz.
oj coś tu cicho i spokojnie. a ja własnie wpadłam na genialny pomysł zrobienia listy rzeczy których jeszcze nie mam i okaże sie że pewnie połowy mi brakuje..;-) no ale na weekendzie chciałabym już dokończyć tą wyprawke i móc spokojnie czekać na Michasia który dziś wyjątkowo aktywny... rozpycha sie na wszelkie mozliwe strony. i wcześniej czułam dwa bardzo gwałtowne i dosyć silne ruchy jak nigdy.. masakra.ale wole jak sie wierci niź jak sie nie odzywa..jestem spokojniejsza...
vegas Mycha jest świetna..;-) te na krzesełku najsłodsze..;-)
vegas torba spakowana leży i czeka i doczekac sie nie moze aż ją wezme... ja tą torbe jeszcze kilka razy zdąże rozpakować i spakować ponownie..;-)
ja tez tak mialam ze pakowalam i rozpakowywalam a pozniej jak po porodzie wychodzilam do domu to polowe rzeczy w szpitalu zostawilam tak bardzoi chcialam byc juz w domku ze zapomnialam ich
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehe Fikusek zakręcona jesteś=D A ja zostawiłam mydło w płynie w łazience w szpitalu a tylko dlatego, że mi zatyczka wypadła i za nic w świecie nie potrafiłam jej wsadzic jak należy. Chyba z kwadrans się z tym męczyłam w łazience aż stwierdziłam trudno, niech sobie mają mydło=P nie chciałam brac go bo bez zakrętki by mi się wylał w torbie.
fikusek1988
Mama Alanka:)
Niestety pies nie wrocił mała strasznie płacze psa mieliśmy 9 miesięcy > a siostra zoatała w szpitalu i czeka na badania>
mam nadzieje ze siostra dotrwa do listopada i ze piedek sie znajdzie.
B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
lolkak ogromne gratulacje
wogole obserwuje Wasze zdjecia dzieciaczkow i nie moge sie napatrzec same slodziaki
wogole obserwuje Wasze zdjecia dzieciaczkow i nie moge sie napatrzec same slodziaki
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
łoj i Ty to tak spokojnie piszesz.. matulku.. ja bym się chyba zaryczała.. mam nadzieję, że piesek wróci!siostra wytrwa bo jest silna >
Pies się nie znajdzie bo ja wkoło mam las a dziś pierwszy raz pobiegł za mną za rowerem do sąsida i mogly go psy pogonić posedł w las i w nocy mogą psy rozszarpać>