reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no mam nadzieję bo chcemy go ochrzcić w Bazylice Ojców Franciszkanów :) piękne miejsce napewno słyszałyście o największej szopce Bożonarodzeniowej i ruchomej szopce :) to właśnie tam

clio widze że nareszcie z nami;-) to dobrze że wróciłaś. :-)
daffi ta dziewczyna jest genialana patrzyłam z zapartym tchem do tej pory nie moge wyjśc z podziwu... to jest talent....

a ja nadal mam moją niedzielną chandrę ale zaraz ide na CSI miami wiec na pewno poprawie sobie nastrój jakąś kryminalną zagadka.

ja chce juz mojego Michasia......

Misia Ehh ja tez chce do mojego B i co i nic śpi na kanapie w salonie (jest bardzo wygodna) żeby Alex gonie wybudzał bo chodzi potem jak neptyk :p a ja mam drugie łóżko i Alexa u boku na spokojnie :) (jego krzyki też) a mam taką ochotę na sex ... wrrr ;/ nic idę spać bo noc z pobudkami a jutro trochę zadań mam :) i oczywiście poczytać forum :p
spokojnej nocki :) paaa

dziewczyny zycze wam byscie mialy lepsze zycie niz inni i zeby wasi faceci docenili to co dla nich robicie....:-( ja tez ide spac.... dobranoc.............
mam doła..... ehhhhhhhh

dziś doła ma chyba każda z nas... no moze prawie każda. moja przyjaciólka bedzie jutro robiła test bo boi sie ze jest w ciąży... do tego z miom kuzynem który mieszka jakieś 300 km od nas a był pare miesiecy ale teraz pojechał na troche do rybnika i nie daje znaku życia... a Monika sie boi bo gdyby on był tutaj to było by co innego a ja go znam i jak sie okaze ze jednak jest w ciąży to on juz tu nie wróci... masakra. no ale bądźmy dobrej myśli. jutro też jest dzień może będzie lepszy od dzisiejszego. trzymajcie kciuki bo mam jutro klasówke z historii..;-)

dobrej nocki :*:*:*

Daff widziałam to :tak: cudowne! :)

Clio przyznaj się gdzie kupiłaś Alexa ? :-p bo w ogóle nie widać żebyś była po porodzie! :) A Alex cudowny! :)

Eliza co się stało dlaczego masz doła ? :-(

i po niedzieli :-( szkoda:-( od jutra znów sama ale na chwile się oderwe bo jade na zakupy z koleżankami ;-)

edit
i zapomniałam :-(

Vegas cudowną masz córeczkę! :)

clio87-sliczne Focie:*
Vegas-sliczna Martynka:)
no u nas juz po imprezie.......
w kosciele miki byl super grzeczny, spl nawet jk go ksiac chrzcil:-)
zdjecia wstawie jak bede miec od chrzestengo....

fajnie ze sie udaly chrzciny:) i zaglosowalam...na ta chuste;)

a widzie ze dzis Laseczki humorki macie nie za fajne...ja z ato w super nastroju bylam na extra spacerku rowerowym...sliczna pogoda dzis byla:tak:
jesli chodzi o prace to przez miesiac bede jeszcze chdzic do tego dzieciaka Antosia;)

w moim ALBUMIE jest Antos jak by ktoras chciala zoabczyc

dobranocka;

ech.. ja to zawsze przychodze jak juz wszyscy spia albo poprostu nikogo nie ma :(

To przynajmniej troche nadrobie

edit.
kniorek najlepszego

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Za mną noc w miarę.
Jaki zbieg okoliczności. Ja wczoraj też doła miałam jak nic, ale dzisiaj na szczęście przeszło mi.
Misia Trzymam kciuki za dzisiaj.
koniorek Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Daffi Super. Ta dziewczyna ma talent. Ja aż się popłakałam.
Elizka To chrzciny udane i fajnie.
Clio Słodko wyglądasz z Aleksem na rączkach. A tak w ogóle to zazdroszczę takiej figury. Zostało Ci coś po porodzie?
Więcej nie nadrobię bo nie mam siły. Wiecie co tam u Lolak?

Do góry