reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas pozwole sobie Ciebie zaprosić ;-)

o i Elize znalazłam :-D i Daff :-D

edit.

motylicaja dlaczego musiałaś zrezygnować? :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana. Dziś mam kolejną wizytę u dentysty.Mam nadzieję, że ten cholerny ząb w końcu się zatruł i dziś będzie koniec. Potem to już tylko na wyrywanie tych co się nie nadają.
Fikusek No to synek dzielny jest. Brawo dla niego i dla Ciebie zdrówka.
Soso A ile mierzy córka. Jak to się odnosi do siatki centylowej? Mieści się w normach? Kup najlepiej coś na apetyt ale najlepiej na bazie ziół.

hej dziewczyny, a ja dzisiaj nareszcie wychodze do domku :) boze ale sie ciesze, odrazu dorwe sie do zarcia, wczoraj przed snem miałam wrazenie i to wyraznie ze dostałam kopniaczka, kurcze to mogła być dzidzia?? no bo w sumie co innego:)

paulqa a no to kupiłam tak :D :

huggiesy 3 opakowania po 90 sztuk. rozmiar 3-6kg za 112 zł. Więc super promocja :)
huggiesy 1 małe opakowanie 2-5kg do szpitala

u sprzedawcy DlaDzidziusia na allegro.

chusteczki: nivea 63 szt. + pudełko plastikowe i 2op. tych bambino bo się bardzo opłaca 120 szt. za 10,99.

dwie butelki tippee 150 ml, jedna lovi 250 ml, smoczek, pojemnik na smoczek, fotelik do wanienki, termometr, pieluszki tetrowe, kilka flanelowych, buteleczki na pokarm, maść z ziajki na sutki, wkładki laktacyjne, kocyk, skarpetki, łapki niedrapki, patyczki do uszka, szczotka, silikonowa nakładka do czyszczenia dziąsełek.

U sprzedawcy rodzyneczki :)

i na stronie dodomku.pl kosmetyki z hippka. Tyle :D

Jeszcze dzisiaj kupiłam super kombinezonik za 15 zł.. i już wogóle bosko:cool2::cool2:

A jak wam dzień się zaczął?:tak:

lolkak rodzisz??

Witajcie:-)

ixi wow zakupy widze udane:-) ach ten szał ja to pamietam jak latałam po sklepach i miałam ochote kupowac co rusz cos na małego:-)

reklama
ixi zakupy dzidziusiowe suuuper :-D można poszaleć:-D

witajcie :-D

młody sobie umyślił że pora wstać a na zegarku był 4.30 :dry: masakra :dry: myśle a łaź sobie po łóżku ja się położyłam z brzegu i myśle zdrzemnę się :dry: ale gdzie tam po ok 10 min ryk bo się uderzył w ściane i koniec :dry:

Do góry