reklama
ixidixi
Fanka BB :)
fikusek a Ty mi nie odpisałaś na pytanie kto bije małemu zastrzyki
Właśnie zamówiłam wyprawkę dla maleństwa.. butelki, pieluszki itd. itp.
I jestem mega podekscytowana
fikusek a Ty mi nie odpisałaś na pytanie kto bije małemu zastrzyki
a co dokładnie i gdzie?
Witam z rana. Dziś mam kolejną wizytę u dentysty.Mam nadzieję, że ten cholerny ząb w końcu się zatruł i dziś będzie koniec. Potem to już tylko na wyrywanie tych co się nie nadają.
Fikusek No to synek dzielny jest. Brawo dla niego i dla Ciebie zdrówka.
Soso A ile mierzy córka. Jak to się odnosi do siatki centylowej? Mieści się w normach? Kup najlepiej coś na apetyt ale najlepiej na bazie ziół.
Fikusek No to synek dzielny jest. Brawo dla niego i dla Ciebie zdrówka.
Soso A ile mierzy córka. Jak to się odnosi do siatki centylowej? Mieści się w normach? Kup najlepiej coś na apetyt ale najlepiej na bazie ziół.
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
hej dziewczyny, a ja dzisiaj nareszcie wychodze do domku boze ale sie ciesze, odrazu dorwe sie do zarcia, wczoraj przed snem miałam wrazenie i to wyraznie ze dostałam kopniaczka, kurcze to mogła być dzidzia?? no bo w sumie co innego
ixidixi
paulqa a no to kupiłam tak :
huggiesy 3 opakowania po 90 sztuk. rozmiar 3-6kg za 112 zł. Więc super promocja
huggiesy 1 małe opakowanie 2-5kg do szpitala
u sprzedawcy DlaDzidziusia na allegro.
chusteczki: nivea 63 szt. + pudełko plastikowe i 2op. tych bambino bo się bardzo opłaca 120 szt. za 10,99.
dwie butelki tippee 150 ml, jedna lovi 250 ml, smoczek, pojemnik na smoczek, fotelik do wanienki, termometr, pieluszki tetrowe, kilka flanelowych, buteleczki na pokarm, maść z ziajki na sutki, wkładki laktacyjne, kocyk, skarpetki, łapki niedrapki, patyczki do uszka, szczotka, silikonowa nakładka do czyszczenia dziąsełek.
U sprzedawcy rodzyneczki
i na stronie dodomku.pl kosmetyki z hippka. Tyle
Jeszcze dzisiaj kupiłam super kombinezonik za 15 zł.. i już wogóle bosko
A jak wam dzień się zaczął?
lolkak rodzisz??
huggiesy 3 opakowania po 90 sztuk. rozmiar 3-6kg za 112 zł. Więc super promocja
huggiesy 1 małe opakowanie 2-5kg do szpitala
u sprzedawcy DlaDzidziusia na allegro.
chusteczki: nivea 63 szt. + pudełko plastikowe i 2op. tych bambino bo się bardzo opłaca 120 szt. za 10,99.
dwie butelki tippee 150 ml, jedna lovi 250 ml, smoczek, pojemnik na smoczek, fotelik do wanienki, termometr, pieluszki tetrowe, kilka flanelowych, buteleczki na pokarm, maść z ziajki na sutki, wkładki laktacyjne, kocyk, skarpetki, łapki niedrapki, patyczki do uszka, szczotka, silikonowa nakładka do czyszczenia dziąsełek.
U sprzedawcy rodzyneczki
i na stronie dodomku.pl kosmetyki z hippka. Tyle
Jeszcze dzisiaj kupiłam super kombinezonik za 15 zł.. i już wogóle bosko
A jak wam dzień się zaczął?
lolkak rodzisz??
Liza
Dzień dobry....:-)
ixidixi
eliza Bryyyy
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
ixi zakupy dzidziusiowe suuuper można poszaleć
witajcie
młody sobie umyślił że pora wstać a na zegarku był 4.30 masakra myśle a łaź sobie po łóżku ja się położyłam z brzegu i myśle zdrzemnę się ale gdzie tam po ok 10 min ryk bo się uderzył w ściane i koniec
witajcie
młody sobie umyślił że pora wstać a na zegarku był 4.30 masakra myśle a łaź sobie po łóżku ja się położyłam z brzegu i myśle zdrzemnę się ale gdzie tam po ok 10 min ryk bo się uderzył w ściane i koniec