reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ixi bankowość i innowacje finansowe. No u mnie było łatwiej jak Miki miała 9-12 miesięcy bo teraz broi za trzech i nigdy nie może usiedzieć w miejscu więc mogę zostawiać z osobami z niebiańską cierpliwością bo on nawet bajek nie ogląda:-p Ale i tak za nim się zdąrzyc zdarzyć obejrzec obejrzeć mały będzie biegał po domu :-)

reklama
Kolia a jaki kierunek? Kurcze.. też bym chciała już mieć takeigo odchowanego synka.. żeby móc go spokojnie zostawić w weekendy pod opieką D. lub dziadków.. A tak.. eh takie maleństwo będzie..

Patrycja i pomagał Ci? nie miałaś żadnych skurczy?
No pomagał.... jak sie zaczeły skurcze to już rodziłam....3 dni przed terminem....

Hej :)

Ja właśnie szafę umyłam ;] masakra... Ale spokojnie sobie myłam i nie zrobiłam sobie krzywdy ;)

Do ślubu od teraz zostało 27 godzin... =|
No ale spoko, jeszcze siedzenie o 14 mnie czeka bo będę miała żelowe paznokcie robione =P

A za chwilkę mykam do sąsiadki na herbatkę :)

Papa =*

Napisze wam jak mnie wczoraj kacper uświadomił. Chciałam sprytnie nauczyć go nowego słówka no ale...
Ja. Kacperku co to jest ( wskazuje na garnek pełen ziemniaków)? Wiesz?
K Kiwa głową że tak. Czekam chwile ale nic nie mówi.
Ja. Ziemniaczki...
K. Nie! stanowczo
Ja. jak nie ziemniaczki to co to?
K . am!

pati mój młody dzis sie o 1 obudził i do 3 patrzył w sufit:/ i gadał cos do mnie bo mu sie spac nie chciało, a jak mu nie odpowiadałam to wył...
ixi a broi strasznie ale i tak go uwielbiam:-p
Daff myslałam ze ciebie nie bedzie przez kilka dni a tu niespodzianka:-)

poki komp dziala to postaram sie co jakis czas zagladac. a jak padnie to podlaczymy swoj. ale to juz i tak nie bede mogla tyle zagaldac co wzesniej;p
czasem anwet w ogole. zaraz zrywam sie do miasta ale julka pijac mleko w lozeczku wypila je i usnela z butelka w rece hihihihi wiec opzni moje wysjcie o jakos godzine lekko.

hej=)

nasza nocka rewelacja. W ogóle te noce od paru dni są super, odpukac oczywiście.

Perła zaraz kończy drzemkę a ja sobie ogarniam pomału dom. Mam lenia, więc tempo ślimacze=p

Na obiadek dziś moje ukochane karminadelki=)

Kolia
ja Małej dziennie zakładam już rajtki, ale na spacery chodziła jeszcze bez kocyka na nóżki. Zapewne na dniach się to zmieni bo coraz chłodniej..

Kurka.. Mała zaczęła kaszlec..=( co byłoby dobre dla takiego Malca na kaszel?? pierwszy raz się z tym borykamy.

dobra, moja mama pojechała po syropek do apteki.

Ostatnia edycja:
Ixi No to zakupi niezłe.
Patrycja214 I pewnie się nie wyspałaś, co?
Patrycja9009 Zobacz jak te zęby potrafią dokuczyć. No....
Ixi Fajnie że dzidzia tak przybiera na wadze.
Vegas Ja obecnie daję dzieciom Flavamed. dobry jest też Homeottus czy jako tak.

vegas odkad młody skonczył roczek jak pojawia mu sie kaszel to robie mu syrop z cebuli i miodu. Uwielbia go. Ale chyba przed rokiem miodu sie nie podaje nie wiem.
ewi jak tam maluchy?

reklama
witam sie i jak:)
wie ktos co z lolkak???

Vegas my mamy flegamine i syrop prawoslazowy na kaszel:)
Daffi chodzcie do mnie mieszkac:p
umi mojh juz moid probowal i nic mu nie bylo,niby sie pozniej podaje ale zawsze mozna sparwdzic czy uczuli wczesniej:) ja teraz alanowi czasami do herbatki troszke dam.

a u nas nocka juz lepsza spal caly czas,kaszelek juz mniejszy ze juz podczas niegvo nie wymiotuje ale dalej jest i harczy. dzis o 16.50 mamy wizyte i zobaczymy co powie.
Ja sie czuje bz:)

Do góry